Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
_sZaDi_ napisał(a):sława!
ja juz wiem czemu ludzie nie chodza w Sosnowcu na stadion w szalach,wiekszosc uwaza sie za chuliganow i wstydzi sie tego...itd. weszla teraz moda na co innego itd. zygac sie chce od tego wszystiego co sie widzi;] jestem w szoku gdy widze kolege A z zagorza ma 16 lat i chuste,buja sie i kozaczy,heh a krzykne i go nie ma;]] brac szukac,kupywac u DARKA szale i na mecz!
_sZaDi_ napisał(a):sława!
ja juz wiem czemu ludzie nie chodza w Sosnowcu na stadion w szalach,wiekszosc uwaza sie za chuliganow i wstydzi sie tego...itd. weszla teraz moda na co innego itd. zygac sie chce od tego wszystiego co sie widzi;] jestem w szoku gdy widze kolege A z zagorza ma 16 lat i chuste,buja sie i kozaczy,heh a krzykne i go nie ma;]] brac szukac,kupywac u DARKA szale i na mecz!
Anonymous napisał(a):dziwne sprawa... ja tez sobie nie wyobrazam isc na mecz bez szala czy jakis barw...
a do tego przewaznie mam dwa :P
jeden ktory jest zawsze i ktory mam od hmmm 1 klasy podstawowki bo sobie na bal sylwestrowy zarzyczylem ze chce byc przebrany za legioniste :D
a drugi to na zmiane: pogon, zaglebie, legia z den haagiem i ostatnio tez olimpia :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników