Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
NIKT TU NIE OCENIA "KIBICOWOŚCI" GRACZY.A CHŁOPAKÓW Z WOJKOWIC MOGŁEŚ NIE ZNAĆ.JA TEŻICH NIE ZNAM.I CO Z TEGO??TYLKO,ŻE PATRZĄC TAK NA SPRAWE TO KAŻDY MÓGŁ SPROWADZIĆ KOGOŚ DO DRUŻYNY.AKURAT SŁAWKÓW GRA W 4 LIDZE.TO CZEMU NA PRZYKŁAD KAROL STAWECKI CZY STANEK,AREK KOSTER NIE MOGLI ZAGRAĆ??TEŻ SĄ NA PEWNO KIBICAMI.ALE I TAK UWAŻAM,ŻE TURNIEJ SIĘ UDAŁ I NALEŻY POCHWALIĆ GŁÓWNEGO ORGANIZATORA.FENX S.CZ.AG !!!bankier napisał(a):pytanie: czy to był turniej kibiców zagłebia (ogólnie) czy turniej wyjazdowiczów? nie rozumię za bardzo pretensji do drużyny pub-u! byli najlepsi piłkarsko - widać ze nie jest im obca gra na hali. a jesli sie czepiacie - to predzej zawodników z wojkowic (pozdro - i gratki za bardzo dojrzałą gre) nie widuję na meczach!
DaMi napisał(a):zuzia_xx napisał(a):heheh oczwiscie gratulacje dla pubu zagłebia.. ( jak dla mnie niepozornych> Ag(pozdro nr 11 chyba tomano:oops: ) hehehe WOJCIECH WOJCIECH dzieki za podwiezienie .. masz u mnie yyy piwko:P...
jedno mi sie nie podobało ... Dabrowa.. nie popsali sie .. no ale nerwy w koncu kazdy chce wygrac .. buziaki
Tomano dzięki mnie masz fanke :D
CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Hyhy a ja jestem the best :lol: :P
... Pozdrawiam serdecznie wszytskich ... ;] moich fanów hyhy :lol: :lol: 8)
Tomano napisał(a):DaMi napisał(a):zuzia_xx napisał(a):heheh oczwiscie gratulacje dla pubu zagłebia.. ( jak dla mnie niepozornych> Ag(pozdro nr 11 chyba tomano:oops: ) hehehe WOJCIECH WOJCIECH dzieki za podwiezienie .. masz u mnie yyy piwko:P...
jedno mi sie nie podobało ... Dabrowa.. nie popsali sie .. no ale nerwy w koncu kazdy chce wygrac .. buziaki
Tomano dzięki mnie masz fanke :D
Widze, ze musze pomyslec DaMi nad zatrudnieniem cie w moim dziale reklamy i marketingu :D :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników