Jakby ktoś niewiedział gdzie jest ulica Zuzanny w Sosnowcu to informuje że na takiej ulicy właśnie znajduje się Auchan Sosnowiec.
Myślę że miejsce to nadawało by się na stadion jest tam bardzo dużo wolnego miejsca
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomasz49 napisał(a):Myślę Krawiec, że nie można zamykać nikomu drogi do udziału w budowie Stadionu Zagłębia, zwłaszcza , że ma to być przedsięwzięcie integrujące Zagłębie. Dlatego jest tu miejsce również dla Czeladzi i .... Jaworzna -przy jego ciążeniu ku Zagłębiu. A co do meczu, im więcej będzie rozgrywanych meczy na stadionie tym lepiej. Stadion musi żyć!! Delle Alpi - służy Juve i AC Torino, San Siro - Milanowi i Interowi, koszty niższe, wszyscy zadowoleni. A kibice, no cóż, musimy zacząć się szanować . " Wrogów" nam nie brakuje, po co szukać ich w domu.
zawil napisał(a):Pare fotek z modernizacji Ludowego z dnia 2 marca 2005
http://www.zawil.za.pl/Ludowy.htm
Krawiec napisał(a):Co do Jaworzna, to jest ono zorientowane w różnych kierunkach. Część mieszkanców ciązy ku Katowicom, część ku Krakowowi lub Zagłębiu.
Faktem jest, że władze Jaworzna mają dobre stosunki z władzami Sosnowca i stąd pomysł K.Górskiego.
Ja bym Jaworzna do tego nie miaszał. To ma być stadion Zagłębia Dąbrowskiego - bez żadnych niedomówień.
Zagłębie Sosnowiec klubem regionu Zagłębia Dąbrowskiego !
Krawiec napisał(a):Zagłębie Sosnowiec jako klub ZD musi mieć dożywotnią gwarancję gry na tym stadionie i mieć wolną rękę w ustalaniu terminów spotkań.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników