Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Piotruś Pan napisał(a):Hey Zagłębie !!! Chciałbym w tej wiadomości zapytać Was co myślicie gdyby nasza drużyna zagrała w koszulkach w czarno- białą szachownicę ( powiedzmy tego typu jak ma drużyna Chorwacji),+ czarne lub białe spodenki, białe getry. Wiem, że to nie zależy od kibiców ale chciałbym dowiedzieć się czy taki pomysł zostałby przez Was zaakceptowany i czy Zagłebie mogło by kiedys zagrać w takich barwach. Mamy przecież szalik w tych barwach, ma być też duza nowa flaga na cały sektor... Proszę o Wasze opinie !! :o Pozdrawiam Hey Zagłębie
Oko napisał(a):Mi wydaje się że najlepsze stroje jakie ma Zagłębie i myślę że w tych powinni grać to: czerwone koszulki, zielone spodenki i białe getry czyli tak jak barwy.
CZaRnYY napisał(a):Moje zdanie jest takie, że to drużyna piłkarska, a nie szachowa, a ta szachownica nawet nie nawiązuje do barw zagłębia :?
Wizualnie mogłoby ładnie wyglądać, ale to nie pokaz mody.
Przyszedł mi na myśl mecz, jak Polska grała w czarnych koszulkach z Luksemburgiem parę lat temu - to tak samo jak by Zagłebie grało w takich szachowatych...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników