Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kasa napisał(a):Fragment artykułu jaroszewskiego gazeta "Sport" z dnia 24.12.2009."Tylko do Odry Wodzisław Zagłębie można porównać.Ale to i tak chyba bez sensu.W I lidze Pogoń Szczecin,Widzew czy wspomniany Górnik także są poza zasięgiem finansowym.A trzeba wiedzieć,że sosnowiczanie grają w najdroższej lidze!De facto trzecią ligą nie interesują się sponsorzy,telewizje komercyjne praw nie kupią,a wyjazdy dalekie.Żeby awansować,trzeba mieć w miarę dobrych grajków,a tym z kolei trzeba płacić.Zagłębiu najprawdopodobniej odpadnie dochód z tytułu wynajmu "Ludowego"ale...żle nie jest.Oczywiście w określonym wymiarze.Zagłębie to owszem-tradycje.Ale marka coraz słabsza,z korupcyjną plamą na honorze.Dla pokolenia nastolatków,gdzieś z Polski,to właściwie klub anonimowy.Do wspomnianych rozwijających się firm,dofinansowanych przez sponsora ligi,droga z roku na rok staje się dłuższa.silne,stabilne Zagłębie radzące sobie w ekstraklasie,to dziś teza utopijna.Nie wiem,co z tym Zagłębiem,ale raczej prowincja."
I TO COŚ ŚMIE SIĘ NAZYWAĆ SOSNOWICZANINEM!!!!!SKANDAL redaktorzyno!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciacho-kazimierz napisał(a):Czytam po raz trzeci słowa tego frędzla i aż ciężko mi uwierzyć że to forum naszego Klubu.K***a,rozumiem krytykę,ale chyba jak kolo nie ma pojęcia o czym mówi to powinien założyć jakiegoś bloga czy jak tam zwał...
rif napisał(a):Jesteśmy III ligą kibicowsko? to może powiedz jeszcze ile zespołów liczy I i II liga wdg. Ciebie?
ciacho-kazimierz napisał(a):django,pierwsza sprawa-piszesz że jesteśmy kibicowsko trzecią ligą.To policzek dla wszystkich fanów naszego Zagłębia.Jeśli My jesteśmy trzecią ligą to powiedz mi proszę kto jest tą pierwszą i drugą!Ja na co dzień pracuję z kibicami Ruchu,Górnika i Polonii i każdy z nich wypowiada się z większym szacunkiem o Zagłębiu niż Ty w tym momencie.
. I na mecze przychodzi średnio ze 3,5 tysiąca kibiców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników