Anakin napisał(a):Kolego Blajpios, jakby bardziej czytelnie proszę . Bo ja to powyżej czytam i nic a nic nie rozumiem.
Niestety, ale ja również

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Anakin napisał(a):Kolego Blajpios, jakby bardziej czytelnie proszę . Bo ja to powyżej czytam i nic a nic nie rozumiem.
django napisał(a):Kolego Blajpios, ja tylko poszedłem drogą naszego umiłowanego prezydenta Arkadiusza. Przecież w sosnowieckiej RM mamy nieoficjalną co prawda, ale koalicję PO-PiS. Jak Arkadiusz może się bratać z posłanką Malik, to i ja mogę zacytować Mohera
Adam1906 napisał(a):Niestety, ale ja równieżWracając do tematu: wpis kolegi django jest świetny jeżeli chodzi o styl, widać że jest zawodowcem w tej kwestii
Natomiast jeżeli chodzi o wskazane przez django powiązania biznesmena Kozielskiego z naszym klubem (Prezesem) to jest to mega śmierdząca sprawa. I jak zwykle widzą to wszyscy oprócz właściciela Zagłębia, czyli miasta Sosnowiec, czyli Arkadiusza Chęcińskiego
Blajpios napisał(a):. Napisałem też, że Kol. django nie oznaczył cytowanego tekstu znakiem cytowania tekstu bądź dlatego, że ma taki zwyczaj, bądź z innych racji.
Blajpios napisał(a):Człowiek się ucieszy, gdy nabierze pewności, że jest tak, iż p. Chęciński tego nie widzi. Bo gdyby widział, gdyby wiedział... Przecież byłoby jeszcze dużo smutniej.
django napisał(a):Blajpios napisał(a):. Napisałem też, że Kol. django nie oznaczył cytowanego tekstu znakiem cytowania tekstu bądź dlatego, że ma taki zwyczaj, bądź z innych racji.
Przecież dałem pod cytatem link, więc wiadomo, że nie jest to mój wpis, tylko właśnie cytat.
django napisał(a):django napisał(a):Blajpios napisał(a):Człowiek się ucieszy, gdy nabierze pewności, że jest tak, iż p. Chęciński tego nie widzi. Bo gdyby widział, gdyby wiedział... Przecież byłoby jeszcze dużo smutniej.
Oczywiście, że widzi i wie. Nie spadł tu z kosmosu i zna realia, a nawet sam je tworzy. Przecież sam był zimą z gospodarską wizytą na zgrupowaniu Zagłębia u Kozielskiego. Nie mówiąc już o tym, że na zgrupowania jeździ jego syn, który gra w akademii.
django napisał(a):Nie spadł tu z kosmosu i zna realia, a nawet sam je tworzy. Przecież sam był zimą z gospodarską wizytą na zgrupowaniu Zagłębia u Kozielskiego. Nie mówiąc już o tym, że na zgrupowania jeździ jego syn, który gra w akademii.
Anakin napisał(a): Nie można wykluczyć, że Prezesowi i całemu układowi związanemu z klubem nie zależy na znalezieniu sponsorów czy też inwestora. A nuż taki chciałby w zamian za kasę obsadzić przynajmniej częściowo zarząd swoimi ludźmi
django napisał(a):Jak wieść niesie w klubie zostało ostatnio zatrudnionych kilka osób o, nazwijmy to, nie do końca jasnych kompetencjach.
Anakin napisał(a):A ilu ich zatrudnionoCzyżby byli to fachowcy od bliżej nieokreślonych spraw administracyjnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack