Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez PawełK 2010-02-06, 9:08 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):np. dzisiaj caly dzien szukałem info w 90 minut czy podadza iz nasz Klub jedzie na
zgrupowanie do Hiszpanii i w jakim skladzie osobowym - nie znalazlem.

Panie Tadeuszu, wystarczyło wejść na strony Zagłębia i informacja była - owszem późno. 90minut ma swoją hierarchię informacji. z niższych lig można się dowiedzieć o transferach bądź wynikach ligowych, natomiast kwestia obozów czy choćby sparingów ogranicza się do dwóch najwyższych klas rozgrywkowych. Takim sposobem nie było informacji o sparingu Zagłębie - Victoria, były o sparingach z Cracovią oraz GKS-em Katowice i to nie ze względu na nas. Będziemy grali wyżej będzie więcej informacji o Zagłębiu Sosnowiec. Oczywiście wtedy nie wyczyta Pan tam informacji choćby co kto komu powiedział na treningu... Pozdrawiam
PawełK
pyszałek

Postprzez August 2010-02-06, 9:22 pm

Blajpios napisał(a):Niestety, powody do powątpiewania, co do sprawności kontraktowania u Prez. Hytrego narastają.

Już nawet Blajpios ma wątpliwości, a już się wydawało że idzie ku lepszemu. Nie rozumiem tego, że szatan tak bezkrytycznie (chyba) podchodzi do tego. Jedynie w Mieście jakaś nadzieja.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez roberto85 2010-02-06, 9:48 pm

Hytry swoim zachowanie udowadniasz swoje mega buractwo przez takich jak ty w tym kraju jest taka melina jaka jest!! Sprzedac go za doplata najwieksza na jaka nas stac a postawimy cegielke ku lepszemu!!
roberto85

Postprzez roman40 2010-02-06, 10:03 pm

Marek jak najwiecej tych waznych...samobojow :lol: :lol: i awans sie oddali hahahaha tak wogole to marus pieknie zaspiewales hit tamtego roku "dzisiaj Zaglebie dostalo chu..... po gebie a w Sz-n i tak jestes juz spalony :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona:

kolega wyrazil jakze swoje plytkie zdanie i w nagrode dostaje "bilet powrotny do Szczecina" patrz ban / swiezy52
roman40

Postprzez dziejus 2010-02-06, 10:06 pm

Mateusz Prus(Hetman Zamość),Marek"Karaoke"Kowal(Pogoń Szczecin,MKS Kluczbork),a mogli jeszcze wziąć Dawida Jarke(Górnik Zabrze,Ruch R.)i Chałbińskiego(Polonia W.,?)a "stranieri"mieliby 4 do brydża a przyszli pracodawcy nie mówiliby ze Hytry-CHYTRY :lol:
dziejus

Postprzez pyla 2010-02-06, 10:31 pm

Jak czytam forum to zastanawiam się z kąd tyle pesymizmu to żle to nie dobrze sumując jedna wielka katastrofa, Panowie troche więcej optymizmu i wiary w to co robią w klubie .A to co napisał Łuki że oczekuje że Hytry zapłaci za pobyt w Hiszpani ze swojej kieszeni to mistrzostwo swiata , nie znam klubu w ktorym Prezes jedzie ze swoją drużyną i płaci za pobyt.Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2010-02-06, 10:34 pm przez pyla, łącznie edytowano 1 raz
pyla

Postprzez August 2010-02-06, 10:32 pm

dziejus napisał(a):Marek"Karaoke"Kowal

Dobre. Podoba mi się. :brawo:

A na poważnie , skoro już jest to może będzie miał mega motywację do strzelania bramek.
August

Postprzez swiezy52 2010-02-06, 10:35 pm

August napisał(a):

A na poważnie , skoro już jest to może będzie miał mega motywację do strzelania bramek.

jeszcze go nie ma...
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez django 2010-02-06, 10:36 pm

pyla napisał(a):A to co napisał Łuki że oczekuje że Hytry zapłaci za pobyt w Hiszpani ze swojej kieszeni to mistrzostwo swiata , nie znam klubu w ktorym Prezes jedzie ze swoją drużyną i płaci za pobyt.Pozdrawiam

Mistrzostwo świata to jest Twój post, a nie Łukiego.
django

Postprzez August 2010-02-06, 10:51 pm

swiezy52 napisał(a):
August napisał(a):

jeszcze go nie ma...

Tylko mi nie mów, że klub zapłacił za pobyt w Hiszpanii Kowala (i Prusa) tak na piękne oczy nie mając pewności, ze podpiszą kontrakty z klubem. To byłby szczyt amatorszczyzny.
August

Postprzez swiezy52 2010-02-06, 10:55 pm

August napisał(a):Tylko mi nie mów, że klub zapłacił za pobyt w Hiszpanii Kowala (i Prusa) tak na piękne oczy nie mając pewności, ze podpiszą kontrakty z klubem. To byłby szczyt amatorszczyzny.

nie widzialem zeby oficjalna strona podala jakakolwiek informacje na temat podpisania kontraktu ze spiewakiem...
sam spiewak sam mowil w wywiadzie : "...Jestem już po słowie z działaczami, po powrocie najprawdopodobniej podpisze kontrakt..."
wiec... pozyjemy zobaczymy
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez dziejus 2010-02-06, 11:03 pm

Po słowie czyli po niczym a najprawdopodobniej to jeszcze mniej niz podobno :kiepsko: Coś mi sie zdaje ze to dopiero"pagórek amatorszczyzny" Hytrego.Póki co jest 2 na mojej liście. :twisted: Prowadzi niejaki Baniak B. ;-)
dziejus

Postprzez patrios91 2010-02-06, 11:38 pm

rossoneri napisał(a):
patrios91 napisał(a):no tak pewnie myslisz o cieniasie Filipowiczu:) kazdy na jego miejsce jest lepszy ,w kazdym Twoim poscie widac jaki z Ciebie znawca:) pewnie nigdy tez nie grales w pilke bo wtedy troche pojecia bys mial:) a siedzac z innymi dzieciakami w mlynie musisz odgrywac duza role:) wiara ,banre tez tam siedza :))) gowniarze uwazajacy sie za kibicow i znawcow:) zenujace:) troche pokory bo jest tutaj wielu wiekszych kibicow od Was i licznik meczy osiagniecie podobny moze za parenascie lat :) majac takich kibicow teraz jak wymienieni wyzej nie dziwie sie ,ze tracimy szacunek w calej Polsce ,niestety ale patrzac na doping i na mlyn teraz ,jest tesknota za dawnymi czasami

W kazdy moim poscie widac ze wiem co pisze,a nie pie***le bez sensu. Zle trafiles....bo ja gram w pilke...czas terazniejszy. Masz pecha bo od paru lat nie chodze na mlyn...stwierdzilem ze na krytej jest lepsza widocznosc na pole gry. Uwazaj se na slowa "gowniarzu" ...Licznik meczy ? Co ty sie licytujesz kto jest lepszym kibicem....czy ty czy ludzie z mlynu? To nie jest licytacja "Damy z łasiczką". Chlopie wez ty sie chwyc za glowe...Nie dosc ze prowokujesz mnie i ludzi to jeszcze obrazasz kibicow...i o ile sobie przypominam to juz kolejny raz. Skoro ci teskno to cofnil sie do "tamtych,dawnych" czasow...w rozwoju juz sie cofnales. Sory ALL,ale pan rossoneri kolejny raz przesadzil.
.P.S. nie mscij sie za to ze wszyscy pojechali cie za pojezdzanie Filipowicza,bo ci to nie za bardzo wychodzi,a tylko sie pograzasz ;-)

konczymy panowie z obrazaniem przekrzykiwaniem sie nawzajem... kol. rossoneri i patrios91 (ale rowniez inni) KONIEC... nastepnym razem Wasze posty zawierajace podobne "klotnie" beda usuwane bez znaczenia czy jest w nich cokolwiek dotyczace tematu... uzywajcie PW bo nieinteresuja nas Wasze "statystyki" ... narazie ostrzegam pozniej poleci odpoczynek od wypowiedzi / swiezy52
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez patrios91 2010-02-07, 1:43 am

Masz racje swiezy...szkoda forum. Tyle ludzi sie denerwuje przez jedna osobe...szkoda forum.

Tak pozatym panowie stracilismy bramkarza...Adriana Masarczyka. Chce odejsc i szuka nowego klubu. Gratulacje prezesie Hytry. Dziekujemy...
-> http://zaglebie.sosnowiec.pl/4834,1,adr ... zanie.html
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Wiara_ZS 2010-02-07, 12:20 pm

Hytry znowu urządza sobie jaja z nas kibiców,przez niego stracimy,albo straciliśmy Adriana Masarczyka,a już myślałem że jest coraz lepiej,powiedzmy sobie szczerze Hytry nie nadaje się na to stanowisko,już mnie denerwuje :twisted:
Wiara_ZS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna