Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Sosnowiecka część AG napisał(a):Ja sie pytam o hale na Niwce bo to jak wyglada hala na Dorjanie to ja wiem czest tam grywalem. Wiec prosze o odpopwiedz kogos kto gral niedawno na Niwce.
Sosnowiecka część AG napisał(a):Ps Charon niestety musze ci zakomunikowac ze nie zagrasz w turnieju. Trzeba spelnic pewne warunki o ktorych bedzie mowa pozniej. Wiec narazie i czekajcie na wiesci.
CharoN^ napisał(a):Sosnowiecka część AG napisał(a):Ps Charon niestety musze ci zakomunikowac ze nie zagrasz w turnieju. Trzeba spelnic pewne warunki o ktorych bedzie mowa pozniej. Wiec narazie i czekajcie na wiesci.
Spoko :wink:. Ja tylko prubowałem pomóc i napisałem coś w związku z tą halą, gdyż czasami ją odwiedzam. Już z góry życzę powodzenia wszystkim zespołom i oczywiście dobrej zabawy :P.
Sosnowiecka część AG napisał(a):CharoN^ napisał(a):Sosnowiecka część AG napisał(a):Ps Charon niestety musze ci zakomunikowac ze nie zagrasz w turnieju. Trzeba spelnic pewne warunki o ktorych bedzie mowa pozniej. Wiec narazie i czekajcie na wiesci.
Spoko :wink:. Ja tylko prubowałem pomóc i napisałem coś w związku z tą halą, gdyż czasami ją odwiedzam. Już z góry życzę powodzenia wszystkim zespołom i oczywiście dobrej zabawy :P.
Ale nie martw sie bedziesz mogl przyjsc obejrzec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników