viking napisał(a):Napisałem wątek związany z inicjatywą napisania petycji i przyczynienia się do zebrania wystarczającej liczby podpisów fanów, kibiców, mieszkańców Sosnowca i przyczynienia się do debaty nad kształtem nowego stadionu.....Czarny zamknął go momentalnie nie rozumiejąc tematu jeżeli dla niego sprawa jest wałkowana to nie dziwię się że stadion jaki jest każdy widzi. Dyskusja powinna być powszechna i z każdej strony. Temat stadionu ciągnie się latami bo wszyscy generalnie jak to Polacy myślą że zrobi to ktoś za nich. Niestety każdą dyskusję traktowac trzeba poważnie. Spoko Czarny że jesteś tutaj bogiem i ucinasz nawet nie rozpoczetą dyskusję, dlatego wcale nie dziwię się że mamy to co mamy?Pozdrowienia dla ciebie i wszystkich liczących tylko na to że urzędnicy się wezmą i coś wykombinują narka.......
napisze tylko tyle - uparty jesteś, do tego stopnia, że aż śmieszny przez to i denerwujący - odpisałem Ci dlaczego zamknąłem, ale widze nie trafia nic do Ciebie...
mądrala się znalazł, zarejestrował się i będzie morały prawił... :evil:
a pomyśleć, że mogłem przed zamknięciem tamtego tematu zjebać Cie za założenie kolejnego tematu o stadionie, tak jak wielu debiutantów zostało zjebanych za to...
a starszy temat o stadionie nie był aż tak "nisko" na forum piłka nożna żeby nie można było oczami przelecieć strony z tematami...
Oprócz tego w którym piszemy temat stadionu poruszany nie tak dawno bo 6 kwietnia - Budżet miasta kontra Stadion Ludowy - całe 17 stron, więc trudno przeoczyć - http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/viewtopic.php?t=1377