Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
bankier napisał(a):K.... nie za bardzo rozumię jak można uzależniać swój doping dla Zagłębia od postawy naszych piłkarzy. Jak wygrywali Ludowy żył - a teraz kilka porażek
sorry, ale byles pewnie w Gdyni widziales co bylo...kilka porazek? moze tak kilka fartow, bo tak to nalezy nazwac, sorki, kocham klub, wierze w niego,ale powoli zaczynaja mnie irytowac postawy niekotrych zawodnikow, nie podeszli do nas po ostatnim meczu, choc to dla nich przebylismy tyle km, Morawski szczelil focha jak urazona ksiezniczka, gdy ktorys z wkurzonych chlopakow krzyknal do niego(do nich) wyp....laj, a czego sie spodziewac????? granice naszej wiary a przede wszytskich nerwow maja kres....
Ludzie co się z Wami zaczyna dziać? Przypomijcie sobie słowa piosenki "...na dobre i na złe..." niech piłkarze wiedzą, że mają za sobą kilka tysięcy gardeł!
oni to wiedza, ale wiesz mam wrazenie ze maja to gleboko gdzies, mam dosyc sluchanai przepraszam, albo ze to wina sedziego, alebo ze bardzo sie starali, sorry ale cos jest nie tak, te druzyny z ktorymi przegrywalismy dalo sie wygrac, co udowodnily inne ekipy, rozumiem 1 2 czy 3 mecze porazka,ale az tyle? co to za gra? jak tak mozna?
nie wazne tez czy gramy 10 czy 11 zawodnikami, gra sie 90 minut i daje sie z siebie na maxa, w koncu to ich zawod, a jesli komus nie pasi.....
sa madrzy bo wiedza ze tak od razu nie straca posady wiec mozna pozwolic sobie na olewke, ale kosztem kogo???????????
8)
MuMiN napisał(a):Mecz jeszcze się nie odbył a tutaj już wielki lament odnośnie dopingu na tym spotkaniu. Co ma być to będzie - dziwi mnie jednak to, że wypowiadają się tutaj osoby (nie wszystkie), które u siebie w młynie stały kilka lat temu. Zamiast rozpaczać z powodu tragicznego młyna, przyjdź w sobotę, stań w nim, zabierz kolegów i "drzyj ryja" przez 90 minut.
bankier napisał(a):a czy ktoś w tym temacie pisał o "tragicznym młynie"?
Tomano napisał(a):Mimo naszych szczerych checi, jesli mecz nie bedzie toczyl sie po naszej mysli ( co z pewnoscia nastapi ) Korona przekrzyczy nas bez problemu. Takie sa nastroje, takie sa realia, niewiele w tej sprawie mozna zrobic!
A CZY TO MŁYN GRA TRAGICZNIE ? CZY MŁYN JEST NA 15 MIEJSCU W TABELI ? CZY MŁYN NIE PODSZEDŁ DO KIBICÓW W GDYNI ? CZY MŁYN ZARABIA SPORĄ KASĘ ZA GRĘ ?
DOSTRZEGASZ RÓŻNICĘ ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników