Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-01-26, 12:17 pm

bankier napisał(a): dyktatorem
8)

O KIM MOWA??? BO NIE WIEM.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2004-01-26, 12:41 pm

jakiś edytorski błąd :wink: przecież chciałem napisać dyrektorem 8)
bankier

Re: ??

Postprzez Krawiec 2004-01-26, 3:37 pm

Diouf39 napisał(a):Jeśli i ja mogę sie wypowiedzieć , to gra w hali na Niwce jest idealna ale tylko dla 4 graczy z pola plus bramkarz. Wydaje mi się, że inne rozwiązanie byłoby błędem bo się tam pozabijamy. Co do meczu z PK to rzeczywiście byli lepiej zgrani i I połowe mieli extra. Wynik 4:4 jest sprawiedliwy, a na rewanż przyjdzie nam poczekać tydzień.
Dzięki dla wszystkich za miłe spędzenie niedzielnego popołudnia.

Dzieki za konkretną odpowiedź.
Ostatnio edytowano 2004-01-26, 3:42 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-01-26, 3:40 pm

BZ - Brygada Zgredos ;-)
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez CharoN^ 2004-01-26, 3:40 pm

W sprawie ilości zawodników w polu - . Gram na Niwce dość regularnie, różne turnieje rocznika 90 często rozgrywane są właśnie na wspomnianej hali. Zawsze gramy tam po 4 w polu + bramkarz ! Jeden raz gra toczyła się po 5 + bramkarz i już można było zauważyć ogromną różnice, zaczynała się "kopanina"... . Osobiście sądze że po czterech będzie Wam się lepiej grało (proste ustawienie 2 obrońców i 2 napastników, chyba że będą jakieś ofensywniejsze lub defensywniejsze ustawienia :wink:). Kto wygra !? Cóż ... tatuś Diouf gra w Zagórzu więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć im zwycięstwa. Jednakże tak jak większość z Was pisało, najważniejsza jest dobra zabawa.

Ps. Mam nadzieje że za 2 lata także będzie taki turniej, bo 14 lat wyeliminowało mnie z uczestnictwa :x
CharoN^
Zagłębiak

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-01-26, 4:36 pm

CharoN^ napisał(a):Ps. Mam nadzieje że za 2 lata także będzie taki turniej, bo 14 lat wyeliminowało mnie z uczestnictwa :x

To turniej amatorow a ty trenujesz :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Royal_yf 2004-01-26, 6:02 pm

no to wiadomo kto jest faworytem ;] i tak zostanie mysle ze najlepiej bedzie 4 + bramkarz ale organizatory wiedza jak bedzie dobrze i musimy sie do ich zalecen dostosowac
Royal_yf

Postprzez warchlak 2004-01-26, 6:56 pm

oczywiscie gra po 4 bedzie najlepszym rozwiazaniem.pk nie bądzcie tacy pewnie zwyciestwa nad nami bo my jeszzce nie odkrylismy swoich prawdziwych umiejetnoiści.wiec mozę byc różnie :!: yf są rzeczywiście poza zasiegiem(u nas w grupie)a pub jest wielka niewiadomą.moze ktoś napisze kto gra w drużynie pubu :?: z góry dzieki
warchlak
Prowokator

Postprzez DaMi 2004-01-26, 7:06 pm

warchlak napisał(a):oczywiscie gra po 4 bedzie najlepszym rozwiazaniem.pk nie bądzcie tacy pewnie zwyciestwa nad nami bo my jeszzce nie odkrylismy swoich prawdziwych umiejetnoiści.wiec mozę byc różnie :!: yf są rzeczywiście poza zasiegiem(u nas w grupie)a pub jest wielka niewiadomą.moze ktoś napisze kto gra w drużynie pubu :?: z góry dzieki

A ja bym napisał że PUB jest poza zasięgiem a YF jest niewiadomą
W Pubie ma grać Tochel :)
DaMi

Postprzez warchlak 2004-01-26, 7:39 pm

jak krzysiu tochel bedzie grac :D to zmieniam zdanie i sie zgodze ze pub moze byc poza zasiegiem.oby nie wzieli sobie jeszcze jakiś juniorów z zagłębia
warchlak
Prowokator

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-01-26, 7:56 pm

warchlak napisał(a):jak krzysiu tochel bedzie grac :D to zmieniam zdanie i sie zgodze ze pub moze byc poza zasiegiem.oby nie wzieli sobie jeszcze jakiś juniorów z zagłębia

Nie Krzysiu tylko jego syn.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez _sZaDi_ 2004-01-27, 5:47 pm

syn naszego trenera tez jest pilkarzem;]
heh a co do ilosci to wiadome 4 w polu + bramkarz;] ja jestem z Niwki i chyba wiem dobrze,w przeciwnym razie bedzie lipsztyk z deka,a tak by byly dwa sklady w jedenj druzynie,a teraz z innej beczki
do organizatorow;]!!- przygotowaliscie jakies naglosnienie?? czy cos w tym stylu..z tego co wiem tam chyba nie maja sprzetu wiec trza swoj..jakis piecyk mikrofon cos zeby zapodawac muze (na hali jest gniazdko:P) i oczywiscie dobra muzyke;] np. HorrrrorrrrShoooow i bedzie wypasnie,odpiszcie co tam..w tym kierunku,pozdro
_sZaDi_

Postprzez Krawiec 2004-01-27, 9:10 pm

_sZaDi_ napisał(a):syn naszego trenera tez jest pilkarzem;]
heh a co do ilosci to wiadome 4 w polu + bramkarz;] ja jestem z Niwki i chyba wiem dobrze,w przeciwnym razie bedzie lipsztyk z deka,a tak by byly dwa sklady w jedenj druzynie,a teraz z innej beczki
do organizatorow;]!!- przygotowaliscie jakies naglosnienie?? czy cos w tym stylu..z tego co wiem tam chyba nie maja sprzetu wiec trza swoj..jakis piecyk mikrofon cos zeby zapodawac muze (na hali jest gniazdko:P) i oczywiscie dobra muzyke;] np. HorrrrorrrrShoooow i bedzie wypasnie,odpiszcie co tam..w tym kierunku,pozdro

Dzięki jeszcze raz za info . Muza na turnieju to super pomysł !
Krawiec

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-01-27, 10:45 pm

_sZaDi_ napisał(a):syn naszego trenera tez jest pilkarzem;]

Ja takiego sprzętu nie posiadam. Poza tym jest jeszcze coś takiego jak ZAiKS i prawa autorskie. Ponieważ jako organizator musiałem podać swoje dane osobowe więc nie chciałbym żeby mnie ktoś ścigał za tantiemy. A poza tym Szadi co jeszcze wymyślisz trzeba było przyjśc na spotkanie rzucić pomysły a nie za pięc dwunasta wyskakiwać z nimi. nie przygotowaliśmy nagłośnienia.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Royal_yf 2004-01-28, 1:58 pm

wczorajszy mecz PUB Zaglebia 15 : 7 archiwum Y.
Royal_yf

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice