11.09 Zagłębie - Korona Kielce (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez the djinn 2004-09-07, 10:11 pm

dokładnie wkurza juz mnie ten lament korana nas przekrzyczy , słaby doping itp. jak by wszyscy staneli razem w młynie to by tak niebyło a tu dziwne podziały na lewą i prawą stronę skłania mnie to do myślenia o jakiejś rywalizacji pomiedzy grupami
the djinn

Postprzez olo69 2004-09-07, 10:15 pm

myślę, że większość z nas jest wkurwiona, że nie ma takich wyników jakich oczekiwaliśmy, ale to nie jest wg mnie powód do tego aby nie dopingować piłkarzy. Nie przypuszczam, zeby piłkarzom nie chciało się grać w koncu Oni za to biorą kasę i pewnie za zwycięstwa większą niz za porażki, a nie są idiotami żeby pozbawiac sie kasy (i nie ma znaczenia czy wydadzą ja na rodzinę, dziwki czy chlanie). Być moze w przygotowanich popełniono jakiś błąd, sprowadzono nie tych piłkarzy trudno stało się ale czy wy k***a wszyscy jestescie doskonali i nie popełniacie błędów. Ja pierwszy skrytykowałem trenera za wypowiedź o 10 miejscu, wychodzi na to, że to on miał rację i realnie ocenił możliwości drużyny, byc może róznica miedzy 3 a 2 liga jest taka duza. Odkad pamietam druzyna prowadzona przez trenera Tochela zawsze lepiej grała na wiosnę niż jesień tak było gdy gonilismy Janinę, Piasta - myslę, że tak bedzie i w tym roku. Byłem na Ludowym gdy graliśmy w 1 lidze, a na meczu było 200-300 osób i teraz nawet jak przegrają kolejnych 5 meczy i tak pójdę i nie bede krzyczał "graj chuju" lub cos w tym stylu bo to nic nie da, i na pewno nie pomoże. ( Nie wiem czy tez tak macie, ale taka porazka potrafi człowieka trzymac przez 3 , 4 dni - człowiek zerka co troche w tabele i mysli co by było gdyby..) Nigdy nie bawie się w prognozy wyniku (nie licząc typera), ale myslę, że tego meczu nie przegrają.

PS wydaje mi się, że dla niektórych osób lepiej byłoby gdybysmy po fantastycznej walce przegrali awans ze Ślaskiem, odpadli w barazach i grali teraz ze Swornica, Skalnikiem i wygrywali po 3-0 - byłoby cacy? Moze i tak ale nie moglibyśmy śpiewać " Zagłębie Sosnowiec nasz drugooooligowiec..."
olo69

Postprzez krzysztof 2004-09-08, 7:59 am

Nie ma co lamentować, ani tym bardziej obrażać się na piłkarzy o ty, że jesteśmy teraz w dolnej części tabeli. Podsumowując od naszego gorącego dopingu piłkarze nie nauczą się lepiej grać w piłkę ale przynajmniej będzie im wychodziło to co już umieją. Wierzę, że zarówno nas jak i piłkarzy stać na coś więcej także:

Doping od 0 do 95 minuty
    zero wyzwisk na naszych i przyjezdych piłkarzy
    jeśli już wyzywamy to na meneli, którym w życiu znów nie wyszło
    jak tylko ktoś tylko może to zrzuca się na oprawę meczu z Ruchem

Bardzo mi się podobał post krawca i myślę, że dzięki takiej właśnie postawie wyjdziemy na prostą :D
Doping nie jest nagrodą za dobrą grę, wręcz przeciwnie ma pomagać aby gra była lepsza.

Do boju Zagłębie !!!
krzysztof

Postprzez Gilardino 2004-09-08, 9:42 am

Nie ma co też z drugiej strony mieć pretensji, że ktoś na forum lamentuje, krzyczy czy narzeka na piłkarzy, ich formę, trenera etc. etc.

Po to chyba jest też właśnie to forum stworzone. Bo lepiej tu komentować podyskutować, wymieniać poglądy, krzyczeć czy nazywać tak lub inaczej postawę piłkarzy i trenerów, chwalić po wygranych i ganić po porażkach.

Ale skoro na tym forum ma to miejsce to i tu powinno sie to skończyć. Zadbajmy o to !!!!!
Tu mozna spierać, nie zgadzać (gdyby wszyscy mieli takie samo zdanie to byłoby strasznie nudno).

Na stadionie zostawmy te rozważania, a skupmy sie na pozitiv dopingu.
Bierzmy przykład z najlepszych !!!

Ps. na Legii np: doping jest non stop, pełne 90+? minut, na kazdym meczu. I tak sobie myslę, że jeśli już jacyś kibice mogą mieć legitymacje do protestów, narzekań itp to właśnie tacy, którzy sami robią wszystko co w ich mocy.
miałem jeszcze dać przykład Lecha ale Fabian się znowu przyczepi :lol:

I nie ma co sie dzielić na lewą czy prawą stronę (to już jest w parlamencie i widać efekty :shock: ) jesteśmy jedną wielką rodziną i śpiewa cały stadion !!!

A młyn i FB proszeni są tylko o zapodanie nuty, do której reszta sie dołączy. Ktoś to musi robić zeby nie było różnych "pieśni" w jednym czasie.

Jak bedziemy mieli stadion europejski to sie zorganizuje wzorem zachodnim grupe inicjującą. Kilka osób z megafonami rozproszonych po wszystkich sektorach, porozumiewających sie drogą radiową i heeejjaaa!

Hehe,ale sie rozmarzyłem. Nadzis to:

AKCJA "KORONA" !!!!
Gilardino

Postprzez Gilardino 2004-09-08, 9:59 am

A !! Zapomniałem dodać jednej rzeczy.

Prawda jest taka, że raczej wszyscy forumowicze chodzą na mecze i dopingują. Zadaniem naszym jest, aby nakłonić innych to przychodzenia i dopingowania. Namawiajmy naszych kolegów, znajomych i nieznajomych do tego.
Na Śląsk zabrałem kilkoro znajomych i byli zauroczeni !!!

Marketing kibicowski tez jest wazny.

I prosze nie wypominać mi ze przy takiej grze zawodników to nikt nowy nie chce przychodzić. To nie nasza brocha. Zostawmy to trenerowi i piłkarzom a my róbmy swoje

AKCJA "KORONA"
Gilardino

Postprzez amstat 2004-09-08, 1:20 pm

zamknijcie ten temat !!!! k... pospuszczajcie sie jeszcze przed meczem , wiecej uwag napisanych teraz niz po meczu....

[mod] amstat, mniej agresji, sam mówisz, że na forum nic nie wnosi. Pzdr
amstat
Fanatyk

Postprzez mlody1906 2004-09-08, 4:06 pm

mysle ze Koroniarze pojawia sie w dobrej liczbie. Wyjazd do Sosnowca specjalem kosztuje ich jedyne 20 razem z biletem
mlody1906
Adventure Group

!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-09-08, 4:10 pm

PRAWDZIWI KIBICE PRZECIW TRĄBKOM
STADIONOWYM TRĄBKODMUCHOM MÓWIMY - NIE!!!

KIBICU, trąbka NIE JEST elementem wyposażenia prawdziwego fana piłkarskiego! Atrybut kibica spod skoczni narciarskiej nie sprawdza się na Stadionie Ludowym. Wręcz przeciwnie, powoduje chaos i brak możliwości przeprowadzenia jakiegokolwiek skoordynowanego dopingu! Stadion piłkarski pełen trąbkarzy przypomina chwilami pastwisko pełne buczących tęsknie łosi. O ile jednak łoś sam w sobie jest zwierzęciem sympatycznym, to stado takich buczących osobników potrafi zepsuć najlepsze nawet widowisko sportowe! Kibicowanie, wbrew obiegowym opiniom, nie polega na wydawaniu z siebie przeciągle jednostajnego „buuuuuuuu”! Buczenie, podobnie jak gwizdy, nie pomaga również samym piłkarzom! Prawdziwy kibic Zagłębia śpiewa z całym stadionem, krzyczy, bije brawo, macha szalikiem, ale NIE BUCZY!!!
Apelujemy!!!

NIE BĄDĹš ŁOSIEM - NIE TRĄB!!! Dopinguj Zagłębie śpiewem!!!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-09-08, 4:12 pm

mlody1906 napisał(a):mysle ze Koroniarze pojawia sie w dobrej liczbie. Wyjazd do Sosnowca specjalem kosztuje ich jedyne 20 razem z biletem

A nie 21 :D :?:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Kamilsts 2004-09-08, 4:40 pm

Słyszałem że podobno trąbki na Ludowym będą łamane na głowach właścicieli lub wpychane do gardła !!! Czy ktoś może potwierdzić ?? Bo jeśli tak to Ja nie biorę trąbki ;(
Kamilsts

Postprzez DaMi 2004-09-08, 4:56 pm

mlody1906 napisał(a):mysle ze Koroniarze pojawia sie w dobrej liczbie. Wyjazd do Sosnowca specjalem kosztuje ich jedyne 20 razem z biletem

Zamówili 300 biletów
DaMi

Postprzez Gość 2004-09-08, 5:03 pm

Kamilsts napisał(a):Słyszałem że podobno trąbki na Ludowym będą łamane na głowach właścicieli lub wpychane do gardła !!! Czy ktoś może potwierdzić ?? Bo jeśli tak to Ja nie biorę trąbki ;(

Nie do gardła tylko do odbytu. Przynajjmniej trąbić nie będziesz, no chyba że masz wiatry ;) :D :D :D :D

NIE BĄDĹš ŁOSIEM-NIE TRĄB!!!!!!!!!!
Gość

Re: :)

Postprzez mlody1906 2004-09-08, 9:52 pm

^m@rcin^ napisał(a):

A nie 21 :D :?:

heheh od poczatku wiedzialem ze 21 ... tylko nie lubie takich liczb i je zaokraglam :) czekalem az ktos mi wytknie ze nie 20 tylko 21 :) mysle ze powinno ich byc jednak ciut wiecej niz 300. Korona gra w tym sezonie dosc dobrze i te 400-500 biletow mogliby wykorzystac
mlody1906
Adventure Group

Re: :)

Postprzez Carlos 2004-09-08, 10:48 pm

heheh od poczatku wiedzialem ze 21 ... tylko nie lubie takich liczb i je zaokraglam :) czekalem az ktos mi wytknie ze nie 20 tylko 21 :) mysle ze powinno ich byc jednak ciut wiecej niz 300. Korona gra w tym sezonie dosc dobrze i te 400-500 biletow mogliby wykorzystac[/quote]

zeby sie nie zesrali 1000 od razu
bez pojęcia
Carlos

Postprzez UK 2004-09-09, 1:08 pm

Wreszcie ktoś przyjedzie! :o
UK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice