Koszulki w szachownicę !!! ???

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Koszulki w szachownicę !!! ???

Postprzez Piotruś Pan 2004-05-31, 10:37 pm

Hey Zagłębie !!! Chciałbym w tej wiadomości zapytać Was co myślicie gdyby nasza drużyna zagrała w koszulkach w czarno- białą szachownicę ( powiedzmy tego typu jak ma drużyna Chorwacji),+ czarne lub białe spodenki, białe getry. Wiem, że to nie zależy od kibiców ale chciałbym dowiedzieć się czy taki pomysł zostałby przez Was zaakceptowany i czy Zagłebie mogło by kiedys zagrać w takich barwach. Mamy przecież szalik w tych barwach, ma być też duza nowa flaga na cały sektor... Proszę o Wasze opinie !! :o Pozdrawiam Hey Zagłębie
Piotruś Pan

Postprzez Oko 2004-05-31, 10:44 pm

Mi wydaje się że najlepsze stroje jakie ma Zagłębie i myślę że w tych powinni grać to: czerwone koszulki, zielone spodenki i białe getry czyli tak jak barwy.
Oko

Postprzez Erazmus 2004-05-31, 11:00 pm

Mi się podobają wasze koszulki które są podobne do barw Celticu i się zastanawiam dlaczego w nich nie grają wasi grajkowie .
Erazmus
Wrocławianin

Re: Koszulki w szachownicę !!! ???

Postprzez CZaRnYY 2004-05-31, 11:06 pm

Piotruś Pan napisał(a):Hey Zagłębie !!! Chciałbym w tej wiadomości zapytać Was co myślicie gdyby nasza drużyna zagrała w koszulkach w czarno- białą szachownicę ( powiedzmy tego typu jak ma drużyna Chorwacji),+ czarne lub białe spodenki, białe getry. Wiem, że to nie zależy od kibiców ale chciałbym dowiedzieć się czy taki pomysł zostałby przez Was zaakceptowany i czy Zagłebie mogło by kiedys zagrać w takich barwach. Mamy przecież szalik w tych barwach, ma być też duza nowa flaga na cały sektor... Proszę o Wasze opinie !! :o Pozdrawiam Hey Zagłębie

Moje zdanie jest takie, że to drużyna piłkarska, a nie szachowa, a ta szachownica nawet nie nawiązuje do barw zagłębia :?
Wizualnie mogłoby ładnie wyglądać, ale to nie pokaz mody.
Przyszedł mi na myśl mecz, jak Polska grała w czarnych koszulkach z Luksemburgiem parę lat temu - to tak samo jak by Zagłebie grało w takich szachowatych...
CZaRnYY

Postprzez Mich@ł 2004-05-31, 11:16 pm

Jakoś tego nie widzę.Obecnie nie grają w złych.Najlepszy zestaw według mnie to czerwone koszulki i zielone spodenki+białe getry albo cali na czerwono :D .
Mich@ł

Postprzez ma3y 2004-06-01, 12:04 am

Oko napisał(a):Mi wydaje się że najlepsze stroje jakie ma Zagłębie i myślę że w tych powinni grać to: czerwone koszulki, zielone spodenki i białe getry czyli tak jak barwy.
tez tak uwazam :D
ma3y

Postprzez ATR 2004-06-01, 2:57 pm

Widzę, że to kolejny nieudany debiut :lol: A propos tematu to barwy Zagłębia nie są szachownicą więc nie widzę potrzeby grania w takich strojach. TRZY KOLORY :!:
ATR

Postprzez WOJTEK 2004-06-01, 5:09 pm

POMYSŁ Z GATUNKU SF.PO CO KOMBINOWAĆ SKORO MAMY NAJLEPSZE ,CUDOWNE BARWY ?? UDANY DEBIUT :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Piotruś Pan 2004-06-01, 10:35 pm

Hey Zagłębie !!!
To tylko jest pomysł, jaki przyszedł mi do głowy. Moze i S.F heheh no ale przecież od tego mamy nasze forum żeby dyskutować. Szczerze powiedziawszy to nie liczyłem i nie licze, że od razu wszyscy z radoscią i pełnym entuzjazmem zaakceptują moja skromną małą propozycję :lol: no ale może komus się jeszcze spodoba. Szachownica chciałem nawiazać do barw szalika " Wiara Która Przetrwała" oraz do planowanej flagi na sektory.
PS. Aktualne stroje Zagłebia tez mi się podobają - jakby co :lol:
Debiut --- cieszy mnie to, że był :wink:
Pozdro
Piotruś Pan

Postprzez Gość 2004-06-02, 9:37 am

Zagłębie grało w koszylkach ala Chorwacja w 4 lidze tyle że szachownica była biało-zielona.Pioruś Pan barwy czarno-białe to nie tylko szal W.K.P....a co do garniturków naszych kopaczy-niech grają w czym chcą byle robili to dobrze.
Gość

Postprzez Gość 2004-06-02, 9:41 am

Psiqs napisał(a):Zagłębie grało w koszylkach ala Chorwacja w 4 lidze tyle że szachownica była biało-zielona...

I tamte stroje nawet mi się podobały. jednak czarno-biała szachownica to niewypał.
Gość

Postprzez UK 2004-09-09, 2:50 pm

Odpada! :napinacz:
UK

Postprzez Krawiec 2004-09-09, 3:03 pm

Oko napisał(a):Mi wydaje się że najlepsze stroje jakie ma Zagłębie i myślę że w tych powinni grać to: czerwone koszulki, zielone spodenki i białe getry czyli tak jak barwy.

Dokładnie tak jak pisze oko . To zestawienie nie dośc, że w prosty i estetyczny sposób odzwierciedla nasze barwy (również proporcje tych barw z herbu) to jeszcze jest oryginalne. Te koszulki na wzór Celticu też mi się podobają i widziałbym je jako rezerwowe.

Kiedy w końcu będziemy mieć charakterystyczne stroje ? Tak jak Wisła , Legia , Cracovia czy Ruch ?
Krawiec

Re: Koszulki w szachownicę !!! ???

Postprzez loocash 2004-09-09, 8:35 pm

CZaRnYY napisał(a):Moje zdanie jest takie, że to drużyna piłkarska, a nie szachowa, a ta szachownica nawet nie nawiązuje do barw zagłębia :?
Wizualnie mogłoby ładnie wyglądać, ale to nie pokaz mody.
Przyszedł mi na myśl mecz, jak Polska grała w czarnych koszulkach z Luksemburgiem parę lat temu - to tak samo jak by Zagłebie grało w takich szachowatych...

a mnie sie te stroje Polski bardzo podobaly

a co do barw to nie uwazam ich za priorytetowe
Wlosi od lat graja na niebiesko Holendrzy na pomaranczowo a kolory te nie wystepuja w ich flagach

wazne zeby stroje byly charakterystyczne i kojarzone z klubem a poki co takich nie mamy
loocash

Postprzez tomenek 2004-09-10, 12:31 am

Niewiem czy wiecie ,ale kidys gralismy w zielonych koszulach i bialych spodenkach . I potym tez bylismy rozpoznawalni ,ja wiem ze to nie dokladnie nasze barwy ale tak bylo .Mam pare archiwalnych zdjec w tym zestawieniu kolorystycznym .A tak apropo koszulki Celticu tez mi sie podobaja
tomenek

Następna strona

Powrót do Kibice