Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
HMMM.NARODOWCOM I PRAWICOWCOM JUŻ DZIĘKUJEMY.NIECH SIEDZĄ W DOMU.JA RÓWNIEŻ UWAŻAM,ZE KONIECZNIE POWINNIŚMY ZROBIĆ FLAGE "CZERWONE ZAGŁEBIE".TYLKO PYTANIE CZY Z GIERKIEM???NIE DO KOŃCA MNIE TO PRZEKONUJE...ALE SAM NAPIS Z HERBAMI JEST OK.CRACOVIA MA FLAGE JUDE GANG I NIKOGO TO NIE RUSZA.WAB napisał(a):Powracający pomysł z dużą flagą jest warty dyskusji. Natomiast każdy akcent polityczny będzie jedynie jątrzył w naszym środowisku. Propozycja z Gierkiem jest żenująca, ale nie z powodu osoby, ale z tytułu próby świadomego narzucania swoich zapatrywań innym. Jeżeli chcemy się odwoływać do poczucia wspólnoty, to jedynie z racji terytorium, a nie poglądów politycznych. Efektem powstania takiej flagi, poza szyderczym śmiechem reszty Polski, byłoby wypłoszenie z Ludowego ludzi myślących inaczej. Bo z jakiej przyczyny liberałowie, prawicowcy, narodowcy chcieliby machać nad swoją głową podobizną Gierka. Nie twórzmy sami barier nas różniących, poszukajmy tego co nas łączy. Tak więc opowiadam się za projektem z nazwami zagłębiowskich miast. Pozdrawiam
ALE KTO TU PISZE O AUTORYTETACH???A MOŻE CHCESZ FLAGĘ Z GIERTYCHEM CZY CHUJEM RYDZYKIEM???JESLI TAK TO JA PIERWSZY JĄ ZERWĘ...voytech napisał(a):WOJTEK: Cracovia nie jest dla mnie autorytetem pod zadnym wzgledem. No, chyba, ze dla Ciebie jest...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników