Marketing klubu

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marketing klubu

Postprzez August 2010-03-27, 9:01 am

Zapytam z ciekawości, ile wynosi startowe w Taxi Zagłębie ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez YOOSHKY 2010-03-27, 9:20 am

August napisał(a):Zapytam z ciekawości, ile wynosi startowe w Taxi Zagłębie ?

Obrazek
YOOSHKY

Postprzez patrios91 2010-03-27, 11:47 am

Tanio to nie jest szczegolnie poza Sosnowcem..
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-03-27, 2:25 pm

patrios91 napisał(a):Tanio to nie jest szczegolnie poza Sosnowcem..

Nawet bardzo drogo. Z centrum Sosnowca do dworca w Katowicach można dojechać za ok. 30 zł.
Dzieki Yooshky. W pierwszej chwili nie dostrzegłem tego na oficjalnej.
August

Postprzez August 2010-04-07, 2:38 pm

Fajny pomysł u radzionkowian:

W przerwie meczu Ruchu Radzionków z Jarotą Jarocin wylosowano karnet numer 24, którego posiadacz w nagrodę będzie miał możliwość zjeść jutro o godzinie 19:00 kolację w radzionkowskiej restauracji Figaro w towarzystwie Seweryna Kiełpina - pierwszego bramkarza drużyny, wybranego przez kibiców najlepszym piłkarzem rundy jesiennej. Jednak zwycięzca nie potwierdził dotąd swojego zainteresowania udziałem w tym wydarzeniu. Osobę, która posiada karnet o numerze 24 prosimy o kontakt osobisty bądź telefoniczny z sekretariatem klubu jutro (środa 7 kwietnia) najpóźniej do godziny 12:00.
http://www.ruchradzionkow.com

Nie wiem na ile u nas coś takiego byłoby możliwe z biletami (karnetów zdaje się nie ma). Ale choćby konsumpcja kebaba na Patelni w towarzystwie Myśliwego może byłaby możliwa ;-) ?
August

Postprzez patrios91 2010-04-07, 2:40 pm

August napisał(a):Fajny pomysł u radzionkowian:

W przerwie meczu Ruchu Radzionków z Jarotą Jarocin wylosowano karnet numer 24, którego posiadacz w nagrodę będzie miał możliwość zjeść jutro o godzinie 19:00 kolację w radzionkowskiej restauracji Figaro w towarzystwie Seweryna Kiełpina - pierwszego bramkarza drużyny, wybranego przez kibiców najlepszym piłkarzem rundy jesiennej. Jednak zwycięzca nie potwierdził dotąd swojego zainteresowania udziałem w tym wydarzeniu. Osobę, która posiada karnet o numerze 24 prosimy o kontakt osobisty bądź telefoniczny z sekretariatem klubu jutro (środa 7 kwietnia) najpóźniej do godziny 12:00.

Nie wiem na ile u nas coś takiego byłoby możliwe z biletami (karnetów zdaje się nie ma). Ale choćby konsumpcja kebaba na Patelni w towarzystwie Myśliwego może byłaby możliwa ;-) ?

U nas tez mialy byc nagrody co mecz,maskotki klubowe itp. Ujrzelismy to tylko na meczu z Radzionkowem i sie skonczylo...

YOOSHKY napisał(a):A jak ktoś kupuje 4 bilety to dopłaca tylko 3,75 zł do sztuki. Patrios, powiedz paru swoim znajomym że im kupisz bilety, zawołasz taxi, zapłacicie parę groszy więcej, wszyscy będą szczęśliwi.

No tez fakt... Szkoda,ze w moim przypadku kazdy sam zaopatrza sie w bilet,bo pomysl od srodka jednak trafny o ile transport nie dotyczy jednej osoby.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez SO_1906 2010-04-07, 2:47 pm

August napisał(a):Fajny pomysł u radzionkowian:

Co ja pedał jestem, że mam na kebaba z piłkarzami chodzić ? :lol:
SO_1906

Postprzez August 2010-04-07, 2:48 pm

SO_1906 napisał(a):Co ja pedał jestem, że mam na kebaba z piłkarzami chodzić

Inaczej nie znaczy gorzej :lol:
August

Postprzez mario1 2010-04-07, 2:53 pm

jak dlanie to na sabuke z Lilo :brawo:
mario1

Postprzez emdżej 2010-04-07, 3:19 pm

August napisał(a):Ale choćby konsumpcja kebaba na Patelni w towarzystwie Myśliwego może byłaby możliwa ;-) ?

Chcesz Krzyśka otruć? :lol:
emdżej

Postprzez August 2010-04-07, 6:46 pm

emdżej napisał(a):
August napisał(a):Ale choćby konsumpcja kebaba na Patelni w towarzystwie Myśliwego może byłaby możliwa ;-) ?

Chcesz Krzyśka otruć? :lol:

A co, taki delikatny ?
August

Postprzez August 2010-04-08, 6:34 pm

Stowarzyszenie Kibiców Wieczny Raków wpadło na pomysł, by na bocznym boisku utworzyć plac zabaw dla dzieci. Rodzic podczas meczu może je tam zostawić, a sam gorąco dopingować zespół.

To pierwsza inicjatywa Stowarzyszenia i Centrum Rozwoju Twórczego Kangurek. Animatorzy tej organizacji zapewniają opiekę dziecku podczas całego meczu. Rodzic może więc żywiołowo dopingować piłkarzy Rakowa, nie martwiąc się o los swojej pociechy.

Na bocznym boisku został utworzony ogrodzony plac zabaw. - Widać go z trybun. Rodzic będzie widział, jak dziecko się bawi - mówi Małgorzata Dembczyk z Kangurka. A atrakcji przewidzianych jest mnóstwo, m.in. wyścigi na torze przeszkód, rywalizacja w mini turnieju piłki nożnej, quiz wiedzy o Rakowie czy zabawy z chustą.
http://www.sportslaski.pl/Na-Rakow-bez- ... ,info.html
August

Postprzez uzielone 2010-04-08, 8:02 pm

Dziś prezes Zagłębia Sosnowiec, Paweł Hytry spotkał się z prezydentem miasta, Kazimierzem Górskim i przedstawił mu projekt wizualizacji pierwszego etapu zagospodarowania Środulskiej Górki.

http://zaglebie.eu/wizualizacja-zagospo ... 2_553.html

Projekt bardzo profesjonalny, marketing klubu naprawdę zmierza w dobrym kierunku :brawo:
Przy tym pięknym projekcie brakuje mi nowego, nowoczesnego stadionu Zagłębia, nie ma co ukrywać, że dałoby się go w okolicach górki zlokalizować i wybudować a budowa od podstaw jest tak jak mówili Holendrzy kilkukrotnie tańsza niż modernizacja na Kresowej, ale o tym już nie tylko ja pisałem na tym forum ze sto razy.
uzielone

Postprzez kanciak 2010-04-08, 8:21 pm

Ja już nie jestem taki pełen zachwytu. Owszem wizualizacje wyglądają pięknie. Tylko rodzi się pytanie jak to ma zarobić na klub?
Mamy tam: sale do squasha, piwiarnie, 2 korty tenisowe + 2 boiska do plażówki.
Koszt szacowany 5 mln, pewnie z banku, trzeba spłacać + koszty bieżącej działalności. Dla klubu na pewno nie zostanie ani grosza i obawa jest taka żeby się nie okazało że trzeba będzie do tego dopłacać.
Wg mnie nie tędy droga w budowaniu zaplecza finansowego klubu.
Już logiczniejsza jest droga Śląska Wrocław. Oczywiście nie możemy sobie pozwolić na taką skalę, ale można dążyć w tym kierunku.
kanciak

Postprzez August 2010-04-08, 10:31 pm

Może by tak nasi z klubu wzięli udział:

Wspieramy Polską Piłkę Nożną“ to pierwsza w Polsce inicjatywa mająca na celu wsparcie sportowców. Projekt realizowany jest w ramach programu „Wspieramy Polski Sport” i dedykowany polskim drużynom piłkarskim, bez względu na pozycję w klasyfikacji – od zespołów regionalnych aż do pierwszej ligi. Założeniem akcji jest wytypowanie – spośród wcześniej zgłoszonych – 40 polskich drużyn piłkarskich, które otrzymają po 2 komplety strojów sportowych marki UMBRO dla każdego z zawodników. Wsparcie finansowe udzielane będzie na podstawie zawieranych kontraktów sponsorskich.

Organizatorem i sponsorem projektu „Wspieramy Polską Piłkę Nożną“ jest sponsor Odry Wodzisław – Fortuna zakłady bukmacherskie. Patronat honorowy nad akcją objął Polski Związek Piłki Nożnej (PZPN).

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 14 maja 2010 roku o godzinie 24:00.

Oficjalne ogłoszenie wyników nastąpi 25 maja 2010 roku.

Więcej:
http://www.bukmacherzydlasportu.pl/wspieramy.htm
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna