Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
swiezy52 napisał(a):no wlasnie to mnie razi... wygladaja jak by byli zmuszeni do pokazania sie w tych koszulkach, uwazam ze to nie sprzyja marketingowi... podobnie jak "szybkosc" lepiej zrobic cos porzadnie i wolniej i zeby sie z nas nie nabijali... juz slysze te teksty z trybun na "modeli"... a chyba nie o to chodzi...
pyla napisał(a):Czy Wam się w końcu będzie cokolwiek podobało- bardzo dobrze że będzie mozna kupic na LUDOWYM nie kazdy ma czas na sklep kibica. Świezy52 a kto się z Nas będzie nabijał chyba tylko jakieś pustaki
pyla napisał(a):Czy Wam się w końcu będzie cokolwiek podobało- bardzo dobrze że będzie mozna kupic na LUDOWYM nie kazdy ma czas na sklep kibica. Świezy52 a kto się z Nas będzie nabijał chyba tylko jakieś pustaki
swiezy52 napisał(a):pyla napisał(a):Czy Wam się w końcu będzie cokolwiek podobało- bardzo dobrze że będzie mozna kupic na LUDOWYM nie kazdy ma czas na sklep kibica. Świezy52 a kto się z Nas będzie nabijał chyba tylko jakieś pustaki
z nas?? ja na pewno nie bo cieszy mnie fakt ze sprawa marketingu ruszyla, ze klub chce zarobic i to widac (taxi gadzety gorka)...
ale zeby zarobic trzeba to zareklamowac, pokazac w atrakcyjny sposob...
patrios91... jak juz ktos napisal ze nie ma czasu skoczyc np do SK kupic, to bedac na meczu bedzie mial ta szanse i kazdy sposob na zarobek w tym wypadku jest wg mnie dobry... bo gro ludzi kupi sobie gadzet bedac na meczu...
od takiego "targowiska" jak to nazwales mozna zaczac... a moze w przyszlosci ten "stolik" nagoni kase na kiosk... pieniadz robi pieniadz
swiezy52 napisał(a):... a moze w przyszlosci ten "stolik" nagoni kase na kiosk... pieniadz robi pieniadz
pyla napisał(a):Całkowicie się z Toba zgadzam , od czegoś trzeba zacząc. pozdrawiam
mario1 napisał(a):fakt nie zauwazylem a co do targowiska jak bylem na manchesterze to szlem na piechte z dworca uwierz minalem wiele wiele budek i stoliczkoow z szalami czapkami i reszta badziewia a pod stadionem oczywiscie jest wypasiony sklep ale idac jak ja to jestes zaopatrzony we wszystko w polowie drogi do stadionu
django napisał(a):Nie chcę się za bardzo czepiać, bo w sumie dobrze, że klub wypuścił ubrania, ale to hasło THIS IS OUR TRADITION jakoś tak głupio brzmi, przynajmniej dla mnie. No chyba, że to limitowana edycja na rynek amerykański
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników