Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
CIEKAWE GDZIE JE SKROIŁEŚ? BO JA Z KOLEGAMI GANIAŁEM WASZYCH KIBOLI NA OSIEDLU "N" , KOŁO CENTURIONA,NASTĘPNY ODDAŁ W KLATCE NA NIEPODLEGŁOSCI ,KOLEJNY KOŁO JET-A ,OBOK HYPERNOWEJ.INNEMU SIĘ TO PRZYTRAFIŁO NA "B".POZDROWIENIA!zyga napisał(a):mam kilka szalików skrojonych ZAGĘBIA.co z nimi zrobić?myślę że najlepiej będzie jak je spalę.GKS TYCHY
ALE WAS CIĘŻKO DOPAŚC NA MECZU.A O SZAL MOZESZ ZAPYTAĆ SWOICH KOLEGÓW,A SZCZEGÓLNIE TEGO CO ODDAŁ SZALIK POD DRZWIAMI SWEGO DOMKU:)ZYGA napisał(a):TO,ZE JESTEŚ W TPOGRAFII TYCHÓW DOBRY NIE ZNACZY ŻE FAKTYCZNIE JE SKROIEŚ! CO Z CIEBIE ZA KIBIC SKORO FAKTYCZNIE ROBISZ TO NA MIEŚCIE , A NIE NA MECZACH, PEWNIE W KOMINIARCE,A SWÓJ SZAL MASZ ZAPEWNE SKRYTY GLEBOKO W MAJTKACH! NO CÓŻ TAK WIDOCZNIE ROBIĄ TO KIBICE ZAGĘBIA.POWINIENEŚ NAZWAĆ SIĘ ZLODZIEJEM A NIE KIBICEM.POZDRAWIAM
DOKŁADNIE.ALE FAJNIE ODDAWALI. :lol: :lol:Anonymous napisał(a):Wojtek,powinieneś pójść do młyna Tychów (koniecznie w szaliku Zagłębia) i kroić,bo inaczej to sie nie liczy. . . :shock: :))))))
Co za baran !
Mam pytanie,palicie je wszystkie razem,czy jakoś rozdzielacie ? ? ?
JASNE.6 LAT TEMU W 3 LIDZE :lol: :lol: A OPOWIESZ MOŻE JAK JECHALIŚCIE NA ŁKS W 2 LIDZE?marcin 1973 napisał(a):mam propozycje dla was , jak już kupiliście te szale to ich nie palcie .szkoda ich oddajcie kibicom Legi będą wam wdzięczni , i znów zdobędziecie ich przychylność aha-------------------------i jeszcze jedno ----------krąży plotka o was że jesteście cholerna wazelina -----------------------i że ponoć tak wchodzicie Legi do dupy że zaniedługo widać was nie będzie ------------ale ja w to nie wierze ------------------------------------a ha i jeszcze jedno a ja pamiętam jak kibice GKS TYCHY gonili was po ludowym było to w 3 lidze z 6 lat temu ale nie wiem czy wy to pamiętacie bo pewnie większość z was pod szafe na stoiąco wchodziła ---------hahahahahah ja naprawde w to nie wierze ---ale smród tu --------hahahaha pozdrowienia ze stolicy polskiego hokeja-------------
marcin 1973 napisał(a):mam propozycje dla was , jak już kupiliście te szale to ich nie palcie .szkoda ich oddajcie kibicom Legi będą wam wdzięczni
a ja pamiętam jak kibice GKS TYCHY gonili was po ludowym było to w 3 lidze z 6 lat temu
pozdrowienia ze stolicy polskiego hokeja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników