Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Prezes jest w dobrych układach z nowym prezydentem, więc zostanie na stołku. Jeżeli w ogóle będą jakieś ruchy, to najwyżej poświęcą Smyłę, żeby uspokoić ludzi. Tylko czy Jaroszewski ma kompetencje, żeby wybrać dobrego trenera? Raczej będzie tak, że przyjdzie następny wuefista z aspiracjami, który będzie oczywiście potrzebował czasu i awansu w tym sezonie nie zrobi, ale w następnym to już na pewno celem będzie awans. I tak się to kręci, jak co sezon.
Ja też nie podejrzewam że Arkadio Morales zechce robić jakieś ruchy w klubie. Chyba że będzie miał bardziej ustosunkowanego brata po szalu partyjnym który będzie chciał się pobawić w menadżera piłkarskiego za publiczna kasę.
django napisał(a):Ja też nie podejrzewam że Arkadio Morales zechce robić jakieś ruchy w klubie. Chyba że będzie miał bardziej ustosunkowanego brata po szalu partyjnym który będzie chciał się pobawić w menadżera piłkarskiego za publiczna kasę.
Moim zdaniem realny jest scenariusz, że klubem tak naprawdę z tylnego siedzenia będzie rządził Chęciński.
Bizoniasty napisał(a):django napisał(a):Ja też nie podejrzewam że Arkadio Morales zechce robić jakieś ruchy w klubie. Chyba że będzie miał bardziej ustosunkowanego brata po szalu partyjnym który będzie chciał się pobawić w menadżera piłkarskiego za publiczna kasę.
Moim zdaniem realny jest scenariusz, że klubem tak naprawdę z tylnego siedzenia będzie rządził Chęciński.
Czyli będzie to samo co teraz, bo jakby miało wyjść z tego coś dobrego to napewno by nie chciał, żeby splendor spłynął na Jaroszewskiego
pyla napisał(a):Panowie mam prosbe napiszcie na forum dość obszernie co było na spotkaniu , bo nie kazdy może w nim uczestniczyć. Przecież nie zdradzicie tajemnicy państwowejTakich jak Ja jest dużo wiecej i napewno też chcą wiedzieć co się w naszym klubie dzieje. Tak prawde mówiąc to relacja ze spotkania powinna znależć sie na stronie ZAGŁĘBIA. Pozdrawiam
pyla napisał(a):Widze ze moje prośby psu na bude, czym Was tak prezio oczarował że nikt nie chce nawet paru słow napisać na temat spotkania - chyba że jeszcze trwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników