Zbiórka Skrojonych Szalików ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez zyga 2003-10-15, 7:55 am

mam kilka szalików skrojonych ZAGĘBIA.co z nimi zrobić?myślę że najlepiej będzie jak je spalę.GKS TYCHY
zyga

Postprzez WOJTEK 2003-10-15, 7:58 am

zyga napisał(a):mam kilka szalików skrojonych ZAGĘBIA.co z nimi zrobić?myślę że najlepiej będzie jak je spalę.GKS TYCHY
CIEKAWE GDZIE JE SKROIŁEŚ? BO JA Z KOLEGAMI GANIAŁEM WASZYCH KIBOLI NA OSIEDLU "N" , KOŁO CENTURIONA,NASTĘPNY ODDAŁ W KLATCE NA NIEPODLEGŁOSCI ,KOLEJNY KOŁO JET-A ,OBOK HYPERNOWEJ.INNEMU SIĘ TO PRZYTRAFIŁO NA "B".POZDROWIENIA!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez ZYGA 2003-10-15, 8:18 am

TO,ZE JESTEŚ W TPOGRAFII TYCHÓW DOBRY NIE ZNACZY ŻE FAKTYCZNIE JE SKROIEŚ! CO Z CIEBIE ZA KIBIC SKORO FAKTYCZNIE ROBISZ TO NA MIEŚCIE , A NIE NA MECZACH, PEWNIE W KOMINIARCE,A SWÓJ SZAL MASZ ZAPEWNE SKRYTY GLEBOKO W MAJTKACH! NO CÓŻ TAK WIDOCZNIE ROBIĄ TO KIBICE ZAGĘBIA.POWINIENEŚ NAZWAĆ SIĘ ZLODZIEJEM A NIE KIBICEM.POZDRAWIAM
ZYGA

Postprzez fabian 2003-10-15, 8:22 am

Skoro zrobiles to na meczach w zadymie, to zaden z Ciebie kibic dbajacy o klub tylko bandyta.
fabian

Postprzez WOJTEK 2003-10-15, 9:35 am

ZYGA napisał(a):TO,ZE JESTEŚ W TPOGRAFII TYCHÓW DOBRY NIE ZNACZY ŻE FAKTYCZNIE JE SKROIEŚ! CO Z CIEBIE ZA KIBIC SKORO FAKTYCZNIE ROBISZ TO NA MIEŚCIE , A NIE NA MECZACH, PEWNIE W KOMINIARCE,A SWÓJ SZAL MASZ ZAPEWNE SKRYTY GLEBOKO W MAJTKACH! NO CÓŻ TAK WIDOCZNIE ROBIĄ TO KIBICE ZAGĘBIA.POWINIENEŚ NAZWAĆ SIĘ ZLODZIEJEM A NIE KIBICEM.POZDRAWIAM
ALE WAS CIĘŻKO DOPAŚC NA MECZU.A O SZAL MOZESZ ZAPYTAĆ SWOICH KOLEGÓW,A SZCZEGÓLNIE TEGO CO ODDAŁ SZALIK POD DRZWIAMI SWEGO DOMKU:)
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez _sZaDi_ 2003-10-23, 3:25 pm

ile jest tych szali juz? slyszalem ze chlopaki z niwki ostatnio dorzucili z 40 sztuk...hmm odpiszcie
_sZaDi_

Postprzez Gość 2003-11-02, 4:30 pm

Wojtek,powinieneś pójść do młyna Tychów (koniecznie w szaliku Zagłębia) i kroić,bo inaczej to sie nie liczy. . . :shock: :))))))
Co za baran !
Mam pytanie,palicie je wszystkie razem,czy jakoś rozdzielacie ? ? ?
Gość

Re: Zbiórka Skrojonych Szalików ...

Postprzez Gość 2003-11-03, 8:35 pm

polonia bytom
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-11-03, 8:44 pm

Anonymous napisał(a):Wojtek,powinieneś pójść do młyna Tychów (koniecznie w szaliku Zagłębia) i kroić,bo inaczej to sie nie liczy. . . :shock: :))))))
Co za baran !
Mam pytanie,palicie je wszystkie razem,czy jakoś rozdzielacie ? ? ?
DOKŁADNIE.ALE FAJNIE ODDAWALI. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez STACH 2003-11-07, 6:08 pm

BYŁEM Z WOJTKIEM WTEDY W TYCHACH :D TO CO NAPISAŁ TO PRAWDA 100% :!:
STACH

Postprzez WOJTEK 2003-11-07, 11:07 pm

STACH napisał(a):BYŁEM Z WOJTKIEM WTEDY W TYCHACH :D TO CO NAPISAŁ TO PRAWDA 100% :!:
WITAJ STACHU. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2003-11-12, 7:45 pm

marcin 1973 napisał(a):mam propozycje dla was , jak już kupiliście te szale to ich nie palcie .szkoda ich oddajcie kibicom Legi będą wam wdzięczni , i znów zdobędziecie ich przychylność aha-------------------------i jeszcze jedno ----------krąży plotka o was że jesteście cholerna wazelina -----------------------i że ponoć tak wchodzicie Legi do dupy że zaniedługo widać was nie będzie ------------ale ja w to nie wierze ------------------------------------a ha i jeszcze jedno a ja pamiętam jak kibice GKS TYCHY gonili was po ludowym było to w 3 lidze z 6 lat temu ale nie wiem czy wy to pamiętacie bo pewnie większość z was pod szafe na stoiąco wchodziła ---------hahahahahah ja naprawde w to nie wierze ---ale smród tu --------hahahaha pozdrowienia ze stolicy polskiego hokeja-------------
JASNE.6 LAT TEMU W 3 LIDZE :lol: :lol: A OPOWIESZ MOŻE JAK JECHALIŚCIE NA ŁKS W 2 LIDZE?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-11-14, 9:33 am

a ja mam szaliczek zdobyty w takiej smieszej miejscowosci Maczki ,to chyba nawet dzielnica sosnowca,ale juz pare lat temu ,a jutro szacuneczek wiec go nie biore
:D
-wy wszystkie sprawy na necie,forum zalatwiacie? :D bo cos mi sie tak zdaje

!Radzionków kochany klubie Mój!
Gość

Postprzez Gość 2003-11-14, 6:23 pm

ja sie z tym zgadzam wisla krakuw miala pakt jestem kibicem wiselki ale szanuje zaglebieb i legie nienawidze lodzi i poznania ps slas jeszcze powalczy ale zaglebie jest oki
Gość

Postprzez Pesto 2003-11-15, 2:38 am

marcin 1973 napisał(a):mam propozycje dla was , jak już kupiliście te szale to ich nie palcie .szkoda ich oddajcie kibicom Legi będą wam wdzięczni

a ja pamiętam jak kibice GKS TYCHY gonili was po ludowym było to w 3 lidze z 6 lat temu

pozdrowienia ze stolicy polskiego hokeja

co za ciulik ... 1973 ? Kibicujesz Koronie Kielce ? Bo GKS Tychy to chyba 1971 :D

6 lat temu (1997) Zagłębie grało w IV lidze , pajacyku. Widać , jakie bujdy wymyślasz.

i jeszcze ta "stolica polskiego hokeja" - z Oświęcimia stukasz ? :D

PS Jak ukradniesz kredki jakiemuś gimnazjaliście , oddaj je kibicom ŁKS. Dostaniesz milutkiego buziaka , może cię nawet rozbiorą , jak to mają w zwyczaju :D
Pesto
kumaty

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice