Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Tomano 2004-02-02, 10:55 am

Turniej wypalił w 100%. Swietna atmosfera na hali :piwo: naprawde dobry kibicowski klimat. Kilka razy nerwy daly o sobie znac ale przeciez kiedy gra idzie o stawke to normalne. Co do spraw juz stricte sportowych to rzeczywiscie zasłuzone zwyciestwo Pubu ( gratulacje !!) Nasz wynik zdecydowanie ponad oczekiwania, pomyslec ze przy odrobinie szczescia moglismy zagrac w finale eh... mały niedosyt wiec pozostal Fajnie ze strony dyrektora rudego, trenera Tochela i zawodnikow ze znalezli dla nas troche czasu. Dziekuje wszystkim kibicom dopingujacym AG w tym podobno najglosniejszym Zuzi i Anicie :) pozdro dla was, a takze wszystkim innym kibicom bedacym na imprezie. Jak najwiecej takich imprez, do zobaczenia juz w marcu na meczach Zagłebia!
Tomano
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2004-02-02, 12:03 pm

bankier napisał(a):pytanie: czy to był turniej kibiców zagłebia (ogólnie) czy turniej wyjazdowiczów? nie rozumię za bardzo pretensji do drużyny pub-u! byli najlepsi piłkarsko - widać ze nie jest im obca gra na hali. a jesli sie czepiacie - to predzej zawodników z wojkowic (pozdro - i gratki za bardzo dojrzałą gre) nie widuję na meczach!
NIKT TU NIE OCENIA "KIBICOWOŚCI" GRACZY.A CHŁOPAKÓW Z WOJKOWIC MOGŁEŚ NIE ZNAĆ.JA TEŻICH NIE ZNAM.I CO Z TEGO??TYLKO,ŻE PATRZĄC TAK NA SPRAWE TO KAŻDY MÓGŁ SPROWADZIĆ KOGOŚ DO DRUŻYNY.AKURAT SŁAWKÓW GRA W 4 LIDZE.TO CZEMU NA PRZYKŁAD KAROL STAWECKI CZY STANEK,AREK KOSTER NIE MOGLI ZAGRAĆ??TEŻ SĄ NA PEWNO KIBICAMI.ALE I TAK UWAŻAM,ŻE TURNIEJ SIĘ UDAŁ I NALEŻY POCHWALIĆ GŁÓWNEGO ORGANIZATORA.FENX S.CZ.AG !!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez PawełK 2004-02-02, 12:53 pm

Potwierdzam słowa Tomana ze turniej wypalił w 100% :!: W sumie nasza drużyna ledwo wyszła z grupy z 3 miejsca. W ćwiećfinale FB chyba za bardzo uwierzyło w siebie i nas zlekceważyli przez to przegrali i odpadli z turnieju... Później trafiliśmy na AG któremu bardzo sie chcieliśmy odgryźć za porażke w grupie i nam sie to udało chociaż dopiero w karnych... Natomiast drużyna PUB ZAGŁĘBIA była juz poza naszym zasiegiem, widać było że są zgrani itp. I tak naszym założeniem przed turniejem było wyjście z grupy a udało sie nam zrobić 300% normy i zajęliśmy 2 miejsce. Gratulacje dla organizatorów turnieju oraz wszystkich uczestników zarówno na parkiecie jak i trybunach. Chciałem dodac tylko ze nasza grupe przed turniejem uwazano jako najłatwiejasza a w sumie wszystkie 3 druzyny które wyszły z grupy zajęły kolejno 2, 3 oraz 4 miejsce czyli jednak ta grupa taka łatwa nie była. Jeszcze raz wielkie pozdro dla wszystkich uczestników turnieju :!:
Tak sie bawi, tak sie bawi ZAGŁĘBIE
Do zobaczenia na Ludowym oraz wyjazdach :!: :!: :!:
PawełK
pyszałek

Postprzez Soyer 2004-02-02, 1:46 pm

Wychodzi na to, ze to my ( MEDIA TEAM) bylismy w grupie smierci. Przeciwnicy zajeli 2, 3 i 4 miejsce. Gratulacje. Nasze niepowodzenia mozna tłumaczyc nieobecnoscia 2 podstawowych zawodnikow :wink: , w zamian za nich zagrało goscinnie dwoch kibiców Legii Warszawa (pozdro).
Gratulacje dla wszystkich uczestnikow . Super sprawa!!!
Pozdrawiam
Soyer
Moderator

Postprzez Tomano 2004-02-02, 1:46 pm

DaMi napisał(a):
zuzia_xx napisał(a):heheh oczwiscie gratulacje dla pubu zagłebia.. ( jak dla mnie niepozornych> Ag(pozdro nr 11 chyba tomano:oops: ) hehehe WOJCIECH WOJCIECH dzieki za podwiezienie .. masz u mnie yyy piwko:P...
jedno mi sie nie podobało ... Dabrowa.. nie popsali sie .. no ale nerwy w koncu kazdy chce wygrac .. buziaki

Tomano dzięki mnie masz fanke :D

Widze, ze musze pomyslec DaMi nad zatrudnieniem cie w moim dziale reklamy i marketingu :D :D
Tomano
Adventure Group

Postprzez Misiek DG 2004-02-02, 1:54 pm

Super zorganizowany turniej. Wielkie gratulacje dla Pubu Zagłębia chociaż obiektywnie muszę stwierdzić, że to mecz o 3 miejsce miał atmosferę godną finału (szkoda, że to nie był finał). Z tego miejsca wielkie dzięki za super doping dla obu drużyn, zarówno AG i DG - emocje były :) Mam nadzieję że latem uda się zorganizować podobną imprezę na bocznych boiskach klubu, bo jakby na to nie patrzeć integracja się udała.

Pozdrowienia dla wszystkich drużyn biorących udział w turnieju oraz dla obecnych na nim piłkarzy, trenerów i działaczy Zagłębia :!:

Aha, moje osobiste podziękowania dla wszystkich tych, którzy wsparli mnie dopingiem w czasie rzutów karnych. :D

A ty Wally, narazie odpuść sobie zabawę w bukmachera - "grupa B najsłabsza" - 3 drużyny w półfinale :!: :D
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Ader 2004-02-02, 2:05 pm

ten łysawy obrońca w pabie to mój brat jezdzi na mecze jak nie gra swoich w klubie tak ze nie czepiac sie
a fetowanie mistrzostwa trwalo w pabie do poznych godzin nocnych albo wczesnych godzin rannych jak kto woli
żaba
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-02-02, 2:34 pm

Ja ze swojej strony chciałbym złożyć gratulacje wszystkim drużynom które uczestniczyły w turnieju za walkę i grę do końca.

Teraz czas na podziękowania:

1. Dyrektorowi sportowemu Zagłębia Sosnowiec panu W. Rudemu dziękuje za przybycie na turniej i ufundowanie pucharu dla zdobywcy pierwszego miejsca.

2. Panu K. Tochelowi i piłkarzom składam podziękownia za przybycie na turniej.

3. Panu J. Grząbie dyrektorowi AKS-u NIwka za pomoc w wynajęciu obiektu.

4. Urzędowi Miasta Sosnowca a wszczególności Panu A. Równickiemu naczelnikowi wydziału Kultury, Sportu i Rekreacji za dofinansowanie oraz poparcie w organizacji turnieju.

5. Wszystkim którzy pomogli mi w organizacji turnieju tzn.: mojemu bratu, chłopakom z AG, Muminowi, Darkowi ze sklepu i wielu innym których nie wymieniłem.

6. Składam także podziękowania wszystkim tym którzy czynnie lub w roli widzów wzieli udział w turnieju( pieniądze z biletów przyczynią się do powstania części flag na kijkach dla FB )

I jeszcze raz wszytkim których zapomniałem wymienić serdeczne dzięki za pomoc.
Mam nadzieje że na koniec sezonu uda się zrobić podobny turniej na odkrytych boiskach z fianłem na Ludowym.

Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Franz 2004-02-02, 2:38 pm

A jak będzie organizowany następny taki turniej to dało by się wkręcić jeszcze jakąś drużynę (np. Pogoń) wtedy mógłbym sobie zagrać :?: :) .

podrawiam.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-02-02, 3:23 pm

Hyhy a ja jestem the best :lol: :P
A powaznie poziom turnieju bardzo mi sie podobal.. i wielkie dzieki Tomek (Sosn. Cz AG) za organizacje... Pozdrawiam serdecznie wszytskich ... ;] moich fanów hyhy :lol: :lol: 8)
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez mexi 2004-02-02, 4:03 pm

CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Hyhy a ja jestem the best :lol: :P
... Pozdrawiam serdecznie wszytskich ... ;] moich fanów hyhy :lol: :lol: 8)

no Madzia Madzia ty zboczuszQ jeden.. ty to miałas najlepszy doping.. :lol: byłaś najlepsza :D:D
pozdrófki ;)
mexi

Postprzez adzime 2004-02-02, 5:09 pm

Madzia była najlepsza :wink: !!!! dwa razy tak mną zakręciła :shock: :lol:
no i fajnie gra ciałem :lol: :lol:
adzime
Adventure Group

Postprzez Sadek 2004-02-02, 6:31 pm

Gratulacje dla zwycięsców
Sadek
dj. transfer

Postprzez Sony 2004-02-02, 7:20 pm

...no turniej był za ostry :D
Sony

Postprzez DaMi 2004-02-02, 7:26 pm

Tomano napisał(a):
DaMi napisał(a):
zuzia_xx napisał(a):heheh oczwiscie gratulacje dla pubu zagłebia.. ( jak dla mnie niepozornych> Ag(pozdro nr 11 chyba tomano:oops: ) hehehe WOJCIECH WOJCIECH dzieki za podwiezienie .. masz u mnie yyy piwko:P...
jedno mi sie nie podobało ... Dabrowa.. nie popsali sie .. no ale nerwy w koncu kazdy chce wygrac .. buziaki

Tomano dzięki mnie masz fanke :D

Widze, ze musze pomyslec DaMi nad zatrudnieniem cie w moim dziale reklamy i marketingu :D :D

Zobacze co się da zrobić w tej sprawie :wink: pogadamy przy najbliższej okazji 8)
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice