Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez CZaRnYY 2003-12-22, 3:09 pm

No Dorjan to jest super hala :)
Fajny parkiecik, miejsca na publiczność powinno starczyć...

Kiedyś (2 lata temu) odbywały się tam mistrzostwa Sosnowca w halówce szkół średnich, więc chyba z takim turniejem kibiców też by nie było problemu...

Tyle, że nie wiem ile za wynajęcie się płaci :-/
CZaRnYY

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-12-22, 3:14 pm

Ja sie pytam o hale na Niwce bo to jak wyglada hala na Dorjanie to ja wiem czest tam grywalem. Wiec prosze o odpopwiedz kogos kto gral niedawno na Niwce.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Tomaszek 2003-12-22, 4:14 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):Ja sie pytam o hale na Niwce bo to jak wyglada hala na Dorjanie to ja wiem czest tam grywalem. Wiec prosze o odpopwiedz kogos kto gral niedawno na Niwce.

hm... moge isc sie spytac ile kosztuje wynajecie hali,
chyba aż taka zła niejest skoro Zagłębie w zimie tam trenuje 8)
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez CharoN^ 2003-12-22, 6:28 pm

Jeśli chodzi o hale na Niwce to jest całkiem spoko. Mój rocznik trampkarzy 1990 Zagłębia grywa tam różne turnieje węwnętrzne z Niwką, Czeladzią i Czarnymi. Ostatnio mieliśmy tam mini-turniej i hala jest w dobrym stanie. Trzeciego stycznia także będziemy uczestniczyć tam w podobnym mini-turnieju. Jeśli zdecydujecie się na organizacje w tej hali to mam jedną uwage, jest tam strasznie zimno ... :lol:
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez piknik fans 2003-12-22, 6:51 pm

hala na niwce spoko :shock: niewiem jak Charon możesz takie rzeczy pisać...rok temu w zime grałem tam co tydzień i w pełni zgadzam się z tym co napisał Kamil z jednym wyjątkiem...tam nie jest zimno..tam jest baaardzo zimno :!: drużyny które nie będą grały będą musiały się chyba ubierać żeby czekać na swoje mecze :)
piknik fans

Postprzez CharoN^ 2003-12-22, 6:58 pm

"Hala na Niwce spoko" ---> głównie chodzi mi tu o parkiet tej hali. Może jest stary i w nie za dobrym stanie, ale przynajmniej na nim się nie ślizga :wink:. Normalnie mamy treningi na hali w liceum Staszica. wg. mnie tam parkiet, choć lepiej utrzymany, jest bardziej śliski. W sali jest zimno, nawet bardzo, ale przy odpowiednim "sprzęcie :lol:" powinniście się rozgrzać.

Pozdro
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-12-22, 8:06 pm

czy wy umiecie czytać . czy ja wam karze chodzi c i sie pytać ile kosztuje wynajęcie hali albo cos podobnego. Nie. Pytalem tylko czy sie nadaje do gry i nic wiecej. Wiec chlopaki gdybym potrzebowal waszej pomocy w tej materii to bym poprosil.
Na drugi raz prosze tylko o rzeczowe odpowiedzi i nic wiecej nie potrzebuej do szczescia bo nigdy na tej hali nie bylem i nie widzialem jak ona wyglada i czy sie nadaje do gry.
Widze po postach ze tak i dziekuje.
Co do turneiju wiadomosc o nim zostanie umieszczona jutro a najpozniej w wigilie na forum - taki prezent swiateczny od AG.

Ps Charon niestety musze ci zakomunikowac ze nie zagrasz w turnieju. Trzeba spelnic pewne warunki o ktorych bedzie mowa pozniej. Wiec narazie i czekajcie na wiesci.
Adventure Group

Postprzez CharoN^ 2003-12-22, 8:22 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):Ps Charon niestety musze ci zakomunikowac ze nie zagrasz w turnieju. Trzeba spelnic pewne warunki o ktorych bedzie mowa pozniej. Wiec narazie i czekajcie na wiesci.

Spoko :wink:. Ja tylko prubowałem pomóc i napisałem coś w związku z tą halą, gdyż czasami ją odwiedzam. Już z góry życzę powodzenia wszystkim zespołom i oczywiście dobrej zabawy :P.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-12-22, 8:24 pm

CharoN^ napisał(a):
Sosnowiecka część AG napisał(a):Ps Charon niestety musze ci zakomunikowac ze nie zagrasz w turnieju. Trzeba spelnic pewne warunki o ktorych bedzie mowa pozniej. Wiec narazie i czekajcie na wiesci.

Spoko :wink:. Ja tylko prubowałem pomóc i napisałem coś w związku z tą halą, gdyż czasami ją odwiedzam. Już z góry życzę powodzenia wszystkim zespołom i oczywiście dobrej zabawy :P.

Ale nie martw sie bedziesz mogl przyjsc obejrzec.
Adventure Group

Postprzez CharoN^ 2003-12-22, 8:31 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):
CharoN^ napisał(a):

Ale nie martw sie bedziesz mogl przyjsc obejrzec.

Przyszedłbym napewno jeśli mój tatuś Diouf będzie występował w drużynie Pikników :wink:. Oczywiście ważny jest dla mnie termin (żeby nie wyskoczył mi jakiś turniej).
CharoN^
Zagłębiak

Hala na Niwce

Postprzez Pawel K 2003-12-22, 8:52 pm

Chociaż odpowiedź Sosnowiecka Część AG już uzyskał to jednak dodam kilka rzeczy.
Grywam na hali na Niwce regularnie co tydzień i oto moje spostrzeżenia:
1. Parkiet jest lekko ruchomy, w niektórych miejscach posklejany taśmą klejącą :shock: ale rzeczywiście nie jest śliski i nie mozna narzekać, że się nie nadaje do gry.
2. Odległości pomiędzy liniami bocznymi i barierkami to zaledwie kilkanaście centymetrów, tak więc rozpędzony gracz napewno nie zdąży wyhamować i czeka go przykre zderzenie, niekiedy nawet jakieś uszkodzenie ciała.
3. Oświetlenie wcale nie jest takie słabe, po prostu trzeba włączyć wszystkie rzędy lamp i jest bardzo jasno. Co prawda włączniki światła pochodzą chyba ze średniowiecza i trzeba umiejętnie je włączać, ale to już mały problem
4. Temperatura w zimie jest rzeczywiście niska, a nawet bardzo niska. :? I to jest chyba jedyny mankament tej hali. Chociaż zdarzają się wyjątki (około jeden na pięć razy) że jest nagrzane w szatniach i chociaż trochę na hali, bo woda pod prysznicami zawsze odkąd pamiętam była gorąca.

Ogólna ocena hali: na czwórkę, turniej piłki halowej może się tam z powodzeniem odbyć.
P.S. Cena wynajęcia hali rzeczywiście 50 zł/godzinę
Pawel K

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-12-24, 12:31 am

KOMUNIKAT:

Turniej napewno sie odbędzie. Termin rozegrania turnieju to pierwsza lub druga niedziela lutego. ( nie podaje narazie dokladnej daty bo jest to w fazie ustalania )
Miejsce w ktorym sie odbedzie turniej to albo Hala na Zagorzu albo Hala na Niwce ( niestety Zeromski odpadl bo nie maja wolnych terminow az do marca ).

Co do zgloszen druzyn do turnieju to w najblizszym czasie pojawi sie informacja jak i do kiedy trzeba zglaszac druzyny. ( jak juz wiecie ekipy dzialajace na Zaglebiu maja start zapewniony o ile sie zglosza. Co do innych ekip to pierszenstwo beda mialy ekipy z Bedzina, Dabrowy Gorniczej bo jako organizatorzy uznalismy ze im sie nalezy ).
Zespoly moga skaldac sie od 8 do 10 zawodnikow. Nalezy wyznaczyc kapitana z ktorym bedzie sie mozna kontaktowac. W turnieju bedzie moglo wziasc 10 druzyn - wiec liczba miejsc ograniczona. Jest takze regulamin turnieju na ktory uczestnicy musza sie zgodzic. Bedzie sie mozna z nim zapoznac po zgloszeniu druzyny. Wpisowe od druzyny bedzie wynosic od 80 do 100 zl - kwota zostanie podana pozniej.

Prosze nie nadsylac narazie zgloszen ani nie zadawac pytan dopoki nie zamieszcze nastepnej informacji a bedzie to przed 1 stycznia 2004.

Zapewniam ze turniej sie odbedzie i beda ciekawe nagrody oraz goscie. Pomyslcie juz nad druzynami i w odpowiednim czasie nadeslijcie zgloszenia.

Wesolych swiat zycze wszystkim kibicom Zagłębia, Legii i BKS-u.
Adventure Group

Postprzez PawełK 2003-12-24, 12:56 am

Wiec jak wcześniej - Środula sie zgłasza
PawełK
pyszałek

Postprzez WOJTEK 2003-12-24, 1:04 am

PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):Wiec jak wcześniej - Środula sie zgłasza
NIE ZAUWAŻYŁEŚ ,ŻE NIE MOŻNA JESZCZE ZGŁASZAĆ DRUŻYN???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez amstat 2003-12-24, 8:53 am

Hoolturalni Kibice sie nie zglaszaja .... 8)
amstat
Fanatyk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice