Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
zags napisał(a):myśle że najrozsądniej bedzie przy kasach(dobrze kolo mówi jak kupuje ktos bilet to zawsze jakieś drobne zostają i kopsnie jeden z drugim) grzechu dzieki za uscislenie bo nie wiedziałem że jakiś baran wam wrzucił( lub chciał wrzucic peta) a po drugie to po ile wy macie lat żeby pajac takie numery robil? jedzie sie baranowi kopa w maske i drugi raz mu sie odechce glupich zartów ale to tak nawiasem pozdro
fabian napisał(a):jestem troche laikiem w tej kwestii, ale czy nie ma lub nie mozna zalozyc formalnego stowarzyszenia jak Sekcja sympatykow, mozna by sie opodatkowac chocby 10 PLN miesiecznie, w koncu nasze Zaglebie ma wielu fanow? Wplacasz kase na konto, jest wszystko formalnie i bezpiecznie, pod nadzorem a ludzie sa szczesliwi, bo wspieraja swoj klub.
^m@rcin^ napisał(a):fabian napisał(a):jestem troche laikiem w tej kwestii, ale czy nie ma lub nie mozna zalozyc formalnego stowarzyszenia jak Sekcja sympatykow, mozna by sie opodatkowac chocby 10 PLN miesiecznie, w koncu nasze Zaglebie ma wielu fanow? Wplacasz kase na konto, jest wszystko formalnie i bezpiecznie, pod nadzorem a ludzie sa szczesliwi, bo wspieraja swoj klub.
Jezeli klub nie zgodzi sie na przekazywanie 1 zl od biletu bez stowarzyszenie to najprawdopodobniej cos takiego zostanie zalozone !!
W najblizszym czasie mka byc spotkanie w klubue i wiele sie wyjasni w tej sprawie !!
A narazie liczymy na kase Wrzucana do puszki lub na konto
wplacana na konto
SZYMON TOPOREK - ultras
Bank Śląski/Odział Sosnowiec
22-1050-1360-1000-0022-7061-5160
nie bede ukrywal ze jest to narazie kono jednego z nas i zeby wplacic Trzeba podac Imie i Nazwisko wlasciela.
Chyba ze ktos robi przelew przez internet.
Ps. Zbieramy na oprawe meczu z ODRA OPLE !!!! Wszystkim serdecznie dziekujemy !!!
zags napisał(a):szadi a kumasz typów? widujesz ich na meczach czasami? jak tak i ich bedziesz widział to szeptnij amstatowi albo mlodemu(royal) on da cynk nam dalej jak co i sie ich nauczy:0 (gwarantuje że będą co was widziec kopsać kaske:))
^m@rcin^ napisał(a):fabian napisał(a):jestem troche laikiem w tej kwestii, ale czy nie ma lub nie mozna zalozyc formalnego stowarzyszenia jak Sekcja sympatykow, mozna by sie opodatkowac chocby 10 PLN miesiecznie, w koncu nasze Zaglebie ma wielu fanow? Wplacasz kase na konto, jest wszystko formalnie i bezpiecznie, pod nadzorem a ludzie sa szczesliwi, bo wspieraja swoj klub.
Jezeli klub nie zgodzi sie na przekazywanie 1 zl od biletu bez stowarzyszenie to najprawdopodobniej cos takiego zostanie zalozone !!
W najblizszym czasie mka byc spotkanie w klubue i wiele sie wyjasni w tej sprawie !!
A narazie liczymy na kase Wrzucana do puszki lub na konto
wplacana na konto
SZYMON TOPOREK - ultras
Bank Śląski/Odział Sosnowiec
22-1050-1360-1000-0022-7061-5160
nie bede ukrywal ze jest to narazie kono jednego z nas i zeby wplacic Trzeba podac Imie i Nazwisko wlasciela.
Chyba ze ktos robi przelew przez internet.
Ps. Zbieramy na oprawe meczu z ODRA OPLE !!!! Wszystkim serdecznie dziekujemy !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników