przez Krawiec 2004-11-21, 7:04 pm
Jeśli HP nie wpłynie negatywnie od strony technicznej to jestem raczej na TAK . HP kojarzy mi się z dobrym okresem dla środowiska kibiców Zagłębia tzn. powstanie 3 grup, integracja i ogólnie kilmat rozwojowy.
Oczywiście jest wiele minusów HP bo tam toczyły się jakieś chore walki na słowa, bluzgacze uważali, że w HP wolno pisac wszystko i olewać regulamin, a nabijacze postów pisali po 10 postów dziennie , które składały się z słowa tak lub nie albo samej emotki.
Poza tym wydaje mi sie, że fala nowych uczestników forum rzuci się do tworzenia wątków, które przegadaliśmy już wcześniej po kilka razy np. >Jakiej słuchamy muzyki<.
Myśle jednak, że ci którzy przyłaczyli się do społeczności forumowiczów po tym jak zawieszono HP powinni mieć możliwość poczytania kawałów , pisania o rzeczach tak mało powaznych jak >Złota muszla klozetowa< i jak kto woli bardziej poważnych jak np >Zabytki Zagłębia Dąbrowskiego<
W tej chwili tak ważny temat jak >Stanowisko władz w sprawie Ludowego< jest w dziale Piłka Nożna, a powinno być w HP.
Warto byłoby ewentualnie reaktywując ten dział położyć nacisk na zasady, jakie mają w nim obowiązywać tzn ludzie powinni miec wyczucie do jakiego momentu mozna sobie pozwolić, a nie traktować HP jak śmietnika w którym korzystając z anonimowości narobić komuś na głowę albo dawać upust swojej nienawiści do innych klubów napinając się w stylu >Widzew , ... ja tej k. nienawidze<
Jeśli HP miałby przypominać poziom czata na 100% Zagłębie to może lepiej żeby go nie reaktywować bo ciężko wypracowany wysoki poziom naszego forum może się rozkminić. Dlatego HP TAK ale nie poza regulaminaem.
Moze warto HP nazwac inaczej żeby nie było wątpliwosci i tłumaczenioa za każdym razem o co chodzi.