Toton napisał(a):Snow Patrol - popieram i dodam:
Co kogo obchodzi, że gdzie indziej grają też bez kasy! A może mamy sądzić, że tak ma być w każdym zawodzie, w całym kraju, w każdej pracy, ale czy w mojej też! To ma być normalka, ze narażanie się w każdej chwili na treningu, na meczu, na kontuzję, utratę zdrowia i może coś gorszego to bułka z masłem i można się tak bawić bez konsekwencji, dla przyjemności - bo może mi zapłacą??? Nie przesadzajmy. Większość z nas patrzy na swój koniec nosa i swoją kibicowską przyjemność z oglądania i wymagania wyniku i jeszcze pięknych meczy i chcemy by nasi na lodzie harowali i oddawali zdrowie czekając na łaskę wypłaty? A może oni mają może tak jak każdy inny jakieś plany finansowe, rodzinne, życiowe pracując licząc na wypłatę? Zastanówmy się czasem nad wypowiedziami , w których są tylko wymagania w stosunku do zawodników! A może my zróbmy coś by im pomóc. Bo czy ktoś z Zarządu czyta te wypowiedzi na forum? Może jakaś akcja w czasie meczu? Może transparenty z napisem "zapłaćcie im za grę" albo "Wy gracie za darmo - my jesteśmy z Wami" czy coś podobnego. A może skanowanie i okrzyki w tym sensie, może ulotki na trybunach
![]()
Co Wy na to wszyscy?
Witam, " Tonton" masz racje nic nieda pisac i krytykowac , trzeba reakcji i dzialac...
"chlpocy "zostawiaja naprawde serce, mimo tego jest problem.Jezeli bedziemy dalej tak "grac" to napewno daleko nie pojdziemy...Moim zdaniem trener nie potrafi przystosowac swoich formacji do druzyn przeciw ktorym gramy?!!A zna - te druzyny bardzo dobrze Cracovie, Tychy, Podhale, Janow...!!! a my mamy te same formacje na kazdym meczu!!!gramy w kratke, (wygrana , przegrana) widac ze zawodnicy sie staraje i mecza, ale nic nie wychodzi ! Fajnie mowic i pisac ze zawinila grypa, czy zawodnicy ;raz atak, raz obrona, itp.a moze to taktycznie nie przystosowana druzyna, nie ma analizy i odpowiedniego odczytania meczu !!Nie mozemy grac taka sama taktyka i formacja z Podhalem, czy Cracovia , Tychamy , czy tez z Janow . Moze Panowie trenerzy w koncu podejma sie konkretnej pracy nad taktyka gry i po pracuje nad przeciwnikiem!!!Moze tez nam powiedza
jak oni widzia przyszlosc Klubu w jego oczach ,(bo ja daleko nie widze)!!!! Mamy dobra druzyne, ale nie staff, dokad dojdziemy!!!!