TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gigaland 2005-02-15, 9:59 pm

Jeśli komuś jest wygodniej, to można wpisywać się pod petycją na Sienkiewicza 11a w godzinach od 10 do 18 oraz w sobotę od 10 do 14. Wystarczy znać swój numer pesel.
Gigaland

...

Postprzez Krawiec 2005-02-15, 10:42 pm

Krawiec

Postprzez marcin06 2005-02-17, 9:33 pm

Mam takie pytanko, do ktorej godziny w poniedzialek te podpisy trzeba zawiezc do Gigalandu?
marcin06

Postprzez Gigaland 2005-02-17, 10:09 pm

marcin06 napisał(a):Mam takie pytanko, do ktorej godziny w poniedzialek te podpisy trzeba zawiezc do Gigalandu?

Najlepiej w sobotę przywieź (od 10.00 do 14.00).
Gigaland

Postprzez marcin06 2005-02-18, 2:01 pm

Czyli w poniedzialek bedzie juz za pozno? Bo zamierzalem jeszcze jutro na uczelni pozbierac podpisy.

Jeszcze jedna sprawa. Moja dziewczyna zebrala w szkole sporo podpisow, z tym ze miala problem z wydrukowaniem pdfa i zrobila troche inna tabele w wordzie ale oczywiscie jest tam rowniez podpis i pesel wiec mam nadzieje, ze rowniez bedzie wazna.

A propo, ile podpisow mniej wiecej juz jest, i ile potrzeba zeby prezydenci sie tym zainteresowali?

P.S. Widze w profilu, ze Krawiec jest tak jak ja z Redenu. Moze moglbym sie jakos z nim umowic w sobote lub niedziele wieczorem i przekazac mu podpisy? Czy jest to mozliwe?
marcin06

Postprzez Gigaland 2005-02-18, 5:31 pm

marcin06 napisał(a):Czyli w poniedzialek bedzie juz za pozno? Bo zamierzalem jeszcze jutro na uczelni pozbierac podpisy.

Jeszcze jedna sprawa. Moja dziewczyna zebrala w szkole sporo podpisow, z tym ze miala problem z wydrukowaniem pdfa i zrobila troche inna tabele w wordzie ale oczywiscie jest tam rowniez podpis i pesel wiec mam nadzieje, ze rowniez bedzie wazna.

A propo, ile podpisow mniej wiecej juz jest, i ile potrzeba zeby prezydenci sie tym zainteresowali?

P.S. Widze w profilu, ze Krawiec jest tak jak ja z Redenu. Moze moglbym sie jakos z nim umowic w sobote lub niedziele wieczorem i przekazac mu podpisy? Czy jest to mozliwe?

Raczej nie będzie za późno w poniedziałek. Zbieraj podpisy do oporu. Pełne listy możesz podrzucić wcześniej. U siebie zebrałem około 50 podpisów w dwa dni.
Gigaland

...

Postprzez Krawiec 2005-02-18, 8:50 pm

Dobra robota marcin !

Pro forma składamy petycję w poniedziałek ale będziemy dostarczć następne listy do UMiejskich co tydzień.

Nie ma żadnego problemu żeby wydrukować listę samemu w wordzie - prawdopodobnie lista nie drukuje się ze względu na starszą wersję Acrobata w waszych kompach.

Sprawa sie rozkręca z dnia na dzień jeśli chodzi o poparcie polityków różnych opcji (nawet na szczeblu parlamentu) ale najważniejsze jest poparcie społeczne.

Plan minimum to odzyskanie gruntów pod Ludowym , maximum to ME 2012 na reprezentacyjnym 30 tysięcznym Stadionie Zagłębia Dąbrowskiego na granicy DG, Sosnowca i Będzina.

Jedziemy dalej !
Krawiec

Postprzez musztra 2005-02-18, 9:14 pm

Krawiec ja będe mieć niedługo z 50 podpisów.
Ps Mam nadzieje że coś z tego wyjdzie :P
musztra

...

Postprzez Krawiec 2005-02-19, 11:32 am

musztra napisał(a):Krawiec ja będe mieć niedługo z 50 podpisów.
Ps Mam nadzieje że coś z tego wyjdzie :P

Dobry wynik musztra ! Akcja nabiera rozpędu. Nawet jeśli Polska i Ukraina nie uzyskają prawa do org. ME, to kwestia stadionu nie zaniknie.
Krawiec

Postprzez Gość 2005-02-20, 12:56 pm

A ja mysle ze z tego bedzie wielkie gowno, a dlaczego ? sprawa ME nie konczy sie na stadionie. A gdzie Lotniska, Parkingi, Hotele, Bazy, Autostrady ? Jak ci kibice maja sie poruszac po Polsce ? Gdzie maja ladowac samoloty z turystami ? gdzie maja nocowac ? w Arii ? Niestety jestesmy za biedym krajem zeby to organizowac i napewno nic z tego w najblizszym czasie nie wyjdzie, bo jak patrzac na nasz postep w roznych dziedzinach to do 2012 napewno nie zdarzymy nic zrobic. Po za tym dany kraj organizujacy ME musi wystawic 4 stadiony, Jak juz by mieli u nas wystawiac to widze tylko Krakow Warszawe Lodz i Poznan i ew. Slaski z naszego regionu. Ale te stadiony co wymienilem to tez ni w dupe ni w oko. Sorry ze tak ostro podeszlem do sprawy, ale takie sa realia a nie inne. Pozdro
Gość

Postprzez _PAoLO_ 2005-02-20, 3:38 pm

Thomi napisał(a):A ja mysle ze z tego bedzie wielkie gowno, a dlaczego ? sprawa ME nie konczy sie na stadionie. A gdzie Lotniska, Parkingi, Hotele, Bazy, Autostrady ? Jak ci kibice maja sie poruszac po Polsce ? Gdzie maja ladowac samoloty z turystami ? gdzie maja nocowac ? w Arii ? Niestety jestesmy za biedym krajem zeby to organizowac i napewno nic z tego w najblizszym czasie nie wyjdzie, bo jak patrzac na nasz postep w roznych dziedzinach to do 2012 napewno nie zdarzymy nic zrobic. Po za tym dany kraj organizujacy ME musi wystawic 4 stadiony, Jak juz by mieli u nas wystawiac to widze tylko Krakow Warszawe Lodz i Poznan i ew. Slaski z naszego regionu. Ale te stadiony co wymienilem to tez ni w dupe ni w oko. Sorry ze tak ostro podeszlem do sprawy, ale takie sa realia a nie inne. Pozdro

Thomi nie przesadzaj, zaczyna sie coś dziać a Ty odrazu wyjezdzasz z takimi tekstami.Najwazniejsze są teraz podpisy tak żeby politycy zobaczyli że faktycznie jest duże poparcie społeczne, a według mnie przy dobrej organizacji jesteśmy w stanie zebrać te 20000-30000 podpisów, a z taką liczbą każdy polityk musi się liczyć.
_PAoLO_

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-02-20, 3:53 pm

20000 :shock: jak my 1000 nie mozemy zebrac :cry:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez _PAoLO_ 2005-02-20, 4:15 pm

^m@rcin^ napisał(a):20000 :shock: jak my 1000 nie mozemy zebrac :cry:

^marcin^ pisałem że przy dobrej organizacji jest to możliwe, a narazie takiej organizacji nie widać, bo nie powiesz mi przecież że jechanie specjalnie do Sosnowca żeby złożyć podpis na liście ma sens?
Wole wydrukować liste( co już zrobilem) i zebrac te 20 podpisów na niej i wtedy moge pojechac ją zawieść.Dwóch moich kolegów którzy również są kibicami, ale nie udzielają sie na forum też zbiera podpisy i myśle że 3 pełne kartki dostarczymy.A teraz przypomnij sobie ile ludzi było na meczu ze ląskiem,Ruchem
_PAoLO_

Postprzez Gość 2005-02-21, 9:12 am

_PAoLO_ napisał(a):
Thomi napisał(a):A ja mysle ze z tego bedzie wielkie gowno, a dlaczego ? sprawa ME nie konczy sie na stadionie. A gdzie Lotniska, Parkingi, Hotele, Bazy, Autostrady ? Jak ci kibice maja sie poruszac po Polsce ? Gdzie maja ladowac samoloty z turystami ? gdzie maja nocowac ? w Arii ? Niestety jestesmy za biedym krajem zeby to organizowac i napewno nic z tego w najblizszym czasie nie wyjdzie, bo jak patrzac na nasz postep w roznych dziedzinach to do 2012 napewno nie zdarzymy nic zrobic. Po za tym dany kraj organizujacy ME musi wystawic 4 stadiony, Jak juz by mieli u nas wystawiac to widze tylko Krakow Warszawe Lodz i Poznan i ew. Slaski z naszego regionu. Ale te stadiony co wymienilem to tez ni w dupe ni w oko. Sorry ze tak ostro podeszlem do sprawy, ale takie sa realia a nie inne. Pozdro

Thomi nie przesadzaj, zaczyna sie coś dziać a Ty odrazu wyjezdzasz z takimi tekstami.Najwazniejsze są teraz podpisy tak żeby politycy zobaczyli że faktycznie jest duże poparcie społeczne, a według mnie przy dobrej organizacji jesteśmy w stanie zebrać te 20000-30000 podpisów, a z taką liczbą każdy polityk musi się liczyć.

No i co z tego ze sie zaczyna dziac ? Ja przedstawilem jaka jest prawda i jakie sa realia. A o politykach nic nie wspominaj bo to je... darmozjadowe nieuki. I maja w dupie obywateli. Jak sobie teraz nie moga dac rady chocby nawet ze sluzba zdrowia, a co dopiero z organizacja ME. Zastanow sie troche. Glupia Autostrade z Katowic do Krakowa buduja latami.(tzn juz zbudowali). I myslisz ze lotnisteczko w Pyrzowicach wystarczy na przyjece masy ludzi ? a jesli nie to za ile lat powstanie nowe ? O stadionie tez mozemy pomarzyc zwlaszcza teraz kiedy to pan Prezydent woli Gorki. To tyle w tym temacie.
Gość

Postprzez _PAoLO_ 2005-02-21, 12:24 pm

Thomi wyluzuj troszke bo ci żyłka pęknie.Nie bedziemy tu dyskutować o politykach bo nie w tym rzecz, idea zorganizowania mistrzostw to tylko motor napędowy całej akcji, i wcale nie chodzi tu o mistrzostwa tylko o stadion dla Zagłębia-to jest cel nadrzędny, a tacy ludzie jak Ty już na starcie potrafią rzucać kłody pod nogi.Jak Ci nie pasuje akcja zbierania podpisów i nie widzisz w niej sensu to zacznij już ciąć papier na confetti na najbliższe mecze.
POzdro.
_PAoLO_

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna