Pytanie odnośnie biletów.
Darmowe bilety obowiązują również na trybunę krytą?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):Pytanie odnośnie biletów.
Darmowe bilety obowiązują również na trybunę krytą?
PawełK napisał(a):Ciekawe czy badania marketingowców się zaczęły, bo było spotkanie... może coś Gruby Perez nam ciekawego napisze?
django napisał(a):Ja to się boję co będzie w 2012, jak trzeba mu będzie oddać to co wyłożył.
August napisał(a):django napisał(a):Ja to się boję co będzie w 2012, jak trzeba mu będzie oddać to co wyłożył.
Jak możeszPrzecie Kris wielokrotnie powtarzał, że jest uczciwym i oddanym kibicem. I, ze długi umorzy. Fakt, obiecywał po pijanemu, ale obiecywał.
August napisał(a):PawełK napisał(a):Ciekawe czy badania marketingowców się zaczęły, bo było spotkanie... może coś Gruby Perez nam ciekawego napisze?
GrubyPerez napisał(a): Na marginesie dodam - niestety tych osób była zaledwie garstka.
GrubyPerez napisał(a):August napisał(a):PawełK napisał(a):Ciekawe czy badania marketingowców się zaczęły, bo było spotkanie... może coś Gruby Perez nam ciekawego napisze?
A to oni cokolwiek działająBo cisza jak diabli. Chyba, że strategi marketingowa jest tak tajna, że nikt nie moze sie dowiedzieć. Nas też olali zimnym moczem.
A pewnie że napiszę, tylko nie wiem ,czy będzie to coś ciekawego :(
Niestety, mogę tyko wyrazić takie samo stwierdzenie jak August. Poza pierwszym, dość infantylnym spotkaniu , polegającym na zebraniu danych osób chętnych do pomocy w sprawie marketingu Zagłębia oraz określeniu deklarowanych terenów i obszarów gospodarczych - cisza jak makiem zasiał. Na marginesie dodam - niestety tych osób była zaledwie garstka.
PawełK napisał(a):Dziś ma ruszyć sprzedaż karnetów, o jakiś miesiąc, może dwa za późno...
Zagłębie Sosnowiec Spółka Akcyjna
Rok założenia: 1918
Data założenia spółki (SSA/SA): 31 stycznia 2001
http://www.polonia-redos.pl/news.php?readmore=72
Lars napisał(a):Byłem dzisaj po karnet na mecze rundy wiosennej.
Okazuje się, że miejsca dla "karneciarzy" są numerowane, ale tak naprawdę nie wiadomo czy ta numeracja będzie obowiązywać, pracownicy klubu sami nie wiedzą i czekają na przebieg wydarzeń.
Uważam, że to sytuacja nie do zaakceptowania.
Albo z góry ustalamy, że miejsca na sektory dla posiadaczów karnetów są zarezewowane i oznaczamy je w specjalny sposób, żeby nie było wątpliwości i sytuacji: a) że ktoś zajmnie mi miejsce b) ja przyjde minute przed meczem i ktoś kto mi zajął miejsce nie mając o tym pojecia będzie w małokomfortowej sytuacji.
...albo klub powinien oficjalnie poinformować kibiców, że numeracja krzesełek na karnetach jest umowną i nikt nie ma zarezerwowanego miejsca, każdy zajmuje je przed meczem.
To po pierwsze, a po drugie nie wyobrażam sobie sytuacji, że bilety sprzedawane i rozdawane są tylko w kasach 2.5h przed meczem. Uważam, że rzeczą konieczną jest przedsprzedaż biletów. Przy darmowych biletach przy kasach mogą być niesamowite kolejki. Nie każdy ma życzenie odwiedzać stawiki o 14stej gdy mecz jest o 17stej.
Darmowe bilety...ale większość ludzi przychodzi na mecz ze znajomymi, rodzicami, dziewczynami, żonami itp. Ja też jestem w takiej sytuacji. ok, fajnie - mam karnet, tzn. ze chyba mam nawet miejsce zarezerwowane,...tylko co z tego, jesli i tak musze przyjsc 2 godziny wczesniej by żona mogła odebrać darmowy bilet, a miejsce obok mojego zarezerwowali inni "karneciarze" i moja żona siedzi na drugim końcu Ludowego.
Podsumowując, po pierwsze oczekuję jakieś deklaracji ze strony klubu, czy rezerwujemy miejsca, czy nie ma rezerwacji a opis na karnecie jest wymuszony przypuscmy obowiązującymi przepisami. po 2. przedsprzedaży biletów, nie muszą być za darmo, ważne bym mógł jak człowiek przyjechać na stadion o 16.45 a nie jak małpa o 14stej, lub jeździć 2 razy.
do 1 meczu już tylko 5 dni, a do meczu z Olimpią 2.5 tygodnia.
pozdrawiam
PawełK napisał(a): na to jest za mało kas, nie ma systemu, który na to pozwala i nie ma korytarzy wejściowych na odpowiednie sektory.
django napisał(a):Za to jest pińcet kamer i elektroniczny system identyfikacji za grubą kasę, który nie jest zainstalowany i na który nawet nie ma wymogu.
django napisał(a):PawełK napisał(a): na to jest za mało kas, nie ma systemu, który na to pozwala i nie ma korytarzy wejściowych na odpowiednie sektory.
Za to jest pińcet kamer i elektroniczny system identyfikacji za grubą kasę, który nie jest zainstalowany i na który nawet nie ma wymogu. Dopóki te barany dalej będą rządzić miastem i MOSiRem, to tak to będzie wyglądało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników