Zbiórka Skrojonych Szalików ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez POLONISTA 2003-11-20, 9:17 pm

ostatnio byłem w Będziniu i oddano mi bez walki 4 szale Zagłębia --------------------gościnne te Zagłębie ----------------------chciałem tu na forum wam osobiście podziękować --

TYLKO POLONIA B :twisted: :twisted:
POLONISTA

Postprzez WOJTEK 2003-11-20, 9:22 pm

W BEDZINIU...
NAWET JEŚLI TO PRAWDA,TO PEWNIE DZIECI Z PODSTAWÓWKI OKRADAŁEŚ.
'POKAŻCIE KIBICA..."
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez PRZEMEK1 2003-11-20, 9:39 pm

Te Polo(ona)nista...w Będziniu...mówisz w dupie a nie w dupiu.
PRZEMEK1

Postprzez CharoN^ 2003-11-20, 9:50 pm

POLONISTA napisał(a):ostatnio byłem w Będziniu i oddano mi bez walki 4 szale Zagłębia --------------------gościnne te Zagłębie ----------------------chciałem tu na forum wam osobiście podziękować --

Tak mnie wkurzają te puste wypowiedzi idiotów (podobnych do ciebie) że aż szkoda się wypowiadać, lecz napiszę to co myslę. Jeśli kozactwo nie zna granic, i wszyscy jesteście tacy wielcy, to ja proponuje ustawkę (w której chętnie bym uczestniczył jako młody wojownik). :twisted:. Następnym razem proponuje nic nie pisać na tym forum, a jeśli już będziesz musiał coś napisać to pomyśl najpierw, bo to nie boli aż tak bardzo.

Pozdrawiam normalnych kibiców :?
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez ..::LEX::.. 2003-11-21, 9:53 pm

POLONISTA napisał(a):ostatnio byłem w Będziniu i oddano mi bez walki 4 szale Zagłębia --------------------gościnne te Zagłębie ----------------------chciałem tu na forum wam osobiście podziękować --

taaaa a ja widzialem w ''Ogniem i mieczem'' jak koles sciol 3 glowy naraz jedym ruchem miecza moze to tez ty byles :)
..::LEX::..

Postprzez BKS 2003-11-23, 10:58 am

To jest myśl z tymi szalikami!
Unas w Bielsku tego troche mamy moge pogadac z chłopakami na ten temat bo mamy troche szali TS PODBESKIDZIE i inne a taki dywan czy co to ma byc to jest nie zly pomysl.
Jak co to piszcie domnie jak mam wyslac wrazie czego te szale ....
2788543
BKS

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-23, 11:15 am

BKS napisał(a):To jest myśl z tymi szalikami!
Unas w Bielsku tego troche mamy moge pogadac z chłopakami na ten temat bo mamy troche szali TS PODBESKIDZIE i inne a taki dywan czy co to ma byc to jest nie zly pomysl.
Jak co to piszcie domnie jak mam wyslac wrazie czego te szale ....
2788543

Za rok przyjedziemy na podbeskidzie to bedzie mozna wywiesic te szale podbedkidzia :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Alexander de Large 2003-11-24, 2:40 am

Przejebany ten koleś z Polonii ; )))

gościu czy czasem nie ciebie goniłem jak wracaliśmy z Zielonej G.? Miałeś może granatową kurtkę z dużym napisem AAC na plecach /Adidas Athletic Club bodajze/, dziwne że uciekałeś, większy ode mnie, 100 kg żywej masy i to tak spierdalało że nie mogłem k***a dorwać dziada. I to ja- co śmigam sobie wieczorami na kondyche i jestem dużo szczuplejszy od Wrzechwiedzącego Pana Polonisty.

Pośród wszystkich hoolies w Polsce ćwiczących sporty walki i cisnących na siłowni ponad wszystkich wybijają się jedni - długodystansowcy z Polonii Bytom.
[skasowałem część postu w dniu 31 maj 04, tak jakos bo stwierdzilem ze za bardzo zwyzywałem a to nie oto chodziło :D]
Powiedzcie sobie: "spójrzmy śmieci w oczy" Zróbcie sobie ustawkę z Radzionkowem. Zapewniam, z nimi macie szanse. Ale pamiętajcie o kosach, żebyście czasem od nich nie dostali po pyskach.

Z tego co widzę to nie ma w Polsce większych frajerów niż wy.
Nawet ten cały wasz liżodupczyński Piast jest bystrzejszy i mądrzejszy od was.
Szacunek Amica & Groclin!

Pokaż kurwo jak się boisz - zesraj się!

PS. Sorry ze odbiegłem od tematu. Pozdro dla kumatych.

Z O S T A W _ K I B I C A, C O _ Z E S R A Ł _ S I Ę _ W _ M I L O W I C A C H !!!
Ostatnio edytowano 2004-05-31, 1:54 pm przez Alexander de Large, łącznie edytowano 2 razy
Alexander de Large

Postprzez HOLIGANNSS 2003-11-27, 9:34 pm

suchajcie kibice Zagłębia , nie odpowiadajcie na takie opinie [POLONISTA]
to pewnie jakiś dzieciak ------------, a drugie przestancie z tymi ustawkami -------------------------------------------------------------------------------HOOLIGANS -----------------------
HOLIGANNSS

Postprzez amstat 2003-11-28, 8:46 am

:shock:
amstat
Fanatyk

Postprzez Mapet 2003-11-30, 5:22 pm

Skrojony na meczu ,pod blokiem czy w piaskownicy niee wazne jest zdobyczny i tyle.Panie "Zyga" nie rob obciachu w necie i przestan sie napinac.Pozdrawiam
Był Będzie Jest TYSKI GKS
Mapet

Postprzez Hudy 2003-12-04, 5:15 pm

Anonymous napisał(a):ja sie z tym zgadzam wisla krakuw miala pakt jestem kibicem wiselki ale szanuje zaglebieb i legie nienawidze lodzi i poznania ps slas jeszcze powalczy ale zaglebie jest oki

No coz za wspaniala polszczyzna :!: :?: :twisted:
J***c wisle i policje ZAGLEBIE!!
LEGIA only CWKS
Hudy

Postprzez Carlos 2004-06-22, 9:56 pm

no i jak idzie zbiroka tych szalikow ??? mam w domu pare to moge przyniesc do sklepu kibica . spoko by bylo jak by te szale byly na 2 lige juz gotowe
Carlos

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-06-23, 2:15 pm

Carlos2503 napisał(a):no i jak idzie zbiroka tych szalikow ??? mam w domu pare to moge przyniesc do sklepu kibica . spoko by bylo jak by te szale byly na 2 lige juz gotowe

Szale sa juz gotowe dawno :) Sporo ich jest czekaja tylko na odpowiedni mecz i Ognista Brygada sie nimi zajmie :) Mumin juz sie nie moze doczekac :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Franz 2004-06-23, 6:58 pm

A można wiedziec ile jest tych szali mniej więcej :?: 8)
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice