11.09 Zagłębie - Korona Kielce (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Tomano 2004-09-06, 9:41 pm

Mimo naszych szczerych checi, jesli mecz nie bedzie toczyl sie po naszej mysli ( co z pewnoscia nastapi ) Korona przekrzyczy nas bez problemu. Takie sa nastroje, takie sa realia, niewiele w tej sprawie mozna zrobic!
Tomano
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-09-06, 10:12 pm

Bankier nie byłem w Gdyni ( i bardzo żałuje ) ale słyszałem że nasi gwiazdorzy nie przyszli podziękować za doping a więc co się spodziwewasz ?? I mam nadzieje że po kolejnej porażce znowu się położą na murawie i zaczną płakać a za to usłyszą dziekujemy bo tak naprawde nie ma im za co dziękować. Nie po to się za nimi jeździ przez całą Polske żeby zobaczyć jak oni przegrywają kolejny mecz a później nie dziekują za doping.

JAK WAM SIĘ NIE CHCE GRAĆ TO WYPIERD.... :!: :evil:
DaMi

Postprzez bankier 2004-09-06, 10:22 pm

Dami - jak napisał Olo69 - już to raz przerabialiśmy... na dobre nikomu to nie wyszło! A na wyjazdy nie jeździ się dla piłkarzy - tylko dlatego, że się tak kocha Zagłębie, iż można poświęcić mu swój czas i pieniądze.

Oni kiedyś odejdą a my zostaniemy (jak zdrowie dopisze) - jednak mamy taki a nie inny zespół - więc go dopingujmy!

8)
bankier

Postprzez DaMi 2004-09-06, 10:26 pm

Bankier też miałem pisać że My jesteśmy a oni za kilka meczy będą całować herb innego klubu i będą go bardzo kochać ale jak można olać kibiców którzy przejechali 600 km ?? To jest brak szacunku dla nas kibiców !!!! Co oni umieją podejść podziękować za dopingo po zwycięstwach albo remisach a po porażkach się wyłożyć na trawe i płakać ?? Niech się zastanowią co oni robią bo oni grają dla nas i bez nas ich nie będzie !!!
DaMi

Postprzez kobialka 2004-09-06, 10:26 pm

bankier napisał(a):K.... nie za bardzo rozumię jak można uzależniać swój doping dla Zagłębia od postawy naszych piłkarzy. Jak wygrywali Ludowy żył - a teraz kilka porażek

sorry, ale byles pewnie w Gdyni widziales co bylo...kilka porazek? moze tak kilka fartow, bo tak to nalezy nazwac, sorki, kocham klub, wierze w niego,ale powoli zaczynaja mnie irytowac postawy niekotrych zawodnikow, nie podeszli do nas po ostatnim meczu, choc to dla nich przebylismy tyle km, Morawski szczelil focha jak urazona ksiezniczka, gdy ktorys z wkurzonych chlopakow krzyknal do niego(do nich) wyp....laj, a czego sie spodziewac????? granice naszej wiary a przede wszytskich nerwow maja kres....

Ludzie co się z Wami zaczyna dziać? Przypomijcie sobie słowa piosenki "...na dobre i na złe..." niech piłkarze wiedzą, że mają za sobą kilka tysięcy gardeł!
oni to wiedza, ale wiesz mam wrazenie ze maja to gleboko gdzies, mam dosyc sluchanai przepraszam, albo ze to wina sedziego, alebo ze bardzo sie starali, sorry ale cos jest nie tak, te druzyny z ktorymi przegrywalismy dalo sie wygrac, co udowodnily inne ekipy, rozumiem 1 2 czy 3 mecze porazka,ale az tyle? co to za gra? jak tak mozna?
nie wazne tez czy gramy 10 czy 11 zawodnikami, gra sie 90 minut i daje sie z siebie na maxa, w koncu to ich zawod, a jesli komus nie pasi.....
sa madrzy bo wiedza ze tak od razu nie straca posady wiec mozna pozwolic sobie na olewke, ale kosztem kogo???????????

8)
kobialka

Postprzez MuMiN 2004-09-06, 10:58 pm

Mecz jeszcze się nie odbył a tutaj już wielki lament odnośnie dopingu na tym spotkaniu. Co ma być to będzie - dziwi mnie jednak to, że wypowiadają się tutaj osoby (nie wszystkie), które u siebie w młynie stały kilka lat temu. Zamiast rozpaczać z powodu tragicznego młyna, przyjdź w sobotę, stań w nim, zabierz kolegów i "drzyj ryja" przez 90 minut.

Ponadto niech każdy na mecz przyniesie ze 2zł i dorzuci do puszki, lub kupi sobie vlepki ! - Każdy grosz się przyda - nie trzeba tłumaczyć czym dla Nas wszystkich jest mecz z Ruchem ! Po Ruchu jest Widzew, na którym także trzeba się godnie zaprezentować. Nikt nie zbiednieje wrzucając drobne do puszek. Z góry wszystkim serdecznie dziękujemy. Zapraszać na mecze znajomych i kolegów, niech coś się wreszcie ruszy !
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez DaMi 2004-09-07, 5:40 am

MuMiN napisał(a):Mecz jeszcze się nie odbył a tutaj już wielki lament odnośnie dopingu na tym spotkaniu. Co ma być to będzie - dziwi mnie jednak to, że wypowiadają się tutaj osoby (nie wszystkie), które u siebie w młynie stały kilka lat temu. Zamiast rozpaczać z powodu tragicznego młyna, przyjdź w sobotę, stań w nim, zabierz kolegów i "drzyj ryja" przez 90 minut.

To na bank nie do mnie 8)
DaMi

Postprzez bankier 2004-09-07, 7:16 am

a czy ktoś w tym temacie pisał o "tragicznym młynie"?
bankier

Postprzez WOJTEK 2004-09-07, 7:23 am

bankier napisał(a):a czy ktoś w tym temacie pisał o "tragicznym młynie"?

A CZY TO MŁYN GRA TRAGICZNIE ? CZY MŁYN JEST NA 15 MIEJSCU W TABELI ? CZY MŁYN NIE PODSZEDŁ DO KIBICÓW W GDYNI ? CZY MŁYN ZARABIA SPORĄ KASĘ ZA GRĘ ?

DOSTRZEGASZ RÓŻNICĘ ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez ARAS1906 2004-09-07, 7:24 am

Tomano napisał(a):Mimo naszych szczerych checi, jesli mecz nie bedzie toczyl sie po naszej mysli ( co z pewnoscia nastapi ) Korona przekrzyczy nas bez problemu. Takie sa nastroje, takie sa realia, niewiele w tej sprawie mozna zrobic!

Oj można, można tylko trzeba chcieć!!!!!!
Ps. Nie zarzucam, że Tobie się nie chce!!!
ARAS1906
Środula

Postprzez bankier 2004-09-07, 7:33 am

A CZY TO MŁYN GRA TRAGICZNIE ? CZY MŁYN JEST NA 15 MIEJSCU W TABELI ? CZY MŁYN NIE PODSZEDŁ DO KIBICÓW W GDYNI ? CZY MŁYN ZARABIA SPORĄ KASĘ ZA GRĘ ?

DOSTRZEGASZ RÓŻNICĘ ?

jakbym miał takie podejście do sprawy - sobotę bym sobie odpuscił i siedział gdzieś na grilu...

g.... za przeproszeniem mnie obchodzi ile zarabiają piłakrze - kupuję bilet bo tak własnie chcę! jeśli nie podoba mi się postawa zawodników - proszę bardzo nikt niekogo nie będzie zmuszał do wydania kolejnych 12 złotych na bilet. idąc na mecz liczę że piłkarze "nie przejdą obok meczu" - a to co pokazują wskazuje ewdentnie na brak ich umiejętności indywidualnych - a nie na brak ambicji!

ps. Kłoda będzie pauzował ok. 3 tygodnie (wg dzisiejszego "Sportu")
bankier

Postprzez WAB 2004-09-07, 8:03 am

Bankier, no nie badz dziwny. Jak placa 12 zl, to chca sie wyleczyc z kompleksów, bo zycie im kiepsko idzie. Praca nie ta, dziwczyna nie ta, zycie nie takie jak w reklamach. A jak sobie jeden z drugim krzyknie: wypierdalac, zlodzieje, Zaglebie grac k***a mac itp, to od razu swiat wyglada ladniej. Widza, ze nie tylko oni sa przegrani i innym cos tez nie wychodzi. Ot, taka mentalnosc wiecznego loosera. I w zdecydowanej wiekszosci sa to ludzie, którzy pamietaja tylko dobre czasy, awanse co dwa lata, nie sa sobie w stanie wyobrazic, ze druzynie moze nie isc. Ale sa na tyle glupi, ze nie moga sobie uswiadomic, iz dla ich wiecznej szczesliwosci wystarczy kibicowac Wisle albo Arsenalowi. Wola zwyciestwo 1:0 z jakimis patalachami odniesione w beznadziejnym stylu, niz walke z równymi sobie, pelne zaangazowanie, nawet z mozliwoscia honorowej porazki. A po przegranej krzycza: ZAGLEBIE TO MY A NIE WY. Szkoda jedynie, ze niektórzy starsi kibice, którzy maja posluch u mlodziezy, sa emocjonalnymi transmiterami takich postaw. Wazne, ze coraz wiecaj ludzi jest na dobre i na zle. Tylko naprawde, a nie tylko spiewajac slowa piosenki.
WAB

Postprzez WOJTEK 2004-09-07, 8:13 am

A O JAKIEJ WALCE SZANOWNY KOLEGA PISZE ? GDYBY TA WALKA BYLA TO PEWNIE NIKT BY NIE POWIEDZIAŁ ZŁEGO SŁOWA. ALE WALKI JAK NA LEKARSTWO. UKORONOWANIEM " WALKI " BYŁ MECZ Z MŁAWĄ , KTÓREGO KOLEGA NIE WIDZIAŁ . MNIE OSOBIŚCIE NAJBARDZIEJ DZIWI POSTAWA TRENERA. BO DO KOPACZY MAM TYLKO ŻAL ZA OLEWKĘ PO MECZU W GDYNI. JUŻ RAZ TAKIE COŚ PRZEŻYŁEM W ZAMOŚCIU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez zgredos 2004-09-07, 8:24 am

bankier- ja uważam, że kupując bilet można a nawet trzeba coś wymagać od piłkarzy. Co byś powiedział kupując bilet np. do teatru a okazało by się, że aktorom nie chce się grać? Po meczu z Kujawiakiem Antczak mówił, że grają tylko dla kibiców -jakoś tego nie widać
zgredos

Postprzez tomi2509 2004-09-07, 8:50 am

czytam te wypowiedzi odnosnie dopingu i dziwie sie ze wszyscy narzekaja ! my mozemy miec jedynie pretensje za gre do zawodnikow a doping jest nasza sprawa i o to mozemy byc tylko wkurzeni na siebie!!!!pozatym jak ktos nie chce dopingowac pilkarzy to niech dopinguje ZAGŁĘBIE .!!!!

mam taka propozycje pare razy byly proby bicia rekordu forum w liczbie obecnych wiec moze wzsyscy ci obecni na forum poszli by raz do mlyna podopingowac?!?!?! co wy na to?????

dopingujmy ZAGŁĘBIE a nie pilkarzy!!!!niech wszyscy widza ze ZAGŁĘBIE jest slawne dzieki nam a nie dzieki pilkarzom , trnerom czy dzialaczom!!!!!

to tyle jesli chodzi o moje skromne zdanie.
tomi2509

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice