rossoneri napisał(a):patrios91 napisał(a):no tak pewnie myslisz o cieniasie Filipowiczu:) kazdy na jego miejsce jest lepszy ,w kazdym Twoim poscie widac jaki z Ciebie znawca:) pewnie nigdy tez nie grales w pilke bo wtedy troche pojecia bys mial:) a siedzac z innymi dzieciakami w mlynie musisz odgrywac duza role:) wiara ,banre tez tam siedza

)) gowniarze uwazajacy sie za kibicow i znawcow:) zenujace:) troche pokory bo jest tutaj wielu wiekszych kibicow od Was i licznik meczy osiagniecie podobny moze za parenascie lat

majac takich kibicow teraz jak wymienieni wyzej nie dziwie sie ,ze tracimy szacunek w calej Polsce ,niestety ale patrzac na doping i na mlyn teraz ,jest tesknota za dawnymi czasami
W kazdy moim poscie widac ze wiem co pisze,a nie pie***le bez sensu. Zle trafiles....bo ja gram w pilke...czas terazniejszy. Masz pecha bo od paru lat nie chodze na mlyn...stwierdzilem ze na krytej jest lepsza widocznosc na pole gry. Uwazaj se na slowa "gowniarzu" ...Licznik meczy

Co ty sie licytujesz kto jest lepszym kibicem....czy ty czy ludzie z mlynu? To nie jest licytacja "Damy z łasiczką". Chlopie wez ty sie chwyc za glowe...Nie dosc ze prowokujesz mnie i ludzi to jeszcze obrazasz kibicow...i o ile sobie przypominam to juz kolejny raz. Skoro ci teskno to cofnil sie do "tamtych,dawnych" czasow...w rozwoju juz sie cofnales. Sory ALL,ale pan rossoneri kolejny raz przesadzil.
.P.S. nie mscij sie za to ze wszyscy pojechali cie za pojezdzanie Filipowicza,bo ci to nie za bardzo wychodzi,a tylko sie pograzasz
konczymy panowie z obrazaniem przekrzykiwaniem sie nawzajem... kol. rossoneri i patrios91 (ale rowniez inni) KONIEC... nastepnym razem Wasze posty zawierajace podobne "klotnie" beda usuwane bez znaczenia czy jest w nich cokolwiek dotyczace tematu... uzywajcie PW bo nieinteresuja nas Wasze "statystyki" ... narazie ostrzegam pozniej poleci odpoczynek od wypowiedzi / swiezy52