Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Krawiec napisał(a)::shock: ruch chorzów ? choćby robił flagi wyszywane złotą nitką za 100 zł to ja sobie tego nie wyobrażam , żeby hanys szył nasza flagę. To tak jakby Palestyńczycy zwrócili sie do firm izraelskich by uszyły ich flagi narodowe :? .
Zlecenie uszycia flagi to kolejny etap i należy wybrać ofertę najlepszą co nie znaczy najtańszą. Chyba nie chcemy umieszczać zaszczytnego napisu na jakimś badziestwie , które wyblaknie po jednym sezonie. Poza tym wspólna flaga powinna przebic wszystkie dotychczasowe by np. raziła oczy hanysów podczas pucharowych meczów legii (gdzie mam nadzieję flaga wystąpi odświętnie). Po otworzeniu panoramy firm i witryn netowych wydaje mi się, że tego rodzaju firm jest więcej niż dwie.
Kolejny problem to liczba miast na fladze. Jeśli ktos miał w ręku Wiadomości Zagłębia, to wie, że miejscowości,. które możnaby zaliczyc do Zagłębia dabrowskiego jest chyba 20. Proponuje wypisać miasta co do których nie ma żadnych wątpliwosci ,że sa obszarem Zagębia D. czyli S,DG,B i Cz a pozostałe określić kategorią jedną kategorią (tylko jaka? inne?)
Ps. gdybym nie dotarł na dzisiejsze spotkanie , proponuje żeby m@rcin (gdyby oczywiście sie zgodził) był odpowiedzialny za zbiórkę u Darka a jesli fundatorzy mieliby być docenieni przez publikcje graficzną na stronie to możnaby od razu przygotować w wordzie listę zamiast zeszytu a później ja zeskanować.
Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników