Hyde Park - Za Czy Przeciw ? ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Czy jesteś za steorzeniem na Frorum Zagłebia działu o nazwie Hyde Park ?

Tak
46
58%
Nie
26
33%
Dla mnie to bez znaczenia
8
10%

Liczba głosów : 80

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-11-20, 1:38 pm

w HP bylo 378 tematow i 7833 posty oto kilka znich :)

Kto lubi pasztet

Manifestacja Homoseksualistów - Zezwalać Czy Zakazać ? ...

TWÓJ PIERWSZY MECZ ZAGŁĘBIA.

DOBRZE,ZE BIEDRONKA JEST TAK BLISKO.

Bóbr Dąbrowiak ulubieniec dzieci.

ZŁOTA MUSZLA (KLOZETOWA)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez DaMi 2004-11-20, 1:40 pm

^m@rcin^ napisał(a):w HP bylo 378 tematow i 7833 posty oto kilka znich :)

Kto lubi pasztet

Rary i jego mądre tematy :lol:
DaMi

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2004-11-20, 3:39 pm

CharoN^ napisał(a):Mam pytanie dla wszystkich zwolenników Hyde Parku - Jakie pożyteczne tematy, związane z Zagłębiem, możnabyła tam odwiedzić !? (czyt. nie).

Dla przypomnienia Hyde Park jest od temató lużnych, niekoniecznie związanych z Zagłębiem :wink:. Po drugie to mozna by tam założyc temat np" Kupie, zamienie szaliki itp" i tam by sie wpisywał. Jak sam pewnie zauwazyłeś w ostatnim czasie na forum "Kibice" Było bardzo duzo tematów o tym, które tylko zaśmiecały forum. Moim zdaniem HP powinien powrócić aby odciazyc inne tematy z rzeczy z nimi nie zwiazanymi .
BuBy_MaDnEss_#4

Re: :)

Postprzez RaRy 2004-11-20, 8:15 pm

DaMi napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):w HP bylo 378 tematow i 7833 posty oto kilka znich :)

Kto lubi pasztet

Rary i jego mądre tematy :lol:

Co zas ja ???
znowun wszystko na mnie
RaRy
Adventure Group

Postprzez twari 2004-11-20, 10:53 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):
CharoN^ napisał(a):Mam pytanie dla wszystkich zwolenników Hyde Parku - Jakie pożyteczne tematy, związane z Zagłębiem, możnabyła tam odwiedzić !? (czyt. nie).

Dla przypomnienia Hyde Park jest od temató lużnych, niekoniecznie związanych z Zagłębiem :wink:. Po drugie to mozna by tam założyc temat np" Kupie, zamienie szaliki itp" i tam by sie wpisywał. Jak sam pewnie zauwazyłeś w ostatnim czasie na forum "Kibice" Było bardzo duzo tematów o tym, które tylko zaśmiecały forum. Moim zdaniem HP powinien powrócić aby odciazyc inne tematy z rzeczy z nimi nie zwiazanymi .

Obawiam sie ze kibice innych ekip ktorzy odwiedzaja to forum i chca sie wymienic szalikami i tak zaloza taki temat w dziale Kibice bo do KIBICOW beda sie chcieli zwrocic! Wiec ten argument w sprawie HP jakos do mnie nie przemawia... :roll:
twari

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2004-11-21, 12:56 pm

twari napisał(a):
Obawiam sie ze kibice innych ekip ktorzy odwiedzaja to forum i chca sie wymienic szalikami i tak zaloza taki temat w dziale Kibice bo do KIBICOW beda sie chcieli zwrocic! Wiec ten argument w sprawie HP jakos do mnie nie przemawia... :roll:

A nie zauważyłęś ze przy sporej ilosci postów autorzy piszą " Nie wiedziałem gdzie to wkleic wiec wklejam tu", a niektóre takie posty zaśmiecają tematy. A jakby był HP to mieli by gdzie wklejać różne rzeczy :!: :!:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez CZaRnYY 2004-11-21, 1:08 pm

Jestem ZA stworzeniem/reaktywowaniem Hyde Parku, forma w sumie ma znaczenie drugorzędne, jeśli nie osobna kategoria forum to chociażby temat przyklejony w jakiejś innej kategorii.

Potrzebne jest miejsce na nieco luźniejsze dyskusje niekoniecznie na tematy związane z Zagłębiem, często w końcu ma się chęć podyskutowania z użytkownikami tego forum na tematy bieżące, o czymś o czym powszechnie się mówi, ale co nie mieści się w tematyce forum Zagłębia.
CZaRnYY

...

Postprzez Krawiec 2004-11-21, 7:04 pm

Jeśli HP nie wpłynie negatywnie od strony technicznej to jestem raczej na TAK . HP kojarzy mi się z dobrym okresem dla środowiska kibiców Zagłębia tzn. powstanie 3 grup, integracja i ogólnie kilmat rozwojowy.

Oczywiście jest wiele minusów HP bo tam toczyły się jakieś chore walki na słowa, bluzgacze uważali, że w HP wolno pisac wszystko i olewać regulamin, a nabijacze postów pisali po 10 postów dziennie , które składały się z słowa tak lub nie albo samej emotki.

Poza tym wydaje mi sie, że fala nowych uczestników forum rzuci się do tworzenia wątków, które przegadaliśmy już wcześniej po kilka razy np. >Jakiej słuchamy muzyki<.

Myśle jednak, że ci którzy przyłaczyli się do społeczności forumowiczów po tym jak zawieszono HP powinni mieć możliwość poczytania kawałów , pisania o rzeczach tak mało powaznych jak >Złota muszla klozetowa< i jak kto woli bardziej poważnych jak np >Zabytki Zagłębia Dąbrowskiego<

W tej chwili tak ważny temat jak >Stanowisko władz w sprawie Ludowego< jest w dziale Piłka Nożna, a powinno być w HP.

Warto byłoby ewentualnie reaktywując ten dział położyć nacisk na zasady, jakie mają w nim obowiązywać tzn ludzie powinni miec wyczucie do jakiego momentu mozna sobie pozwolić, a nie traktować HP jak śmietnika w którym korzystając z anonimowości narobić komuś na głowę albo dawać upust swojej nienawiści do innych klubów napinając się w stylu >Widzew , ... ja tej k. nienawidze<

Jeśli HP miałby przypominać poziom czata na 100% Zagłębie to może lepiej żeby go nie reaktywować bo ciężko wypracowany wysoki poziom naszego forum może się rozkminić. Dlatego HP TAK ale nie poza regulaminaem.

Moze warto HP nazwac inaczej żeby nie było wątpliwosci i tłumaczenioa za każdym razem o co chodzi.
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2004-11-21, 7:19 pm

NIE.
PO ZAMKNIĘCIU HP ( BYŁEM ORĘDOWNIKIEM ) ODPADŁO WIELE OSÓB , KTÓRE URZĄDZAŁY SOBIE Z FORUM WŁASNY BURDELIK. PRZYPOMNE TYLKO TEMATY O URODZINACH CZY CYTOWANIE WYPOWIEDZI NA CAŁĄ STRONĘ. A ZAŁOZYCIEL TEMATU MOŻE PRZECIEŻ PISAC NA INNYCH FORACH , KTÓRE MAJĄ HP. W CZYM PROBLEM ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez PARASOL 2004-11-21, 8:02 pm

No tak panie Wojtku,ale teraz tematy o urodzinach piłkarzy itd. pojawiają się mimo wszystko w innych kategoriach forum (sam nawet założyłeś temat o urodzinach Tomano),więc jesli już mają powstawać,to niech lepiej ma to miejsce w HP.A co do argumentu, że można sobie wybrać HP na innych forach jest nietrafiony,bo akurat część osób wolałaby poznać opinię właśnie kibiców Zagłębia,a nie np. internautów z jakiegoś forum ogólnopolskiego (ze wzgledu na specyfikę tematów),czy nawet regionalnego (z uwagi na sporą popularność tego serwisu).
Inną sprawą jest to,że techniczne ograniczenia nie pozwalają na odblokowanie HP,a inną,że na stronie przydałby się taki dział (co potwierdza fakt istnienia takich działów na innych klubowych stronkach) i warto pomyśleć nad tym w przyszłości.
PARASOL

Postprzez Krecik 2004-11-21, 8:18 pm

Jeżeli HP nie będzie wpływał negatywnie od strony technicznej to myślę że powinien być reaktywowany. Może przynajmniej inne działy nie były by zaśmiecane niepotrzebnymi tematami jak wymiana szalikami, wymiana wlepkami takie działy mogły by być w HP. Takie jest moje zdanie. :D
Krecik
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2004-11-21, 8:30 pm

PARASOL. CO INNEGO JEDEN TEMAT O WYMIANIE SZALI CZY URODZINACH A CO INNEGO DZIAŁ GŁUPAWYCH TEMATÓW . NIE WIEM CZY MIAŁES OKAZJĘ CZYTAĆ TO CO TAM BYŁO. JAK NIE TO MOŻE CI UDOSTĘPNIĘ HP I SAM ZOBACZYSZ CO TAM BYŁO. I NADAL JEST.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez BrzydaL 2004-11-21, 8:31 pm

NIE :!:
BrzydaL

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2004-11-21, 8:45 pm

WOJTEK napisał(a):PARASOL. CO INNEGO JEDEN TEMAT O WYMIANIE SZALI CZY URODZINACH A CO INNEGO DZIAŁ GŁUPAWYCH TEMATÓW . NIE WIEM CZY MIAŁES OKAZJĘ CZYTAĆ TO CO TAM BYŁO. JAK NIE TO MOŻE CI UDOSTĘPNIĘ HP I SAM ZOBACZYSZ CO TAM BYŁO. I NADAL JEST.

Mnie tesh mozesz udostępnić, ponieważ dołaczylem na forum jush po zamknieciu HP
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez WOJTEK 2004-11-21, 8:53 pm

I CAŁE SZCZĘŚCIE. PO TYM CO TU WYPISUJESZ WNOSZĘ , ŻE BYŁBYŚ TAM GWIAZDĄ. :roll: :roll: :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice