SZALE

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

SZALE

Postprzez krzywy 2003-03-14, 11:59 am

elo ! mysle ze sporo osob ogladalo wczorajszy mecz ... wszyscy musza przyznac iz odspiewany hymn celticu przy trybunach "pokrytych" szalami dal super efekt ! tymczasem chyba kazdy z sosnowieckich kibicow zauwazyl iz na mecze Zaglebia coraz mniej osob nosi szale :!: mysle ze pora skonczyc z tym :!: dobrze zeby przed pierwszym meczem z MK kazdy poszukal w domu szala , napewno kazdy gdzies go ma ! niewstydzmy sie naszych barw , niech stadion ludowy bedzie jak najbardziej kolorowy :!: pozdro
krzywy

Szale

Postprzez Krzyś_Centrum 2003-03-14, 4:18 pm

Co racja to racja!!!
Krzyś_Centrum

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-14, 4:22 pm

sława!
ja juz wiem czemu ludzie nie chodza w Sosnowcu na stadion w szalach,wiekszosc uwaza sie za chuliganow i wstydzi sie tego...itd. weszla teraz moda na co innego itd. zygac sie chce od tego wszystiego co sie widzi;] jestem w szoku gdy widze kolege A z zagorza ma 16 lat i chuste,buja sie i kozaczy,heh a krzykne i go nie ma;]] brac szukac,kupywac u DARKA szale i na mecz!
_sZaDi_

Postprzez malpa 2003-03-14, 7:15 pm

_sZaDi_ napisał(a):sława!
ja juz wiem czemu ludzie nie chodza w Sosnowcu na stadion w szalach,wiekszosc uwaza sie za chuliganow i wstydzi sie tego...itd. weszla teraz moda na co innego itd. zygac sie chce od tego wszystiego co sie widzi;] jestem w szoku gdy widze kolege A z zagorza ma 16 lat i chuste,buja sie i kozaczy,heh a krzykne i go nie ma;]] brac szukac,kupywac u DARKA szale i na mecz!

ty nie badz taki kozak szadi krzykniesz i go niema myslal by kto ze taki chuligan z ciebie a co do szli to sam najpierw zacznij nosic a pozniej innych pouczaj
malpa

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-14, 9:16 pm

malpa wyluzuj juz..pewnie kojarzysz tego zioma "A" nie bede wymienial jego ksywy bo go zal,ale tak jest ze c*** jak c*** ale sie buja,a co do mne na meczach mam szal,z tym ze nie zawsze,a co do ciebie gosciu ujawnij sie wreszcie kim jestes,znasz mnie ? napisz kim jetses a nie rob sopek..
_sZaDi_

Postprzez Tomaszek 2003-03-14, 11:07 pm

JA POPIERAM SZADIEGO.MNIE WKURWIAJA TACY KOLESIE KTÓRZY SIE BUJAJA W BARWACH PO SOSNOWCU A NA LUDOWYM SA RAZ NA RUSKI ROK JAK KTOS PRZYJEDZIE CIEKAWY I WIELKI KOZAK Z NIEGO NA ILU ON TO MECZACH NIE BYŁ I JAKI KIBIC Z NIEGO TO NIE JEST.TACY LUDZIE SA CHUJOWI I GÓWNO POJECIA MAJA TYLKO KOZACZA.JEBAC KOZAKÓW!!!!!!!!!!!POZDRO
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Kamilsts 2003-03-14, 11:19 pm

Zgadzam się trzeba nosić barwy !!!
Ja nie miałem szala chyba raz na meczu.Bo mi Mamusia go wyprała i był bardzo mokry :-)
Można wybaczyć nie noszenia barw pewnej grupie osób.Ale reszta powinna je nosić ! No chyba że u Nas ruch chuligański rzeczywiście jest tak ogromny że 3/4 to oni na meczu :oops:
Kamilsts

Postprzez Santi 2003-03-15, 12:33 am

niestety nie tylko u Was jest problem z noszeniem barw... mowi sie ze chuligani chodza bez barw a jak przyjdzie co do czego to polowa osob mowi ze nie jest chuliganem....
Santi

Postprzez amstat 2003-03-15, 2:54 pm

A ja chodze w szliku :)
amstat
Fanatyk

Postprzez Puzon 2003-03-15, 5:34 pm

Ale ty nie jestes chuliganem :D
Puzon
Adventure Group

Postprzez Monti 2003-03-15, 10:17 pm

Na Ludowym bywam od około 20 lat . Nigdy nie miałem szala . Ale skoro tak sprawe stawiacie to może na stare lata trzeba sobie zafundować ? :?
Monti
Moderator

Postprzez Małolat_ultLEGIAras 2003-03-15, 10:48 pm

_sZaDi_ napisał(a):sława!

Ja osobiscie nie wyobrazam sobie pojscia na mecz bez szaliczka, nie rozumiem pojęcia "Chuligani bez szali" , jak np. na zadymie meczowej chuligani mają się rozpoznac kto jest kto? Hehe
Pozdrawiam
Małolat_ultLEGIAras

Postprzez LEGIONISTA 2003-05-25, 10:30 pm

gdzie mozna kupic wasze szale ? kupił bym sobie
LEGIONISTA

Postprzez Gość 2003-05-25, 10:35 pm

dziwne sprawa... ja tez sobie nie wyobrazam isc na mecz bez szala czy jakis barw...
a do tego przewaznie mam dwa :P
jeden ktory jest zawsze i ktory mam od hmmm 1 klasy podstawowki bo sobie na bal sylwestrowy zarzyczylem ze chce byc przebrany za legioniste :D
a drugi to na zmiane: pogon, zaglebie, legia z den haagiem i ostatnio tez olimpia :D
Gość

Postprzez szczepan(L) 2003-05-25, 10:56 pm

Anonymous napisał(a):dziwne sprawa... ja tez sobie nie wyobrazam isc na mecz bez szala czy jakis barw...
a do tego przewaznie mam dwa :P
jeden ktory jest zawsze i ktory mam od hmmm 1 klasy podstawowki bo sobie na bal sylwestrowy zarzyczylem ze chce byc przebrany za legioniste :D
a drugi to na zmiane: pogon, zaglebie, legia z den haagiem i ostatnio tez olimpia :D

lol zapomnialem sie zalogowac :P
szczepan(L)

Następna strona

Powrót do Kibice