Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
DaMi napisał(a):A ja troche z innej beczki. Wczoraj jak jechaliśmy z Pawłem do Szczyrku na BKS najpierw musieliśmy jechać do Katowic bo tam się umówiliśmy z Wojtkiem. Wchodzimy do autobusu a tam siedzi babka z synem albo wnuczkiem a ten łebek ( naoko jakieś 8 lat ) na głowie ma czapke Zagłębia :shock: i no i tak pojechali do Katowic.
JA CHYBA NIE WYROBIĘ.CZYLI CO?W KAŻDYM SKLEPIE Z TYMI SZMATAMI MA BYĆ SPRAWDZANA LEGITYMACJA KIBICA ?LUDZIE.ZASTANÓWCIE SIĘ CO PISZECIE !!A MOŻE PRODUCENCI TYCH UBRAŃ NIE ŻYCZĄ SOBIE BY KUPOWALI JE KIBICE???KROJENIE KOGOKOLWIEK POZOSTAWIAM BEZ KOMENTAŻA.Baryla napisał(a):tez jestem za tym zeby ludzie nie zwiazani ze swiatem kibicowskim przestali nosic ciuchy typu everlast ale wiem ze sie to nie zmieni az nie przeminie moda na te ciuchy :!: co mam chodzic i kroic kazdemu dziecku czapke lub co innego : BZDURA :!:
DaMi napisał(a):A ja troche z innej beczki. Wczoraj jak jechaliśmy z Pawłem do Szczyrku na BKS najpierw musieliśmy jechać do Katowic bo tam się umówiliśmy z Wojtkiem. Wchodzimy do autobusu a tam siedzi babka z synem albo wnuczkiem a ten łebek ( naoko jakieś 8 lat ) na głowie ma czapke Zagłębia :shock: i no i tak pojechali do Katowic.
_ToMaSzEk_ napisał(a):Baryla napisał(a): moda na te ciuchy :!: :!:
jak modne to trza nosić :lol: , sam chyba nosisz everka :lol: jesteś modny :lol:
Wally napisał(a): Powracając do tematu, nie widziałem żadnych łebków 8 letnich w czapkach pitbulla itd może się niektórym wiek pomylił, bo 8 latki są to dzieciaczki ledwo odrastające od ziemi. Wg mnie właśnie taki stan teraz się wyrobił w gimnazjach, kolega chce zaszpanować przed kolegą, chłopak przed swoją dziewczyną albo chce zaimponować dziewczynie, która mu się podoba :?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników