Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
krzysiek srodula napisał(a):ciesze sie ze sie podobaja ale niestety w ta niedziele wyjezdzam na rok do austrii wiec chyba moja kariera bedzie baaardzo krotka:)postaram sie jednak jeszcze cos stworzyc lecz nie gwarantuje ze bedzie to rownie ciekawe pozdrawiam
Wally napisał(a):... W Katowicach była vlepka Bogucice, w 820 vlepka Ruchu, a koło Skarbka na słupie vlepka "Brygada Żabole". Nie zrywałem ich, nie chciałem robić przypału i narobić sobie kłopotu, bo nie wiadomo było czy koło mnie nie stoi jakiś gieksiarz czy "ruchol" :D
CharoN^ napisał(a):Już dawno nie było tak pozytywnego debiutanta :lol:. Naprawdę pomysł godny uwagi. Jeżeli masz czas to spróbuj opanować Photoshopa (najlepiej 7.0). Napewno vlepki wykonane w Photoshopie będą lepszej jakości graficznej. Trzeba przyznać, że pomysły masz naprawdę dobre. Proponuje, żebyś pogadał z "mistrzami" graficznymi tego forum (Greg, adek). Może któryś z tych panów pomoże Ci opanować Photoshopa. Chyba, że niechcą konkurencji :lol: :lol: :lol:.
ps. Wariat ... czekam na wypowiedź Wojtka :lol:
fabian napisał(a):adek napisał(a):najprawdopodobniej sam podziele los Krzyska, tylko kierunek wyprawy nieco inny. Co zrobic, takie czasy. :(
A co bedzie z United Team :?: To jak juz wyjezdzasz, to przyjedz do Warszawy :D
Wally napisał(a):... Będzie okazja się pozrywa, nie wyjeżdżaj z takimi tekstami, gdzieś był jak był mecz w Żarach :P
Misiek DG napisał(a):Wally napisał(a):... W Katowicach była vlepka Bogucice, w 820 vlepka Ruchu, a koło Skarbka na słupie vlepka "Brygada Żabole". Nie zrywałem ich, nie chciałem robić przypału i narobić sobie kłopotu, bo nie wiadomo było czy koło mnie nie stoi jakiś gieksiarz czy "ruchol" :D
Po prostu jesteÅ› cykorem... :lol:
Ja jakoś nie miałem problemów z rozklejaniem vlepek po katowickim Geancie, a przy okazji zerwałem kilka Gieksy ... 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników