Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
marcin06 napisał(a):Czyli w poniedzialek bedzie juz za pozno? Bo zamierzalem jeszcze jutro na uczelni pozbierac podpisy.
Jeszcze jedna sprawa. Moja dziewczyna zebrala w szkole sporo podpisow, z tym ze miala problem z wydrukowaniem pdfa i zrobila troche inna tabele w wordzie ale oczywiscie jest tam rowniez podpis i pesel wiec mam nadzieje, ze rowniez bedzie wazna.
A propo, ile podpisow mniej wiecej juz jest, i ile potrzeba zeby prezydenci sie tym zainteresowali?
P.S. Widze w profilu, ze Krawiec jest tak jak ja z Redenu. Moze moglbym sie jakos z nim umowic w sobote lub niedziele wieczorem i przekazac mu podpisy? Czy jest to mozliwe?
musztra napisał(a):Krawiec ja będe mieć niedługo z 50 podpisów.
Ps Mam nadzieje że coś z tego wyjdzie :P
Thomi napisał(a):A ja mysle ze z tego bedzie wielkie gowno, a dlaczego ? sprawa ME nie konczy sie na stadionie. A gdzie Lotniska, Parkingi, Hotele, Bazy, Autostrady ? Jak ci kibice maja sie poruszac po Polsce ? Gdzie maja ladowac samoloty z turystami ? gdzie maja nocowac ? w Arii ? Niestety jestesmy za biedym krajem zeby to organizowac i napewno nic z tego w najblizszym czasie nie wyjdzie, bo jak patrzac na nasz postep w roznych dziedzinach to do 2012 napewno nie zdarzymy nic zrobic. Po za tym dany kraj organizujacy ME musi wystawic 4 stadiony, Jak juz by mieli u nas wystawiac to widze tylko Krakow Warszawe Lodz i Poznan i ew. Slaski z naszego regionu. Ale te stadiony co wymienilem to tez ni w dupe ni w oko. Sorry ze tak ostro podeszlem do sprawy, ale takie sa realia a nie inne. Pozdro
^m@rcin^ napisał(a):20000 :shock: jak my 1000 nie mozemy zebrac :cry:
_PAoLO_ napisał(a):Thomi napisał(a):A ja mysle ze z tego bedzie wielkie gowno, a dlaczego ? sprawa ME nie konczy sie na stadionie. A gdzie Lotniska, Parkingi, Hotele, Bazy, Autostrady ? Jak ci kibice maja sie poruszac po Polsce ? Gdzie maja ladowac samoloty z turystami ? gdzie maja nocowac ? w Arii ? Niestety jestesmy za biedym krajem zeby to organizowac i napewno nic z tego w najblizszym czasie nie wyjdzie, bo jak patrzac na nasz postep w roznych dziedzinach to do 2012 napewno nie zdarzymy nic zrobic. Po za tym dany kraj organizujacy ME musi wystawic 4 stadiony, Jak juz by mieli u nas wystawiac to widze tylko Krakow Warszawe Lodz i Poznan i ew. Slaski z naszego regionu. Ale te stadiony co wymienilem to tez ni w dupe ni w oko. Sorry ze tak ostro podeszlem do sprawy, ale takie sa realia a nie inne. Pozdro
Thomi nie przesadzaj, zaczyna sie coś dziać a Ty odrazu wyjezdzasz z takimi tekstami.Najwazniejsze są teraz podpisy tak żeby politycy zobaczyli że faktycznie jest duże poparcie społeczne, a według mnie przy dobrej organizacji jesteśmy w stanie zebrać te 20000-30000 podpisów, a z taką liczbą każdy polityk musi się liczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników