Apel PK (od słów do czynów) !

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DąBrOwA_GóRniCzA 2004-09-12, 1:44 pm

no ok słownik by mi się przydał ale narazie go niepotrzebuję:D
wystarczy , że duzo osób korzysta ze słownika to ja niemuszę :P ale odbiegliście od tematu 'piknik klub' ... troche kapa się przyznać , że nikt się zwami niechciał kulturalnie bawić ? no trudno może innym razem jak już bedziemy w 1 lidze to tam ktos z wami zaśpiewa 'Zagłebie to jest piknik klub '.... :D
DąBrOwA_GóRniCzA

Postprzez xXx_1906 2004-09-12, 2:34 pm

żałosny post
xXx_1906

re

Postprzez Qba 2004-09-12, 3:16 pm

zalosny umysl.....
btw dzieki RaRy, z pewnoscia skorzystamy :D
pozdro
Qba

Postprzez Cygan 2004-09-12, 3:25 pm

Ja znów w kwestiii formalnej: oto cytat czarnego:niektórzy chyba tak to zrozumieli), ba nawet ja nie nazwałbym go młynem, ale raczej taką dobudówką tego młyna po lewej... nazwę "nasz młyn" nie trzeba traktować dosłownie bo wg. mnie nie jest to taki typowy młyn, bo ten jest jeden, ale ten nasz to ma wspomagać młyn, a nie być dla niego konkurencją (w końcu próbujemy się synchronizować z tym co śpiewają w młynie po lewej)...

mam nadzieję, że zamknął wam usta tym, ze my nie byiśmy dosłownie młynem, ale zajebiście dopingowaliśmy nasze Zagłębie!!!!!!!!!! Jazda!!!!!!!!!

i o to chodziło...............
Cygan

Postprzez luckystrike 2004-09-12, 4:07 pm

Prawda jest taka że w pierwszej połowie to zarówno Pikników jak i Młyna nie było za bardzo słychać ( były nieliczne wyjątki ). W drugiej połowie znacznie lepiej ale to głównie zasługa naszy grajków. Nie rozumiem tych ludzi co krytykują tą akcję. Chłopaki chciały pomóc ale nie zawsze wychodzi. Poza tym ich "potencjał liczebny" jest o wiele mniejszy od młyna. Mimo wszystko trzeba przyznać że przejście na sektor po lewej stronie było dobrym pomysłem bo w pierwszej ten nie istniał a drugiej o niebo lepiej. Inna sprawa że gdy Zagłębiu idzie to wtedy wswzyscy zdzierają gardła-szkoda że nie zawsze :( Ale cieszmy się teraz zwycięstwem bo przed nami nie łatwe mecze
luckystrike
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2004-09-12, 4:20 pm

JA NATOMIAST PROPONUJĘ ZAKONCZYĆ TEMAT. DO NICZEGO NIE PROWADZI TA LICYTACJA KTO LEPIEJ DOPINGUJE. PO CO TO ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez CZaRnYY 2004-09-12, 4:40 pm

RaRy napisał(a):
wiec zapraszam PK do MŁYNA i pokazmy razem naczym doping polega

pozdro

Dzieki za zaproszenie, ale zostaniemy na swoim miejscu, a przejścia PK do młyna to będzie zjawisko niecodzienne... Wierzę, że bez nas młyn sobie poradzi w końcu drzemią w nim niemałe możliwości :)

Co do licytacji kto głośniej śpiewa - wątek jest bez sensu, bo to zależy od wielu różnych czynników, przede wszystkim od tego jaki jest wynik na boisku (na przykładzie Korony-gdy prowadzili głośno dopingowali, gdy my byliśmy jak na stypie) i od liczebności śpiewających, więc nie da się tego prosto zmierzyć...

Pozdro dla młyna i wszystkich dopingujących na meczach...
CZaRnYY

re

Postprzez Qba 2004-09-12, 6:30 pm

Czarny ja mysle, ze pare razy mozemy wpasc z wizyta do mlyna, na takiej samej zasadzie jak mialo to miejsce na Koronie
pozdrawiam
Qba

Postprzez WAB 2004-09-12, 7:02 pm

Prawda jest taka, ze w pierwszej polowie mlyn byl beznadziejny. Slabiej slyszalny od Korony. Dopiero Pikniki rozruszaly to cale to towarzystwo i w drugiej byl jaki taki doping.*

* powyzej zaprezentowalem alter ego logiki przeciwników akcji PK. Kto jednak da glowe, ze tak nie bylo?

PS. Pikniki- wy zdrajcy. Prawdziwe Pikniki zostaly w starym sektorze. I zeby mi to bylo ostatni raz. :lol:
WAB

Postprzez WOJTEK 2004-09-12, 7:13 pm

MOŻE NIE KAŻDY ZAUWAŻYŁ. ALE WOJTEK I RESZTA AG DAWAŁA CZADU NA SKRAJNYM SEKTORZE. TAKIE SĄ FAKTY. ALE NA PRAWDĘ NIE MA SIĘ O CO KŁÓCIĆ. TERAZ BEŁCHATÓW. TAM MOŻNA SIĘ POKAZAĆ. I TAK ZRÓBMY...
WOJTEK
Adventure Group

re

Postprzez Qba 2004-09-12, 7:46 pm

dokladnie... Wojciechu proponuje ten temat zakonczyc....
pozdrawiam
Qba

...

Postprzez Krawiec 2004-09-13, 3:44 pm

Witam ! Wreszcie wróciłem do domu po meczu . Jako, że jestem tatusiem tego tematu to pozwole sobioe zakończyg go osobiście.

1. Akcja "Filia Młyna" (nie mylić z 2 konkurencyjnym młynem - co wielokrotnie podkreślsliśmy ) na Koronie raczej nieudana ze względu na małą liczebność własną i całe stado ludzi, których nie będe nazywał nawet żultrasami bo to byłoby uproszczenie tematu. Nie wiem jak mozna nazwać osobników , którzy w 5 minucie zaczynają drzeć ryje "wypi...lać , Łuczywek ty ch...u i zaj...my was szmaciarze ". :? :x

2. Akcja przenosiny udana bo jakoś wzmocniliśmy lewą stronę młyna i mieliśmy okazję widzieć się z bliska jak to wszystko wygląda oraz z innej perspektywy widzieć tą nasza prawa stronę. Poza tym uniknąłem bijatyki z kolesiami, którzy siedzieli obok mnie i drwili z tego, że ktoś dopinguje zamiast bluzgać na piłkarzy (było blisko).

Tu przy okazji zwracam się do kobiałki , która zarzuca nam, że nie było w 1 połowie nas słychać. Wierz mi szanowna koleżanko, że nawet jeśli zebrałoby sie 50 osób po prawej stronie i śpiewali by na max to z młyna i tak byś tego nie słyszała. Przypominam, że my to robiliśmy dla wsparcia piłkarzy w kryzysowym momencie, a nie po to żeby pokazać się na trybunach (polecam przeczytać pierwszy post w tym wątku). W 2 połowie kiedy dopingował cały stadion czyli również ok 1000 osób po prawej stronie ja słyszałem tylko to co śpiewali koledzy obok .

Teraz pozwalam sobie temat zamknąć co nie oznacza, że składamy broń w tej kwestii.

Pozdrawiam !
Krawiec

Poprzednia strona

Powrót do Kibice