Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):W sytuacji gdy dany klub opiera się na kasie Miasta a idą wybory samorządowe to nie ma lepszego argumentu jak awans sportowy dla takiego kandydata na reelekcję jak Chęciński, który w kampanii może powiedzieć: warto było. Dwa, w sytuacji gdy chce się budować nowy stadion za grubą kasę z miejskich pieniędzy, to gra w najwyższej klasie rozgrywkowej zawsze będzie jednym z podstawowych "za" budową.
T_misiek napisał(a):Cygany według mnie wygrają zarówno z Podbeskidziem jak i Ruchem i dopiero mecz z Tychami pokaże czy chcą awansu.
Blajpios napisał(a):awans będzie naprawdę, gdy pojawi się zarządzanie z wizją, ludzie mający zdolności do wytworzenia tej wizji i zrealizowania, w sposób dobrej logiki
August napisał(a):Blajpios napisał(a):awans będzie naprawdę, gdy pojawi się zarządzanie z wizją, ludzie mający zdolności do wytworzenia tej wizji i zrealizowania, w sposób dobrej logiki
Starałem się swoją wypowiedź jak najbardziej uogólnić wskazując czynniki, które mogą w tej chwili określać cel postawiony w klubie i w Mieście . Jakkolwiek napisałem wcześniej, że nam kibicom nie ma co w tej chwili wybiegać w przyszłość. Na razie liczy się dzisiejszy mecz i - mam nadzieję - piłkarskie święto na Ludowym w kontekście wygranej Zagłębia
Blajpios napisał(a):przecież ja absolutnie w konwencji żadnej kontry czy korekty nawet nie umieszczałem mojej wypowiedzi - jeżeli już, to raczej jako dopowiedzenie różnych istotnych w tej chwili czynników
Blajpios napisał(a):Po tym, co było ostatnio - w kilku ostatnich meczach, w Głogowie szczególnie i to zwłaszcza w II połowie, gdzie naprawdę i walczyli i mądrze to robili: to życzyłbym im tego sukcesu dzisiejszego, przy tej mobilizacji publiczności, tej akcji z zaproszeniem kibiców przez piłkarzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników