Facebook youtube rss Hokej Koszykówka
Nie masz konta? zarejestruj sie!    Przypomnij hasło
Oświadczenie Patryka Małeckiego Paulina Skóra, 2021-03-30, 19:35

W związku z informacją przekazaną przez Zagłębie Sosnowiec na temat rozpoczęcia postępowania dyscyplinarnego w sprawie Patryka Małeckiego, na prośbę zawodnika publikujemy także jego stanowisko w tej sprawie.
Oświadczenie Patryka Małeckiego

"W związku z oświadczeniem klubu Zagłębie Sosnowiec informuję, iż po meczu ze Stomilem Olsztyn rzeczywiście doszło do konfliktu pomiędzy mną a Łukaszem Matusiakiem, członkiem sztabu szkoleniowego. Stanowczo zaprzeczam, iż kierowałem groźby karalne lub naruszyłem nietykalność cielesną Łukasza Matusiaka. Zdarzenie miało charakter obustronny i zaczęło się od agresji słownej skierowanej w moją stronę przez Łukasza Matusiaka. Jest mi przykro z powodu tego zajścia i jestem gotów ponieść jego konsekwencje. Jednak podkreślam po raz kolejny, że nie to nie ja zainicjowałem ten konflikt. Nie otrzymałem od Klubu żadnego pisma dotyczącego wszczęcia postępowania dyscyplinarnego wobec mnie"

• Podziel się tą informacją:
Komentarze (2)
  • pol13 pol13 napisał(a) 01.04.2021 r, o godz. 12:02

Że tam jeszcze nie wpadła prokuratura....
  • pol13 pol13 napisał(a) 30.03.2021 r, o godz. 20:05
    Wywal chlopie kawę na ławę żeby nie było wątpliwości.... Bo do tamtych panów jakoś nie mam kompletnego zaufania bez względu na to kto tu zaczął czy zawalił... Więc pisz oświadczenie wprost o co Kaman, powód itp

Zaloguj się aby dodać własny komentarz

Serwis 100% Zagłębie Sosnowiec nie ponosi odpowiedzialności za treść powyższych komentarzy - są one niezależnymi opiniami czytelników Serwisu. Redakcja zastrzega sobie prawo usuwania komentarzy zawierających: wulgaryzmy, treści rasistowskie, treści nie związane z tematem, linki, reklamy, obrażające innych czytelników i instytucje. Czytelnik ponosi odpowiedzialność za treść wypowiedzi i zobowiązuje się do nie wprowadzania do systemu wypowiedzi niezgodnych z Polskim Prawem i normami obyczajowymi.

Najnowsze galerie
Zobacz więcej
Wideo
Najnowsze filmy