przez zgredos 2004-03-19, 7:00 pm
To co opisałem wyżej to były lata 70-te .Tak jak pisałem zdarzały się wyjątki, że jechało nas więcej ale bardzo rzadko. Co do zgód czy układów to ja pamiętam że były z: Legią, Pogonią, Wisłą, Śląskiem, Motorem, Lechią bardzo krótko z ŁKS-em i Widzewem było to w różnym okresie.
Jeśli chodzi o Polonie Bytom to było tak że przyjechali do nas kiedyś na hokej z pomysłem żebyśmy razem pojechali do Katowic i obili mordy GKS-owi. Długo nie myśląc wsiedliśmy do autobusów i pojechaliśmy zabawa była ekstra zaskoczona GKS-a spierdalała aż miło. A, że pomysł wypalił to zrobiliśmy jeszcze kilka takich akcji. Przyjemnie było patrzeć jak hanysy uciekają po Katowicach. Ale nie trwało to zbyt długo
Co do Widzewa to było tak, pojechaliśmy do Łodzi w kilka osób każdy z nas jechał tam pierwszy raz i nie wiedzieliśmy gdzie wysiąść. Wysiedliśmy na stacji Łódz Widzew to był błąd trzeba było kawał drogi iść pieszo. Na przywitanie kilku gości wyskoczyło do nas ze sztachetami ale jak się okazało że nie jesteśmy z Legii to nam odpuścili Póżniej było troche alkoholu na meczu i po był spokój, ale na tym chyba się to skończyło