Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Grzegorz Borowiecki napisał(a):kibice musza zadbac o pozytywny wizerunek - nie budzace respekt zalogi ktore odgrazaja i strasza sie na formach knujac zadymy - tylko ludzie ciezko pracujacy, kochajacy swoje miasto, robiacy cos dla loklanej spolecznosci - angazujacy sie w pozytywne sprawy
prawdziwy_kibic77 napisał(a):Czytam to forum już prawie od 3 lat , jednak nie zabierałem głosu, dzisiejszy mecz a raczej anty-mecz i zachowanie pseudokibiców sprowokowało mnie żeby napisac parę słów. Rzygać mi się wręcz chce widząc zachowanie tych idiotów którzy nazywają się kibicami a tak naprawdę nimi nie są tylko zwykłym naćpanymi bandziorami, chwilami dzisiaj wręcz wstydziłem się że byłem jestem i będę Zagłębiakiem, wstydziłem się widząc strach w oczach ojców i matek ktore zabrały na mecz swoje pociechy. Zastanówmy się wszyscy czy jest sens budować nowy stadion ? Dla kogo ? Dla bandy tych zwyrodnialców którzy pokazali że nawet własne mienie jakim jest StadionZimowy nic dla nich nie znaczy ? Możemy zrobić coś żeby wyeliminować ten badytyzm ze stadionów, z naszego sportowego środowiska i pokazać że nas prawdziwych kibiców jest więcej i to nam zależy na potędze Zagłębia a nie tym bandytom. BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE !!!!!!!
gregor napisał(a):http://pilka.interia.pl/news?inf=718123
BALTIC ARENA w GDAŃSKU
musztra napisał(a):Dzisiaj zaczęli odśnieżać śnieg z płyty głównej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników