Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
yahaya 1906 napisał(a):novack napisał(a):3 punkty do Chrobrego i gorszy bezpośredni bilans. Oni graja jeszcze w Zdzichach, z Rozwojem i Wejherowem. Jesli zrównmy się punktami będzie bolało strasznie...
Gdzieś czytałem, że to nie będzie miało znaczenia, bo w razie zrównania punktów będzie organizowany dodatkowy mecz
&12 pkt f. W przypadku, gdy dwoma zespołami o jednakowej liczbie punktów są zespoły zajmujące drugie i trzecie miejsce w grupie lub zespoły których kolejność decyduje o spadku do III ligi, stosuje się zasady określone w punktach a, b, c, a jeżeli one nie rozstrzygną o kolejności, zarządza się spotkanie barażowe na neutralnym boisku, wskazanym przez Departament Rozgrywek Krajowych PZPN.
2.1.1. W sytuacji, o której mowa w pkt f) Departament Rozgrywek Krajowych PZPN prowadzający rozgrywki II ligi może zarządzić rozegranie meczów na boiskach zainteresowanych klubów, wyznaczając gospodarza pierwszego meczu drogą losowania.
August napisał(a):Jeśli Zmyła będzie sie nadal upierał przy swoich wynalazkach Grudniewskim i Kursie a Kluczbork - okaże się, że się rozstrzelał w Wałbrzychu, to może sie okazać, że będziemy parę bramek do tyłu.
novack napisał(a):Ze skrótu wynika, że Kursa na swoim "poziomie". To się w pale nie mieści co ten kolo robi w pierwszym składzie. Ciekawe jaka jest atmosfera w szatni w kontekście Jarczyka i Ostrouszki harujących na treningach, grzejących ławę i ogladających wyczyny lepszego od nich zdaniem trenera, Kursy?
Qcu20 napisał(a):novack napisał(a):Ze skrótu wynika, że Kursa na swoim "poziomie". To się w pale nie mieści co ten kolo robi w pierwszym składzie. Ciekawe jaka jest atmosfera w szatni w kontekście Jarczyka i Ostrouszki harujących na treningach, grzejących ławę i ogladających wyczyny lepszego od nich zdaniem trenera, Kursy?
Ha, wszyscy najeżdżają na Kursę. A ja przypomnę, jak wszyscy gnoili Jarczyka, ile bramek przez Niego tracimy. Teraz nagle wszyscy chcą Jego powrotu. Moim zdaniem pastwicie się nad Nim, co Mu nie pomaga. Jest to dość młody zawodnik (rocznik 89 ), Grudniewski (rocznik 93). To młodzi zawodnicy, którzy powinni nabrać umiejętności i się zgrywać. Na pewno są szybsi niż Jarczyk z Ostrym. Niemniej jednak tamci górują doświadczeniem. No i pamiętam jak dobra była defensywa, gdy Oni obaj grali na stoperze:).
Ps. Pamiętacie jaką mieliśmy def. jak grał Hosić i Bednar..:)
novack napisał(a):Qcu20 napisał(a):novack napisał(a):Ze skrótu wynika, że Kursa na swoim "poziomie". To się w pale nie mieści co ten kolo robi w pierwszym składzie. Ciekawe jaka jest atmosfera w szatni w kontekście Jarczyka i Ostrouszki harujących na treningach, grzejących ławę i ogladających wyczyny lepszego od nich zdaniem trenera, Kursy?
Ha, wszyscy najeżdżają na Kursę. A ja przypomnę, jak wszyscy gnoili Jarczyka, ile bramek przez Niego tracimy. Teraz nagle wszyscy chcą Jego powrotu. Moim zdaniem pastwicie się nad Nim, co Mu nie pomaga. Jest to dość młody zawodnik (rocznik 89 ), Grudniewski (rocznik 93). To młodzi zawodnicy, którzy powinni nabrać umiejętności i się zgrywać. Na pewno są szybsi niż Jarczyk z Ostrym. Niemniej jednak tamci górują doświadczeniem. No i pamiętam jak dobra była defensywa, gdy Oni obaj grali na stoperze:).
Ps. Pamiętacie jaką mieliśmy def. jak grał Hosić i Bednar..:)
Masz oczywiście prawo zachwycać się grą Kursy, ja jednak jestem innego zdania. Zagłębie wiosną straciło jeśli się nie mylę 9 lub 10 bramek, z czego 6, no może 5,5 ZAWALIł indywidualnie i spektakularnie Kursa (zobacz skróty). Rozumiem, że każdemu może zdarzyć się słabszy czas, ale właśnie po to są zdrowi zmiennicy, gotowi do wejścia i ze sportową złością udowodnienia przydatności. Siedząc na trybunach, a tak ostatnio ma Jarczyk, ani nie podniesie poziomu, ani się nie zmotywuje, jednocześnie demotywując Kursę który wie, że i tak zagra w pierwszym składzie.
novack napisał(a):Też to niestety zuważyłem, że Jovan bardzo stracił na jakości w destrukcji, a to jest jego podstawowym zadaniem na boisku. To, że bywa przydatny z przodu, to za mało. Chyba pora pomyśleć o lewym obrońcy, chociaż Farkas też podobno może grać na lewej sronie.
novack napisał(a):Też to niestety zuważyłem, że Jovan bardzo stracił na jakości w destrukcji, a to jest jego podstawowym zadaniem na boisku. To, że bywa przydatny z przodu, to za mało. Chyba pora pomyśleć o lewym obrońcy, chociaż Farkas też podobno może grać na lewej sronie.
Sir napisał(a):novack napisał(a):Też to niestety zuważyłem, że Jovan bardzo stracił na jakości w destrukcji, a to jest jego podstawowym zadaniem na boisku. To, że bywa przydatny z przodu, to za mało. Chyba pora pomyśleć o lewym obrońcy, chociaż Farkas też podobno może grać na lewej sronie.
Widziałeś Farkasa w akcji? To jest młody obrońca. Ambitny chłopak. Ale jeszcze nie ten poziom co Ninkovic lub Siara
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack