django napisał(a):Kraków i Warszawa to niestety inna liga niż Sosnowiec. Mówiąc wprost - oni mogą sobie pozwolić na więcej.
No tak ,a Dąbrowa Górnicza i inne miasta zagłębiowskie to też inna liga

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Kraków i Warszawa to niestety inna liga niż Sosnowiec. Mówiąc wprost - oni mogą sobie pozwolić na więcej.
novack napisał(a): Zatem nie można udawać, że pragnie sie sukcesów Zagłebia i jednocześnie byc przeciwko budowie stadionu.
RUDI napisał(a): No tak ,a Dąbrowa Górnicza i inne miasta zagłębiowskie to też inna liga
django napisał(a):Dąbrowa to inna liga
RUDI napisał(a):django napisał(a):Kraków i Warszawa to niestety inna liga niż Sosnowiec. Mówiąc wprost - oni mogą sobie pozwolić na więcej.
No tak ,a Dąbrowa Górnicza i inne miasta zagłębiowskie to też inna liga
RUDI napisał(a):django napisał(a):Dąbrowa to inna liga
Budżet ,deficyt,przychody mają zajebiście lepsze od Sosnowca ,aż dziwne że nie mogą sobie poradzić z funkcjonowaniem jedynego szpitala w mieście .
Adam1906 napisał(a):Powtórzę: oddaj głos na nie.
lesław1 napisał(a):3 płaczków dalej płacze na forum LOL
novack napisał(a): a i o sponsorach mozna zapomnieć, czyli zostajemy na garnuszku miasta po wsze czasy, lub aż skończy się cierpliwośc UM.
Mam nadzieje ze wraz z nowym stadionem cos sie zmieni i ze dorobimy sie frekwencji minimalnej na poziomie 6-8 tys
werty2 napisał(a):Co do budowy stadionu...
Kompletny brak przygotowania do konsultacji ze strony UM. Brak odpowiedzi na podstawowe pytania, brak kluczowych informacji to as w rękawie przeciwników budowy stadionu.
Jeśli chodzi o stare obiekty to zostają, dla mnie dziwna decyzja zwłaszcza w kontekście informacji na ulotce traktującej o wysokich kosztach utrzymania obiektów, przecież te koszty nie spadną. Strzał w stopę jak nic...
bbartek napisał(a):Jestem zaskoczony tymi wątpliwościami ze strony sympatyków Zagłebia..., którzy równocześnie chca abyśmy awansowali do Ekstraklasy i grali w Pucharach ( finał PP z Legią).
Wszystkie te obiekty które wymienia Anakin to muzeum , nawet ,jeżeli dzisiaj spełniaja wymogi licencyjne.
Należy wykorzystać szanse i sprzyjający PR aby ten stadion+hala +lodowisko powstały bo jeżeli nie teraz to taki obiekt nie powstanie na przestrzeni nastepnych 50 lat.
Jeżeli my nie wesprzemy aktywnie tej inwestycji to kto
Osobny temat to marketing Klubu.. czytaj zwiekszenie frekwencji ...Pisałem na ten temat wielokrotnie i niestety i nie ma zdecydowanej poprawy. Sa małe kroczki, ale to nie działania w pełni profesjonalne.
Ja już zagłosowałem na TAK ( złożyłem deklaracje w UM) a TY
bbartek napisał(a):Jestem zaskoczony tymi wątpliwościami ze strony sympatyków Zagłebia..., którzy równocześnie chca abyśmy awansowali do Ekstraklasy i grali w Pucharach ( finał PP z Legią).
Wszystkie te obiekty które wymienia Anakin to muzeum , nawet ,jeżeli dzisiaj spełniaja wymogi licencyjne.
Należy wykorzystać szanse i sprzyjający PR aby ten stadion+hala +lodowisko powstały bo jeżeli nie teraz to taki obiekt nie powstanie na przestrzeni nastepnych 50 lat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników