kaska na meczach

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

kaska na meczach

Postprzez zags 2003-04-24, 7:47 am

myśle że najrozsądniej bedzie przy kasach(dobrze kolo mówi jak kupuje ktos bilet to zawsze jakieś drobne zostają i kopsnie jeden z drugim) grzechu dzieki za uscislenie bo nie wiedziałem że jakiś baran wam wrzucił( lub chciał wrzucic peta) a po drugie to po ile wy macie lat żeby pajac takie numery robil? jedzie sie baranowi kopa w maske i drugi raz mu sie odechce glupich zartów ale to tak nawiasem pozdro
zags

Re: kaska na meczach

Postprzez _sZaDi_ 2003-04-24, 7:54 am

zags napisał(a):myśle że najrozsądniej bedzie przy kasach(dobrze kolo mówi jak kupuje ktos bilet to zawsze jakieś drobne zostają i kopsnie jeden z drugim) grzechu dzieki za uscislenie bo nie wiedziałem że jakiś baran wam wrzucił( lub chciał wrzucic peta) a po drugie to po ile wy macie lat żeby pajac takie numery robil? jedzie sie baranowi kopa w maske i drugi raz mu sie odechce glupich zartów ale to tak nawiasem pozdro

te typy byly wprawdzie starsze od nas,poszlismy krotka pilka poleciala,dostali po klapsie,wprawdzie u nas tez strata byla;] ale sprawa sie wyjasnila,koles dostal w dziob i sie tlumaczyl ze na jaja tak robil...
_sZaDi_

kaska na meczach

Postprzez zags 2003-04-24, 7:57 am

szadi a kumasz typów? widujesz ich na meczach czasami? jak tak i ich bedziesz widział to szeptnij amstatowi albo mlodemu(royal) on da cynk nam dalej jak co i sie ich nauczy:0 (gwarantuje że będą co was widziec kopsać kaske:))
zags

Postprzez fabian 2003-04-24, 12:48 pm

jestem troche laikiem w tej kwestii, ale czy nie ma lub nie mozna zalozyc formalnego stowarzyszenia jak Sekcja sympatykow, mozna by sie opodatkowac chocby 10 PLN miesiecznie, w koncu nasze Zaglebie ma wielu fanow? Wplacasz kase na konto, jest wszystko formalnie i bezpiecznie, pod nadzorem a ludzie sa szczesliwi, bo wspieraja swoj klub.
fabian

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-24, 1:10 pm

fabian napisał(a):jestem troche laikiem w tej kwestii, ale czy nie ma lub nie mozna zalozyc formalnego stowarzyszenia jak Sekcja sympatykow, mozna by sie opodatkowac chocby 10 PLN miesiecznie, w koncu nasze Zaglebie ma wielu fanow? Wplacasz kase na konto, jest wszystko formalnie i bezpiecznie, pod nadzorem a ludzie sa szczesliwi, bo wspieraja swoj klub.

Jezeli klub nie zgodzi sie na przekazywanie 1 zl od biletu bez stowarzyszenie to najprawdopodobniej cos takiego zostanie zalozone !!
W najblizszym czasie mka byc spotkanie w klubue i wiele sie wyjasni w tej sprawie !!

A narazie liczymy na kase Wrzucana do puszki lub na konto
wplacana na konto

SZYMON TOPOREK - ultras
Bank Śląski/Odział Sosnowiec
22-1050-1360-1000-0022-7061-5160

nie bede ukrywal ze jest to narazie kono jednego z nas i zeby wplacic Trzeba podac Imie i Nazwisko wlasciela.
Chyba ze ktos robi przelew przez internet.

Ps. Zbieramy na oprawe meczu z ODRA OPLE !!!! Wszystkim serdecznie dziekujemy !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez fabian 2003-04-24, 1:54 pm

^m@rcin^ napisał(a):
fabian napisał(a):jestem troche laikiem w tej kwestii, ale czy nie ma lub nie mozna zalozyc formalnego stowarzyszenia jak Sekcja sympatykow, mozna by sie opodatkowac chocby 10 PLN miesiecznie, w koncu nasze Zaglebie ma wielu fanow? Wplacasz kase na konto, jest wszystko formalnie i bezpiecznie, pod nadzorem a ludzie sa szczesliwi, bo wspieraja swoj klub.

Jezeli klub nie zgodzi sie na przekazywanie 1 zl od biletu bez stowarzyszenie to najprawdopodobniej cos takiego zostanie zalozone !!
W najblizszym czasie mka byc spotkanie w klubue i wiele sie wyjasni w tej sprawie !!

wplacana na konto

SZYMON TOPOREK - ultras

nie bede ukrywal ze jest to narazie kono jednego z nas i zeby wplacic Trzeba podac Imie i Nazwisko wlasciela.

Ps. Zbieramy na oprawe meczu z ODRA OPLE !!!! Wszystkim serdecznie dziekujemy !!!

to będzie lekka zmiana tematu, aczkolwiek mieści sie w głównym nurcie. Jestem jak to nazywają prawdziwi kibice tzw. piknikiem, zagłebiem zacząłem fascynować się dopiero na studiach w Wawie (na Legii ;)) - kilka lat temu, oczywiście byłem wcześniej na kilku meczach, ale szczerze żałuję, że tylko na kilku.
Można temu zapobiec i uchronić "młodzież". Zajebistym pomysłem jest akcja plakatowa. Jest tak, że wielu nie chodzi na mecze, bo "starzy" mają coś na przeciw. Ludzie boją sie zadym, co jest w sumie śmieszne. Skoro klub to kibice i naszym celem jest pełen stadion, to takie stowarzyszenie, oprócz akcji plakatowych i zbierania funduszy na oprawę, mogłoby organizować na przykład spotkania w szkole z piłkarzami, trenerem itp. Lobbowac za obecnością zagłebia w mediach - na Ludowoy może przychodzic tyle osób co na jakiegoś pipeprzonego Lecha.
fabian

Re: kaska na meczach

Postprzez _sZaDi_ 2003-04-24, 8:19 pm

zags napisał(a):szadi a kumasz typów? widujesz ich na meczach czasami? jak tak i ich bedziesz widział to szeptnij amstatowi albo mlodemu(royal) on da cynk nam dalej jak co i sie ich nauczy:0 (gwarantuje że będą co was widziec kopsać kaske:))

gadalem z naszym wodzem W;] o tym i powiedzial zebysmy sie nie ganiali i nie lali ze starymi,trza jemu powiedziec chyca po lisciu i bedzie luz,ale fouco chuligani panuja nad sytuacja;]]]
_sZaDi_

Postprzez fabian 2003-04-26, 11:33 am

^m@rcin^ napisał(a):

wplacana na konto

SZYMON TOPOREK - ultras

no dobra, żebynie być gołosłownym niewielką (bom biedny student) kwotą wsparłem. Ale pomyślcie o Stowarzyszeniu...
fabian

kasa

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-26, 5:44 pm

Na meczu z KS MYSZKOW zebralismy 620 zl Wszystkim serdecznie dziekujemy !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia strona

Powrót do Kibice