Vlepki 3 edycja projekty

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez krzysiek srodula 2004-06-24, 11:55 pm

ciesze sie ze sie podobaja ale niestety w ta niedziele wyjezdzam na rok do austrii wiec chyba moja kariera bedzie baaardzo krotka:)postaram sie jednak jeszcze cos stworzyc lecz nie gwarantuje ze bedzie to rownie ciekawe pozdrawiam
krzysiek srodula

Postprzez mlody1906 2004-06-25, 5:42 am

Wariat napisał(a):[img]D:\Vlepa.JPEG[/img]
taki projekcik do poprawek
ale chodzi o pomysł :lol:

Wariat odpal teraz FIFE 2004 albo NHL chetnie sobie pogramy w Multiplayerze
mlody1906
Adventure Group

Postprzez CharoN^ 2004-06-25, 11:42 am

Już dawno nie było tak pozytywnego debiutanta :lol:. Naprawdę pomysł godny uwagi. Jeżeli masz czas to spróbuj opanować Photoshopa (najlepiej 7.0). Napewno vlepki wykonane w Photoshopie będą lepszej jakości graficznej. Trzeba przyznać, że pomysły masz naprawdę dobre. Proponuje, żebyś pogadał z "mistrzami" graficznymi tego forum (Greg, adek). Może któryś z tych panów pomoże Ci opanować Photoshopa. Chyba, że niechcą konkurencji :lol: :lol: :lol:.

ps. Wariat ... czekam na wypowiedź Wojtka :lol:
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Gigaland 2004-06-25, 11:56 am

krzysiek srodula napisał(a):ciesze sie ze sie podobaja ale niestety w ta niedziele wyjezdzam na rok do austrii wiec chyba moja kariera bedzie baaardzo krotka:)postaram sie jednak jeszcze cos stworzyc lecz nie gwarantuje ze bedzie to rownie ciekawe pozdrawiam

a w Austrii to internetu nie ma ? :D
Gigaland

Postprzez Misiek DG 2004-06-25, 12:08 pm

Wally napisał(a):... W Katowicach była vlepka Bogucice, w 820 vlepka Ruchu, a koło Skarbka na słupie vlepka "Brygada Żabole". Nie zrywałem ich, nie chciałem robić przypału i narobić sobie kłopotu, bo nie wiadomo było czy koło mnie nie stoi jakiś gieksiarz czy "ruchol" :D

Po prostu jesteÅ› cykorem... :lol:

Ja jakoś nie miałem problemów z rozklejaniem vlepek po katowickim Geancie, a przy okazji zerwałem kilka Gieksy ... 8)
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez krzysiek srodula 2004-06-25, 1:34 pm

oczywiscie internet w austrii jest ale nie wiem czy bede mial do niego dostep, nie wiem czy bede tez mial czas zeby cos zrobic!dzieki za pozytywna ocene moich vlepek i postaram sie cos jeszcze zrobic!
krzysiek srodula

Postprzez Wally 2004-06-25, 2:09 pm

Misiek nie pier**l :D Zrywałem vlepki gieksy na przystanku niedaleko TP S.A, zrywałem vlepki górnika, widzewa, polonii i hutnika w Żywcu, Bielsku, Międzybrodziu. I tak zrobiłem przypał gdy niedaleko empika koło budki z fast foodami ( :D ) siedziało z 6 gości i ciągle "ja" jo żech" itd.. Mój kumpel siadł sobie stolik obok, jak przyniosłem zapiekanke spytał się specjalnie "kaj żeś był" odpowiedziałem : "nie pier*l mi tu po hanysku", a tamtych 6 takie oczy :shock: na mnie :lol: . Będzie okazja się pozrywa, nie wyjeżdżaj z takimi tekstami, gdzieś był jak był mecz w Żarach :P
Wally

Postprzez adek 2004-06-25, 3:10 pm

CharoN^ napisał(a):Już dawno nie było tak pozytywnego debiutanta :lol:. Naprawdę pomysł godny uwagi. Jeżeli masz czas to spróbuj opanować Photoshopa (najlepiej 7.0). Napewno vlepki wykonane w Photoshopie będą lepszej jakości graficznej. Trzeba przyznać, że pomysły masz naprawdę dobre. Proponuje, żebyś pogadał z "mistrzami" graficznymi tego forum (Greg, adek). Może któryś z tych panów pomoże Ci opanować Photoshopa. Chyba, że niechcą konkurencji :lol: :lol: :lol:.

ps. Wariat ... czekam na wypowiedź Wojtka :lol:

Nie mam i nigdy nie mialem zamiaru bawic sie w jakas rywalizacje, bo nie o to tu chodzi. Im wiecej osob zechce zajmowac sie tworzeniem vlepek i innych projektow tym lepiej. Szkoda, ze kolega Krzysiek nie zagosci tu na dluzej, najprawdopodobniej sam podziele los Krzyska, tylko kierunek wyprawy nieco inny. Co zrobic, takie czasy. :(
adek

Postprzez fabian 2004-06-25, 3:27 pm

adek napisał(a):najprawdopodobniej sam podziele los Krzyska, tylko kierunek wyprawy nieco inny. Co zrobic, takie czasy. :(

A co bedzie z United Team :?: To jak juz wyjezdzasz, to przyjedz do Warszawy :D
fabian

Postprzez adek 2004-06-25, 3:51 pm

fabian napisał(a):
adek napisał(a):najprawdopodobniej sam podziele los Krzyska, tylko kierunek wyprawy nieco inny. Co zrobic, takie czasy. :(

A co bedzie z United Team :?: To jak juz wyjezdzasz, to przyjedz do Warszawy :D

Team zawsze United :D
Do W-wy bardzo chetnie zajrze, niekoniecznie na stale, bo juz raz zaliczylem falstart. Poki co nie rozmywajmy tematu, niech 3 edycja trwa 8)
adek

Postprzez krzysiek srodula 2004-06-25, 6:15 pm

to kolejny moj projekt
na pewno potrzebuje on przerobki ale jak mowilem pracuje narazie tylko w Paintcie!
mam jeszcze inna wersje tej vlepki oraz pare innych projektów ale nie mam juz ich jak tu umiescic!wysle je komus zeby tu je wstawil!pozdrwiamObrazek
krzysiek srodula

Postprzez Misiek DG 2004-06-25, 8:04 pm

Wally napisał(a):... Będzie okazja się pozrywa, nie wyjeżdżaj z takimi tekstami, gdzieś był jak był mecz w Żarach :P

Synku a ty gdzie byłeś jak był mecz w Słubicach :?: :?: :?:

Nie napinaj mi się tu jednym wyjazdem na którym mnie nie było, bo daleko ci jeszcze do mnie ... a zrywać hanyskie vlepki w Sosnowcu to dzieci z przedszkola potrafią.

:twisted: :twisted: :twisted:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Wally 2004-06-25, 9:25 pm

Byłem wtedy u swojej dziewczyny 8)

Nic się nie martw, trochę jesteś starszy ode mnie. Jak będę miał tyle lat co ty teraz, to wtedy się wymienimy spostrzeżeniami. Ja hanyskich vlepek nie zrywam w Sosnowcu, chodziło mi o TP na ul. francuskiej w Katowicach :twisted: Ciekawe, który małolat z Sosnowca odważy sie bujać jak pier**lony rezus na stadionie Ruchu na ul.Cichej w normalny powszedni dzień :lol:
Wally

Postprzez misiek1906 2004-06-25, 9:58 pm

Przestancie się tak lansować. Ja byłem tu, a ja tam. Temat brzmi Vlepki edycja 3. O ile sie nie myle to jest jakis temat o osobistym podsumowaniu meczów...
misiek1906

Postprzez grzechu 2004-06-25, 10:36 pm

Misiek DG napisał(a):
Wally napisał(a):... W Katowicach była vlepka Bogucice, w 820 vlepka Ruchu, a koło Skarbka na słupie vlepka "Brygada Żabole". Nie zrywałem ich, nie chciałem robić przypału i narobić sobie kłopotu, bo nie wiadomo było czy koło mnie nie stoi jakiś gieksiarz czy "ruchol" :D

Po prostu jesteÅ› cykorem... :lol:

Ja jakoś nie miałem problemów z rozklejaniem vlepek po katowickim Geancie, a przy okazji zerwałem kilka Gieksy ... 8)

Waligani reaktywacja :) ....
grzechu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników