O KIM MOWA??? BO NIE WIEM.bankier napisał(a): dyktatorem
8)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Diouf39 napisał(a):Jeśli i ja mogę sie wypowiedzieć , to gra w hali na Niwce jest idealna ale tylko dla 4 graczy z pola plus bramkarz. Wydaje mi się, że inne rozwiązanie byłoby błędem bo się tam pozabijamy. Co do meczu z PK to rzeczywiście byli lepiej zgrani i I połowe mieli extra. Wynik 4:4 jest sprawiedliwy, a na rewanż przyjdzie nam poczekać tydzień.
Dzięki dla wszystkich za miłe spędzenie niedzielnego popołudnia.
warchlak napisał(a):oczywiscie gra po 4 bedzie najlepszym rozwiazaniem.pk nie bądzcie tacy pewnie zwyciestwa nad nami bo my jeszzce nie odkrylismy swoich prawdziwych umiejetnoiści.wiec mozę byc różnie :!: yf są rzeczywiście poza zasiegiem(u nas w grupie)a pub jest wielka niewiadomą.moze ktoś napisze kto gra w drużynie pubu :?: z góry dzieki
_sZaDi_ napisał(a):syn naszego trenera tez jest pilkarzem;]
heh a co do ilosci to wiadome 4 w polu + bramkarz;] ja jestem z Niwki i chyba wiem dobrze,w przeciwnym razie bedzie lipsztyk z deka,a tak by byly dwa sklady w jedenj druzynie,a teraz z innej beczki
do organizatorow;]!!- przygotowaliscie jakies naglosnienie?? czy cos w tym stylu..z tego co wiem tam chyba nie maja sprzetu wiec trza swoj..jakis piecyk mikrofon cos zeby zapodawac muze (na hali jest gniazdko:P) i oczywiscie dobra muzyke;] np. HorrrrorrrrShoooow i bedzie wypasnie,odpiszcie co tam..w tym kierunku,pozdro
_sZaDi_ napisał(a):syn naszego trenera tez jest pilkarzem;]
heh a co do ilosci to wiadome 4 w polu + bramkarz;] ja jestem z Niwki i chyba wiem dobrze,w przeciwnym razie bedzie lipsztyk z deka,a tak by byly dwa sklady w jedenj druzynie,a teraz z innej beczki
do organizatorow;]!!- przygotowaliscie jakies naglosnienie?? czy cos w tym stylu..z tego co wiem tam chyba nie maja sprzetu wiec trza swoj..jakis piecyk mikrofon cos zeby zapodawac muze (na hali jest gniazdko:P) i oczywiscie dobra muzyke;] np. HorrrrorrrrShoooow i bedzie wypasnie,odpiszcie co tam..w tym kierunku,pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników