Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sosnowieczanka napisał(a):Lecz myślę ,że rodowity Zagłębiak , to przede wszytskim SLD.... I nie wyobrażam sobie ,żeby Sosnowcem kierował jakis z PO...czy cos w tym stylu...
Sosnowieczanka napisał(a):W odniesienu do przyszości ZAGŁĘBIA to nie wiem czy dobrze mysle , ale jak dla mnie K.Górski może cos dobrego wprowadzic do klubu...Może nie odrazu stadion , ale na pewno bedzie walczył ...
Nie wiem jak zobaczyłam ,że większość kibiców wchodzących na strone ZS głosuje na Adamca , to mnie zwaliło...
Moze sie myle, oby sie myliła...
Wybory są oczywiście tajne i osobiste , Każdy robi to na co ma ochote i głosuje na swojego kandydata...
Lecz myślę ,że rodowity Zagłębiak , to przede wszytskim SLD.... I nie wyobrażam sobie ,żeby Sosnowcem kierował jakis z PO...czy cos w tym stylu...
Na koniec :Jesli Górski nic nie zaradzi to tym bardziej jakis inny człowiek...
novack napisał(a):Sosnowieczanka napisał(a):Lecz myślę ,że rodowity Zagłębiak , to przede wszytskim SLD.... I nie wyobrażam sobie ,żeby Sosnowcem kierował jakis z PO...czy cos w tym stylu...
Kiepsko to świadczy o Twojej wyobraźni. Nie politykujmy tutaj, dodam tylko ,że jako rodowity Sosnowiczanin nigdy nie głosowałem na SLD
Blajpios napisał(a):No, cóż. Pytanie na dziś byłoby, dlaczego Klub wpisał się w kampanię wyborczą K. Górskiego
Blajpios napisał(a):Nigdzie nie widziałem bowiem informacji, że Klub kupiła spółka "Książek Kozielski" (czy ewent. odwrotna kolejność nazwisk). Tymczasem tylko w takim układzie można by mówić, że panowie ci są właścicielem większościowym. Wszędzie komunikaty jednak były, że panowie ci obaj kupili akcje osobno, mniej więcej po połowie, z akcją przewagi na rzecz G. Książka. Toteż - powinno się podawać Książek - Kozielski. Przy okazji więc pytanie - czemu media, łącznie z tym Forum, podają jednak, jakby było odwrotnie. Czy inercja i siła rozpędu, przyzwyczajenie do pierwszych informacji, które przeciekły do prasy, że D. Kozielski samodzielnie kupuje - to wystarczające tłumaczenie? A czemu tak to przeciekło, jeżeli negocjacje były na dwóch - albo, jeżeli na jednego i później zmieniono: czemu nie podaje się informacji sprostowanych? Czy nie chodzi aby o celową dezinformację?
Blajpios napisał(a):Podsumowując powyższe: nieprawdą prawdopodbnie jest, że panowie są właścicielami większościowego pakietu
Blajpios napisał(a):Toteż - powinno się podawać Książek - Kozielski. Przy okazji więc pytanie - czemu media, łącznie z tym Forum, podają jednak, jakby było odwrotnie.
Blajpios napisał(a):można ją zobaczyć jednak w tym, że G. Książek nie wydawał się być szczęśliwy, gdy D. Kozielski, rzecz jasna, jako przybysz - szczególnie podkreślał rolę K. Górskiego i wpisywał się w tę kampanię reklamową.
młodygniewny napisał(a):Koledzy jak nie wiadomo o co chodzi to chodzo o pienadze i jak mówi muj staruszek to nie zawsze legalne my posiadamy działaczy, sponsorów itd... którzy potrafia działac na lini drugoligowców - poprostu cieniarze. Tam gdzie jest kasa to potrzeba gosci z jajami a nie z przepukliną. Kasa musi płynąć czysta około 40 % i wyprana 60% tak jest wszedzie a u nas niestety albo sa cieniasy albo uczciwi hehehehe. byłemu kurczakowi się nie opłacało to sprzedał udziały. Mój staruszek troche tam działa to widzi na czym to polega i szlak go trafia bo starszy gość i ma wpojone inne kryteria. Kwituje to tym ----------------cewka moczowa im w kiszke sztolcową hihihihihi----------------
młodygniewny napisał(a):Co do udziałów w klubie to masto ma 49% nowi właściciele klubu 50% i morze nie wszystcy wiedza ale Włoch zostawił sobie 1% podobno dla młodego ( wnuczka) twierdze że po to aby zobaczył poziom ponizej ZERA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników