Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Zapytam z ciekawości, ile wynosi startowe w Taxi Zagłębie
patrios91 napisał(a):Tanio to nie jest szczegolnie poza Sosnowcem..
August napisał(a):Fajny pomysł u radzionkowian:
W przerwie meczu Ruchu Radzionków z Jarotą Jarocin wylosowano karnet numer 24, którego posiadacz w nagrodę będzie miał możliwość zjeść jutro o godzinie 19:00 kolację w radzionkowskiej restauracji Figaro w towarzystwie Seweryna Kiełpina - pierwszego bramkarza drużyny, wybranego przez kibiców najlepszym piłkarzem rundy jesiennej. Jednak zwycięzca nie potwierdził dotąd swojego zainteresowania udziałem w tym wydarzeniu. Osobę, która posiada karnet o numerze 24 prosimy o kontakt osobisty bądź telefoniczny z sekretariatem klubu jutro (środa 7 kwietnia) najpóźniej do godziny 12:00.
http://www.ruchradzionkow.com
Nie wiem na ile u nas coś takiego byłoby możliwe z biletami (karnetów zdaje się nie ma). Ale choćby konsumpcja kebaba na Patelni w towarzystwie Myśliwego może byłaby możliwa![]()
YOOSHKY napisał(a):A jak ktoś kupuje 4 bilety to dopłaca tylko 3,75 zł do sztuki. Patrios, powiedz paru swoim znajomym że im kupisz bilety, zawołasz taxi, zapłacicie parę groszy więcej, wszyscy będą szczęśliwi.
August napisał(a):Fajny pomysł u radzionkowian:
W przerwie meczu Ruchu Radzionków z Jarotą Jarocin wylosowano karnet numer 24, którego posiadacz w nagrodę będzie miał możliwość zjeść jutro o godzinie 19:00 kolację w radzionkowskiej restauracji Figaro w towarzystwie Seweryna Kiełpina - pierwszego bramkarza drużyny, wybranego przez kibiców najlepszym piłkarzem rundy jesiennej. Jednak zwycięzca nie potwierdził dotąd swojego zainteresowania udziałem w tym wydarzeniu. Osobę, która posiada karnet o numerze 24 prosimy o kontakt osobisty bądź telefoniczny z sekretariatem klubu jutro (środa 7 kwietnia) najpóźniej do godziny 12:00.
http://www.ruchradzionkow.com
Nie wiem na ile u nas coś takiego byłoby możliwe z biletami (karnetów zdaje się nie ma). Ale choćby konsumpcja kebaba na Patelni w towarzystwie Myśliwego może byłaby możliwa![]()
SO_1906 napisał(a):Co ja pedał jestem, że mam na kebaba z piłkarzami chodzić
August napisał(a):Ale choćby konsumpcja kebaba na Patelni w towarzystwie Myśliwego może byłaby możliwa![]()
emdżej napisał(a):August napisał(a):Ale choćby konsumpcja kebaba na Patelni w towarzystwie Myśliwego może byłaby możliwa![]()
Chcesz Krzyśka otruć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników