ostatnio byłem w Będziniu i oddano mi bez walki 4 szale Zagłębia --------------------gościnne te Zagłębie ----------------------chciałem tu na forum wam osobiście podziękować --
TYLKO POLONIA B :twisted: :twisted:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
POLONISTA napisał(a):ostatnio byłem w Będziniu i oddano mi bez walki 4 szale Zagłębia --------------------gościnne te Zagłębie ----------------------chciałem tu na forum wam osobiście podziękować --
POLONISTA napisał(a):ostatnio byłem w Będziniu i oddano mi bez walki 4 szale Zagłębia --------------------gościnne te Zagłębie ----------------------chciałem tu na forum wam osobiście podziękować --
BKS napisał(a):To jest myśl z tymi szalikami!
Unas w Bielsku tego troche mamy moge pogadac z chłopakami na ten temat bo mamy troche szali TS PODBESKIDZIE i inne a taki dywan czy co to ma byc to jest nie zly pomysl.
Jak co to piszcie domnie jak mam wyslac wrazie czego te szale ....
2788543
Anonymous napisał(a):ja sie z tym zgadzam wisla krakuw miala pakt jestem kibicem wiselki ale szanuje zaglebieb i legie nienawidze lodzi i poznania ps slas jeszcze powalczy ale zaglebie jest oki
Carlos2503 napisał(a):no i jak idzie zbiroka tych szalikow ??? mam w domu pare to moge przyniesc do sklepu kibica . spoko by bylo jak by te szale byly na 2 lige juz gotowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników