Kibicowski Styl ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-01-29, 9:11 am

A ja troche z innej beczki. Wczoraj jak jechaliśmy z Pawłem do Szczyrku na BKS najpierw musieliśmy jechać do Katowic bo tam się umówiliśmy z Wojtkiem. Wchodzimy do autobusu a tam siedzi babka z synem albo wnuczkiem a ten łebek ( naoko jakieś 8 lat ) na głowie ma czapke Zagłębia :shock: i no i tak pojechali do Katowic.
DaMi

Postprzez Misiek DG 2004-01-29, 10:21 am

DaMi napisał(a):A ja troche z innej beczki. Wczoraj jak jechaliśmy z Pawłem do Szczyrku na BKS najpierw musieliśmy jechać do Katowic bo tam się umówiliśmy z Wojtkiem. Wchodzimy do autobusu a tam siedzi babka z synem albo wnuczkiem a ten łebek ( naoko jakieś 8 lat ) na głowie ma czapke Zagłębia :shock: i no i tak pojechali do Katowic.

Wygląda na to że jesteśmy wszędzie - Zagłębie Sosnowiec :!:

:D 8) :D
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2004-01-29, 12:29 pm

Baryla napisał(a):tez jestem za tym zeby ludzie nie zwiazani ze swiatem kibicowskim przestali nosic ciuchy typu everlast ale wiem ze sie to nie zmieni az nie przeminie moda na te ciuchy :!: co mam chodzic i kroic kazdemu dziecku czapke lub co innego : BZDURA :!:
JA CHYBA NIE WYROBIĘ.CZYLI CO?W KAŻDYM SKLEPIE Z TYMI SZMATAMI MA BYĆ SPRAWDZANA LEGITYMACJA KIBICA ?LUDZIE.ZASTANÓWCIE SIĘ CO PISZECIE !!A MOŻE PRODUCENCI TYCH UBRAŃ NIE ŻYCZĄ SOBIE BY KUPOWALI JE KIBICE???KROJENIE KOGOKOLWIEK POZOSTAWIAM BEZ KOMENTAŻA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Amba 2004-01-29, 2:18 pm

Uwazam ze to jest moda i dlatego tyle lebkow nosi te ciuchu. Ja natomiast mialem u siebie w klasie kolezke (ktorego pozniej wkrecilem w kibicowanie), ktory poginal w bluzie pitbull, wytluamczylem mu ze takie bluzy nosza ludzie ktorzy albo sa zwiazani z kibicowaniem albo niekumatymi ludzmi ktorzy kupuja to tylko dla mody, i chyba to zrozumial i nawet juz go niewiduje w tej bluzie pomimo tego ze na Legie juz pogina :twisted:

Mumin dobry temat
Amba
Warsaw Fans

Postprzez Tomaszek 2004-01-29, 2:26 pm

Baryla napisał(a): moda na te ciuchy :!: :!:

jak modne to trza nosić :lol: , sam chyba nosisz everka :lol: jesteś modny :lol:
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez ArekGCW 2004-01-29, 2:36 pm

Mi sie wydaje ze jest to mode która kiedys przeminie i dobrze. U mnie w Warszawie na GCW duzo ludzi pocina w takich rzeczach lecz wiekszosc z tych osob jest kumata. Pamietam ze jak kupilem swoja pierwsza bluze to ona byla jakims dziwnyz zjawiskiem nikt nic nie wiedzial o takiej marce jakimi sie Lons czy Everlast. Teraz ubranie tych ze firm nosie wiele BANANOW ktuzi chca sie wyruznic ze jaki to ja ne jestem i czego nie zrobie.
ArekGCW

Postprzez Ader 2004-01-29, 4:01 pm

DaMi napisał(a):A ja troche z innej beczki. Wczoraj jak jechaliśmy z Pawłem do Szczyrku na BKS najpierw musieliśmy jechać do Katowic bo tam się umówiliśmy z Wojtkiem. Wchodzimy do autobusu a tam siedzi babka z synem albo wnuczkiem a ten łebek ( naoko jakieś 8 lat ) na głowie ma czapke Zagłębia :shock: i no i tak pojechali do Katowic.

moze ten sam ktorego widzialem w carfurze w katowicach mial taka czapeczke jak pilkarze
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2004-01-29, 6:03 pm

DaMi

Postprzez Wally 2004-01-29, 6:52 pm

Jestem dzisiaj poddenerwowany, bo dzisiaj (tak właśnie dzisiaj :D ) jest mój 200 dzień picia piwka 8) , a nie mam dziś z kim pić :twisted: Pojechałem sobie do plejadki, zakupiłem 4 piwka mocne i wsiadłem w 811 na Zagórze. Obok mnie stało 2 chłopaków, tak na oko 15/16 lat. Jeden miał szarą czapkę z napisem hooligans :? Od razu przypomniał mi się Mumin i ten temat. W życiu tego kolesia na meczu nie widziałem. Z racji tego, że jestem zdenerwowany, bo nie ma dziś ludzi do picia miałem chęć sprawdzenia jaki to z niego hooligan i chciałem go wmontować w drzwi :lol: Jednak pomyslałem trochę i tego nie zrobiłem, za duży byłby przypał, jakbym go jebnął za nic :D
Powracając do tematu, nie widziałem żadnych łebków 8 letnich w czapkach pitbulla itd może się niektórym wiek pomylił, bo 8 latki są to dzieciaczki ledwo odrastające od ziemi. Wg mnie właśnie taki stan teraz się wyrobił w gimnazjach, kolega chce zaszpanować przed kolegą, chłopak przed swoją dziewczyną albo chce zaimponować dziewczynie, która mu się podoba :?
Ja sam osobiscie mam jedną bluzę takiego typu, mianowicie Hoolsheaven. Jest to prezent od mojej dziewczyny na moje 18 urodziny. Jest to dla mnie extra prezent, to będzie kolejna bluza, w której można pójść na meczyk 8) I to nie jest żaden szpan, jeśli ktoś, kto jeździ na mecze może sobie taką bluzeczkę ubrać. Dla kibiców jak najbardziej, dla takich śmiesznych kolesi jak ten w 811 NIE!
No nic chłopaki, trzeba świętować dalej :wink:
Wally

Postprzez Sebastian 2004-01-29, 8:10 pm

_ToMaSzEk_ napisał(a):
Baryla napisał(a): moda na te ciuchy :!: :!:

jak modne to trza nosić :lol: , sam chyba nosisz everka :lol: jesteś modny :lol:

No masz rację Tomaszek...Baryłka ma taką bluzę ...nawet go przez nią do farmaconu nie wpuścili :lol:
Sebastian

Postprzez siwy_sc 2004-01-29, 8:12 pm

Witam!
nie bede sie rozpisywal kto powinien nosic takie ciuchy i dla kogo sa zarezerwowane a dla kogo nie bo to glupie, ale podziele sie z wami tym co dzisiaj zobaczylem w katowicach. dwoch kolesi na moje oko po 16 lat, jeden w dwoch bluzach i bezrekawniku oczywiscie rozpietym(pomijajac to ze bylo dosc zimno rano) a dlatego rozpietym zeby bylo widac napis na owej bluzie :lol::lol: mnie osobiscie smiesza takie sytuacje gdy mlodziez "niekumata" :D :D :D wypina klate, zadziera nos i maszeruje przez miasto w tych ciuchach. tak jak powiedzial Wojtek "kazdy nosi to co chce", ale.......

TYLKO ZAGŁĘBIE!!!!!
siwy_sc

Postprzez Duch 2004-01-29, 8:24 pm

Wally napisał(a): Powracając do tematu, nie widziałem żadnych łebków 8 letnich w czapkach pitbulla itd może się niektórym wiek pomylił, bo 8 latki są to dzieciaczki ledwo odrastające od ziemi. Wg mnie właśnie taki stan teraz się wyrobił w gimnazjach, kolega chce zaszpanować przed kolegą, chłopak przed swoją dziewczyną albo chce zaimponować dziewczynie, która mu się podoba :?

W tym chodzą śmieszne osoby ......
Nie dość , że jakieś bazarowe te ciuchy mają to w nich komicznie wyglądają.
Dzisiaj patrze koleś taki ciołek jest w bluzie hooligan made in bazar wogóle bluza bez kapturu tak maksymalnie chujowo , że ja bym w niej zadarmo nie chodził.
Ja chodzę w szalu Legii albo jakiś ksozulkach i to wcale nie jest wcelu zaszpanowania czy czegoś takiego......
Bez urazy ale śmieszą mnie niektóre Wasza wypowiedzi piszecie jakby dla kibica ważniejsza była firma a dla mnie ważniejszy jesznaczek klubowy..
A te wszystkie firmy to mi się kojarzą z chuliganami i tyle ja ich nie nosze a zastępuje to rzeczami z Legijnym akcentem.......
Duch
Legionista

Postprzez warchlak 2004-01-29, 10:28 pm

wally ja zawsze jestem chętny do picia :D
warchlak
Prowokator

Postprzez DaMi 2004-01-29, 10:32 pm

warchlak napisał(a):wally ja zawsze jestem chętny do picia :D

A widzisz jaki jest temat ??? Nie możesz mu napisać tego na gg alboe PW ??
DaMi

Postprzez warchlak 2004-01-29, 10:42 pm

sorki dami :oops: zagalapowałem sie
warchlak
Prowokator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice