przez Krawiec 2004-09-13, 3:44 pm
Witam ! Wreszcie wróciłem do domu po meczu . Jako, że jestem tatusiem tego tematu to pozwole sobioe zakończyg go osobiście.
1. Akcja "Filia Młyna" (nie mylić z 2 konkurencyjnym młynem - co wielokrotnie podkreślsliśmy ) na Koronie raczej nieudana ze względu na małą liczebność własną i całe stado ludzi, których nie będe nazywał nawet żultrasami bo to byłoby uproszczenie tematu. Nie wiem jak mozna nazwać osobników , którzy w 5 minucie zaczynają drzeć ryje "wypi...lać , Łuczywek ty ch...u i zaj...my was szmaciarze ". :? :x
2. Akcja przenosiny udana bo jakoś wzmocniliśmy lewą stronę młyna i mieliśmy okazję widzieć się z bliska jak to wszystko wygląda oraz z innej perspektywy widzieć tą nasza prawa stronę. Poza tym uniknąłem bijatyki z kolesiami, którzy siedzieli obok mnie i drwili z tego, że ktoś dopinguje zamiast bluzgać na piłkarzy (było blisko).
Tu przy okazji zwracam się do kobiałki , która zarzuca nam, że nie było w 1 połowie nas słychać. Wierz mi szanowna koleżanko, że nawet jeśli zebrałoby sie 50 osób po prawej stronie i śpiewali by na max to z młyna i tak byś tego nie słyszała. Przypominam, że my to robiliśmy dla wsparcia piłkarzy w kryzysowym momencie, a nie po to żeby pokazać się na trybunach (polecam przeczytać pierwszy post w tym wątku). W 2 połowie kiedy dopingował cały stadion czyli również ok 1000 osób po prawej stronie ja słyszałem tylko to co śpiewali koledzy obok .
Teraz pozwalam sobie temat zamknąć co nie oznacza, że składamy broń w tej kwestii.
Pozdrawiam !